Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
hali,
-40" technika milyen sd adásra? próbálta valaki, UPC boxom van hdmi csatis, van hd is de kevés csatorna, azokbol egy áron van a smart meg a sima, 85, szerintetek melyik lenne jobb vétel,
-és a 40 vagy 50 es jobb sd adásokra nagyrészt, most egy hd readys 32" van , de ez ugye nagyobb és full hd -
pimmi
senior tag
hát nemtudom, a kékes doboz az mind full hd, 40" osokat néztem, meg 50", és van a zöldes az is mind full hd ebben a méretekben, de a zöldesek azok smartok, én narancs dobozt nem láttam, szerintem,
itt látszik a narancs de ilyen nincs a campona tescoban biztos nem láttam, amugy ez 40" amiket most árulnak az meg 42" [link][ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
megmondom a frankót, én is így gondolkodtam mint te, de ez [link] tipushiba hogy még 85ezerért hazaviszem aztán szereljem a wifit, hát ez nem semmi, akkor 85 ért inkább amit írsz, teszek akár hozzá, de ne kelljen már szétszednem, nem 100 forintról van szó, vagy izgulni kell ha hazaviszem , ugyan jó vagy nem jó? ok, ott a gari, de ne már..
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
pendrivon milyen anyagot vigyek lcd full hd teszteléshez hogy az sd adást csekkoljam, milyen formátum, és milyen felbontás, ha valaki leirná érthetően, mert nem igazán értek hozzá hogy mit másoljak rá, köszi
-
pimmi
senior tag
válasz Tibi19680909 #783 üzenetére
a wifi szerintem ez, [link]
itt olvasgass, a melegedést meg a többit passzolom,
A tv amúgy nagyon jó! --- mármint melyik része? mert ahogy írod mindene szarakodik[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
válasz E.Kaufmann #824 üzenetére
ez a 40 esekre is igaz? köszi
-
pimmi
senior tag
válasz csaba760516 #841 üzenetére
volt már erről szó, másnak is ilyen
-
pimmi
senior tag
válasz E.Kaufmann #892 üzenetére
jaja, minap egy t mobil üzletben sorban álltam, elöttem egy emberke sms ezett egy nemtudom milyen nyomogombossal, lehet azt hitte ismerkedni akarok, mert nem tudtam levenni a szemem a kezéről, úgy nyomta minta gyorsított filmet néznék, hihetetlen gyors volt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest