Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megoldva. A betűkészlet mappát (-OS meghajtója-:\Windows\Fonts) teljes egészében át kell másolni valahová, mindegy, hová. Majd belépni az új helyre másolt mappába, mindent kijelölni, jobb gomb, telepítés. Várni pár percet (nekem több mint 500 típus volt), majd újraindítás, és lőn csoda, és boldogság. Köszönöm a tippeket!
-
Most leszedtem egy fix-t kaptam más betűket, de a kövérség megmaradt. Találtam egy megoldást, újra kellene telepíteni a fontokat. El is navigálok a betűkészletekhez, de nincs Betűkészlet telepítése menüpontom. Megörülök. Olvasom a leírást itt, megcsinálom addig, hogy nyomjak ALT-ot, majd a fájl menüből válasszam a betűkészlet telepítését, de ilyen NINCS nálam. Másnál van? Megnéztem a Microsoft ide vonatkozó oldalát (új betűkészlet telepítése), ugyanezt írja, de nincs ilyen opció nálam...Tököm tele van már.
-
Király!
Irigység van.

-
-
McKane
senior tag
legalább nem kell erőlködnöd az olvasással..

-
caizzz
senior tag
torold a Windows\System32\FNTCACHE.DAT fajlt es restartolj. hatha.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest