Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
Kalacskepu #24 üzenetére
Bárki,akinek van ilyen e-mail címe. Lehet,hogy szaros 900 forint,de ha tudsz spórolni, akkor miért ne tennéd?
-
válasz
Mr. Elliot #21 üzenetére
TuneMyMusic.com tökéletesen működik átvitelre, Tidal hivatalosan ajánlja
Spotify irányból használtam.
Viszont mégis maradtam Spotify-n:
- a windows Tidal app nekem bugos (megnyitás utáni első zene csak percek múlva indul, illetve x időnyi szünet után elfelejti, hogy hol tartott a számban),
- nincsenek generált listák (daily mix 1-6, zeneradar stb.),
- alig hallottam különbséget minőségben (ESS Sabre ES9118 chip + Adam Audio T8V). -
-
válasz
Kalacskepu #24 üzenetére
Az évi 10800Ft! A spórolás Magyarországon tömegsport.
-
-
Medocsabi
addikt
Elég csak szerezni egy felsőoktatásban tanuló e-mail címét, aki nem használja,de mondjuk ismerősöd. Úgy 1090ft/hó a prémium.
-
Mr. Elliot
senior tag
Anno kipróbáltam a Tidalt, hogy megnézzem, mennyire elérhetők rajta azok a zenék, amiket a Spotify-on hallgatok. Meglepően sok minden fenn volt, de aztán bejelentették, hogy egyes Samsung tévékről eltávolítják az appot. Mivel én pont tévéről akartam rákötni az audio rendszerre, így végül lemondtam róla.
Később, amikor újra iPhone-t vettem, észrevettem, hogy az Apple One előfizetéssel jobban járnék, ha a Spotify helyett Apple Musicot használnék. A hangminőség is nagyon tetszett a Spotify után.
Viszont van egy hatalmas lejátszási listám a Spotify-on, amit 2017 óta építgetek, és elég nehezen veszem rá magam, hogy áttérjek egy másik platformra. Tudok róla, hogy léteznek fizetős szinkronizáló weboldalak, de nem tudom,hogy mennyire megbízhatók.
Szóval egyelőre maradok a konkurensek előnyei ellenére is és továbbra is erősítem a Spotify tábort és inkább hozzácsapom az 6 dollárnak megfelelő forintot. -
no1r
őstag
értem. akkor kicsit benéztem a dolgot
mindenesetre örülök neki, hogy a Tidalt is elég sokan ismerik ezek szerint. Amennyiben valaki HQ zenei opciót szeretne streamingre, tartom azt, hogy Tidal jelenleg a legjobb opció. Én nem hallgatok kifejezetten mainstream zenéket, de még így is majdnem mindent megtalálok rajta, és jó minőségben. Amikor váltottam Spoti-ról eleinte aggódtam de hamar elszállt az aggodalom.
Talán az ilyen sharing meg social funkciók amiben jobb lehet a Spotify, de azokat meg sohasem használtam, barátokkal is ha meg szeretnék valami zenét osztani kikeresem youtube-n és ott küldöm el. Aztán ha tetszik nekik be tudják emelni oda, ahol éppen nekik kényelmes hallgatni.
Igen, kicsit régimódi vagyok -
YT Music-ot csak azért szoktam pörgetni ha olyan zenét hallgatok ami soha nem lesz fent Spotify-on (Nightcore, Vocaloid, fan által kreált feat meg hasonlók). De ezt meg megoldom szimpla ad blocker-rel, szóval nyilván majd Spoty mellett még ezért is fizetni fogok.
Pluszba milyen jó nekem, hogy erre az audio minőségre se vagyok így "rá buzulva" (FLAC meg még tököm tudja mik nem).
-
Szerintem egyre kevesebben, ugyanaz a probléma mint a videós streaming-nél, túlkínálat van és általában egyet választ az ember. Youtube-ot majdnem mindenki használ, így ha már előfizetek valamire és kapok mellé egy zenei streaming szolgáltatást is akkor nagyon nehéz még egy zene streaming-re előfizetni mert miért is? A Tidal-nál már régóta ott van a FLAC és a magas minőség mint előny, Spotify nagyon lemaradt, a podcast kínálat egy nagyon apró dolog, majd most lesz jobb hangminőség de szerintem már késő. Mint fogyasztók persze abban vagyunk érdekeltek, hogy verseny legyen a piacon de ahogy drágul minden egyre jobban megválogatja az ember, hogy mire költ.
-
A Spotify jelenlegi üzleti modellje fentarthatatlan, érthető hogy keresik a kiutat. De ezért ki fog fizetni?
-
nozs23
addikt
Nekem azért jó, mert gyakorlatilag senkit nem ismerek, aki ne Spotifyt használna. Zenék megosztása egymással, jam feature használata. A Spotify Connecthez hasonlóan jó megoldást sem láttam még senki másnál. Apple Watch app ezerszer jobb, van dedikált MAC app és olcsóbb is. Én azt is szeretem, hogy a zenék es podcastek egy helyen vannak.
Persze elismerem, hogy a Youtube prémiumnak is megvannak az előnyei, de mindegyik szolgáltatásban van valami vonzó. Egyik sem nyeri meg az összes kategóriát.
-
-
Biztos vagy te benne, hogy a Spotify-t többen használják mint a Youtube-ot? Szerintem meg a felhasználószám becsapós, az adott platformon eltöltött idő beszédesebb. A Spotify-t az ingyenessége miatt használták sokan régebben, de divat volt a moddolt kliens használata is amire csak az utóbbi néhány hónapban kezdtek lecsapni(már nem működik sok mod). Szóval ennyit erről. A Youtube+Youtube Music szerintem ár/érték arányban jobb mint a Spotify. Change my mind.
-
-
-
deltaa97
tag
A világért sem szeretnék vitát indítani, de van helyette jobb alternatívád (azob kívül, hogy az ember elvonul és nem költ semmire)? Tényleg csak kérdezem.
2000 ft-os mozijegyek illetve 1 EUR-os iTunes zenék mellett szerintem továbbra sem olyan rossz és kvázi végtelen választék van (ez mondjuk nem mindig előny... lásd Netflix).
Sajnos a pénzalapú társadalmunkban nincs semmi sem ingyen. -
gabor7th
addikt
Az emeléseknek sohase lesz vége...
-
ledgeri
nagyúr
Ezek a streaming szolgáltatós dolgok, mint valami parazitikus baktériumok:
-Megjelentek, könnyen elterjedtek.
-Kiszorították a konkurens fajokat.
-Szívják a gazdatestet, egyre egyre jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
it A meglévő díj mellé havi 5,99 dollárt számláznának a magasabb minőségű audioért, remixing eszközökért és koncertjegyekhez való hozzáférésért.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Eladó i3-13100f/ASRock Z690PG
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest