- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megoldva. A betűkészlet mappát (-OS meghajtója-:\Windows\Fonts) teljes egészében át kell másolni valahová, mindegy, hová. Majd belépni az új helyre másolt mappába, mindent kijelölni, jobb gomb, telepítés. Várni pár percet (nekem több mint 500 típus volt), majd újraindítás, és lőn csoda, és boldogság. Köszönöm a tippeket!
-
Most leszedtem egy fix-t kaptam más betűket, de a kövérség megmaradt. Találtam egy megoldást, újra kellene telepíteni a fontokat. El is navigálok a betűkészletekhez, de nincs Betűkészlet telepítése menüpontom. Megörülök. Olvasom a leírást itt, megcsinálom addig, hogy nyomjak ALT-ot, majd a fájl menüből válasszam a betűkészlet telepítését, de ilyen NINCS nálam. Másnál van? Megnéztem a Microsoft ide vonatkozó oldalát (új betűkészlet telepítése), ugyanezt írja, de nincs ilyen opció nálam...Tököm tele van már.
-
Király!
Irigység van.

-
-
McKane
senior tag
legalább nem kell erőlködnöd az olvasással..

-
caizzz
senior tag
torold a Windows\System32\FNTCACHE.DAT fajlt es restartolj. hatha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest