Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Megoldva. A betűkészlet mappát (-OS meghajtója-:\Windows\Fonts) teljes egészében át kell másolni valahová, mindegy, hová. Majd belépni az új helyre másolt mappába, mindent kijelölni, jobb gomb, telepítés. Várni pár percet (nekem több mint 500 típus volt), majd újraindítás, és lőn csoda, és boldogság. Köszönöm a tippeket!
-
Samus
addikt
Most leszedtem egy fix-t kaptam más betűket, de a kövérség megmaradt. Találtam egy megoldást, újra kellene telepíteni a fontokat. El is navigálok a betűkészletekhez, de nincs Betűkészlet telepítése menüpontom. Megörülök. Olvasom a leírást itt, megcsinálom addig, hogy nyomjak ALT-ot, majd a fájl menüből válasszam a betűkészlet telepítését, de ilyen NINCS nálam. Másnál van? Megnéztem a Microsoft ide vonatkozó oldalát (új betűkészlet telepítése), ugyanezt írja, de nincs ilyen opció nálam...Tököm tele van már.
-
Király!
Irigység van.

-
McKane
senior tag
legalább nem kell erőlködnöd az olvasással..

-
caizzz
senior tag
torold a Windows\System32\FNTCACHE.DAT fajlt es restartolj. hatha.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi