- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuga44
csendes tag
válasz
E.Kaufmann #834 üzenetére
Hali,
kicsit megkésve válaszolok, bizti már megoldottad
Ha ugyanazon a subneten van a tv is meg a NAS is - és a Media Server (nálam a twonky) fut - a tv automatikusan felismeri azt és megjelenik egy mediatallózó nevű ikon bemenetek között.Rákattintva a megosztott kategóriatartalmak látszanak és a képernyő jobb alsó sarkában kis zöld DLNA ikon.Más...
A DLNA-val van bajom, vannak olyan filmek, amelyeket USB-ről lejátszik a TV (50-es) de DLNA-n keresztül "nem támogatott file" üzenetet ad.
Van-e aki már találkozott ezzel és esetleg megoldása is van? -
pimmi
senior tag
válasz
E.Kaufmann #892 üzenetére
jaja, minap egy t mobil üzletben sorban álltam, elöttem egy emberke sms ezett egy nemtudom milyen nyomogombossal, lehet azt hitte ismerkedni akarok, mert nem tudtam levenni a szemem a kezéről, úgy nyomta minta gyorsított filmet néznék, hihetetlen gyors volt...
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
E.Kaufmann #890 üzenetére
Nem feltétlenül kell a nyilakkal használni. Lehet a gombokkal is, mint a nyomógombos telefonon az SMS-t.
-
Nagya21
addikt
válasz
E.Kaufmann #876 üzenetére
Hali!!
Kösz a választ!
ÖÖÖ hát akkor fel van adva a lecke, mert a nemsmart Technika 90k, az 1 collal nagyobb Dledes LG meg 100k.
Vakarozz van.........
Üdv Nagya -
kanyi51
senior tag
válasz
E.Kaufmann #868 üzenetére
Én is , bocs.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
E.Kaufmann #870 üzenetére
Elnéztem, bocsánat.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
E.Kaufmann #868 üzenetére
-
zolya1973
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #850 üzenetére
Ha a füles kimenetet linére állítod akkor mindjárt szebb hangja lesz.Igaz akkor csak a hangcucc hangerőszabályzóját tudod használni.
-
kippedli
tag
válasz
E.Kaufmann #831 üzenetére
Ennek jóval jobb de persze nem mozizásra, nem akarom bántani sem a márkát, sem a gyártót de tényleg eszméletlen rossz doboz hangja volt, sosem tapasztaltam még hasonlót vagyis de mikor mozis filmet nézek neten.
-
zsuga44
csendes tag
válasz
E.Kaufmann #828 üzenetére
Hali,
50"-os Technikával (smart) nézzük a filmeket NSA320-ról.
Ahogy az előzőekben írtam csak az ethernet kábel hosszával volt gond, a DLNA-n keresztül gond nélkül jönnek a filmek. Itt egyedül a DivX kodeket nem ismerte fel a TV -
kippedli
tag
válasz
E.Kaufmann #824 üzenetére
Egy esti filmnézés alatt ki is borított, vissza is vittük ma, a Tesco nem akarta kicserélni mert semmi baja hisz ez ilyen, mondtuk ,hogy tegnap vettük és mondták ,hogy nem tudnak vele mit csinálni, aztán nagy veszekedés után csak vissza adták a pénzünk. Vettünk is egy rendes LG-t. Nem is tudom miért gondoltam ,hogy jó lesz ilyen olcsó TV-t venni...
-
Levmen
tag
válasz
E.Kaufmann #827 üzenetére
Én szintén tacskóban vettem hozzá egy Blaupunkt hangprojektort
Azzal már élvezhető a hanghatás. Ajánlom másoknak is. Tiszta mozi hangulatot ad!
-
pimmi
senior tag
válasz
E.Kaufmann #824 üzenetére
ez a 40 esekre is igaz? köszi
-
kispe82
tag
válasz
E.Kaufmann #820 üzenetére
Mi az a swich? Hogy müködik?
-
kispe82
tag
válasz
E.Kaufmann #818 üzenetére
Sajnos nekem nincs internet,így nem próbáltam.
-
kispe82
tag
válasz
E.Kaufmann #814 üzenetére
Nekem a wifijével nincs bajom,a szomszéd wifijét 2-es erősséggel veszi,míg eddig az összes eszközöm,telók,laptop,stb csak 1-es erősséggel vette. Csak kár hogy már megváltoztatták a jelszót amit kitaláltam
-
Levmen
tag
válasz
E.Kaufmann #813 üzenetére
Értem, köszi a választ!
-
Levmen
tag
válasz
E.Kaufmann #810 üzenetére
Számítógépen is van biztonságos leválasztás. Erre gondoltam, mivel ha leválasztom biztonságosan, akkor leáll az usb-s hdd-m majd kihúzom, de tv-re csatlakoztatva mindig jár, ég a led, így csak akkor áll le, ha csak egyszerűen kihúzom és nem tudom, hogy ez jót tesz e neki hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest