Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Végig (mindig) lassú? Csak azért, mert azt én is észrevettem, hogy bekapcsolás után egy fél perccel kb. elkezdi felépíteni a smart funkció által használható dolgait (pl. a bal felső sarkokban ilyenkor jelenik meg a földgömb) és bizony ilyenkor brutál lassú lesz. Ezt tart kb. 20 másodpercig és ha ilyenkor megnyomok egy csomó gombot, akkor azt egyszerre lepörgeti amikor ismét magához tér.
Szóval én ilyenkor nem piszkálom, várok és ahogy írtam egy rövid idő múlva ismét önmaga a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
lo Van ez a Technika nevű márka, ami csak a Tescóban kapható. Mi az általános vélemény róla? Árához képest milyen a...
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest