- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #21230 üzenetére
Én az 1.0-t töltöttem le egy het
Amúgy mit érdemes használni? Én azért az a.0-t töltöttem le, mert az a Bada verzió van a Wave-n (1.0.2 vagy mi). 1.1 van az újabb WQVGA masinákon, az 1.2 meg jön majd mostanság. Jól gondolkozom, vagy tljesen túlbonyolítottam a dolgokat?
-
István100
tag
válasz
bokrosolajos #21159 üzenetére
Ez a widget regisztráció nélkül letölthető valahonnan?
Tele a búrám ezzel. Van az a bemásolandó pár betű, de egyszerűen nem látom, hogy hova. Gyenge az angolom. Belém az oroszt töltötték, de annak meg ellenálltam. -
Z_A_P
addikt
válasz
Kontaktok? Beallitas? Keypad? Micsoda indito widgetek!! Ezek megvannak valakinek esetleg?Erre valaki?
[link]
Akinel van wave, nezze mar meg legyszi h nala is ilyen mint nalam a zenelejatszo... -
Durcmurc
csendes tag
válasz
bokrosolajos #21165 üzenetére
Köszönöm!
-
Durcmurc
csendes tag
válasz
Ezt a Nickname Speed Dial widget-et honnan lehet letölteni? Annyira hiányzik a gyorshívás funkció, a barátaim widget nem olyan jó sajnos.
-
anrab
addikt
válasz
"ki lehet kapcsolni a képnézegetéskor, hogy ha meg van döntve a készülék, magától lapozzon?"
igen.: beállítások-általános-mozdulatok-tájolás-tételek áramoltatása. -
Z_A_P
addikt
válasz
bokrosolajos #21085 üzenetére
Sajnos ez nem megy, mivel a Documents and Settings\[ júzer ]\Dokumentumok\Samsung\Kies\Downloads\Applications alatt minden app 1 fileba van becsomagolva (.app kiterjesztessel, hozza egy .img file ami png valojaban).
A memkartyamon pedig a teljes kibontott struktura
\bin
\Data
\info
...
stbKurva bosszanto, ott figyel az NFS a maga 112Mb-javal, es nem tudom elinditani...grrrr
Karma, nincs vm tipped?
-
a510
aktív tag
válasz
bokrosolajos #20885 üzenetére
Nem játszottál véletlenül (direkt
az ARDefenderrel? Nekem úgy tűnik, hogy azután ki/bekapcs kell. De azért jó ötlet a játék.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #20885 üzenetére
nem valószínű. inkább egy beragadt processz.
-
Kis@
tag
válasz
bokrosolajos #20818 üzenetére
Nekem egy kicsit infantilis, de egyébként szép munka. Csak így tovább!
Varszegig: akkor tévedtem. Nem otthon vagyok, így nem tudom megnézni, de otthon rápróbálok, hogy nekem mit ajánl fel.
-
Viktoria91
csendes tag
válasz
bokrosolajos #20623 üzenetére
Nem egy konkrét oldalra gondoltam, csak érdekel, h. mennyire jeleníti meg úgy általában az oldalakat, pl. Myspace.com-on (vagy akárhol) egy flash zenelejátszót vagy a hasonló oldalakat, amik agyon vannak dizájnolva és én nem a mobilos verziójukat akarom nézegetni.
Köszi!
-
Dotcom
aktív tag
válasz
bokrosolajos #20665 üzenetére
ehhez még hozzátenném, hogy vodafone-os telefon esetén nincs gond a frissítéssel, mert nem nyúl bele a voda, ha jól értettem korábban..
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #20664 üzenetére
ok, jogos, de azt próbáltam elmondani, hogy ha egyszer beállítanád, hogy magyarország, akkor onnantól mindig jó lenne a link
(És ezt pont egy hete magyaráztam el másnak, és neki jó lett.)
-
válasz
bokrosolajos #20668 üzenetére
Egyszerű: csináld ezt, ahelyett, hogy három hozzászólást írnál.
Bár szerintem ezzel a hárommal nem volt baj, mert elég hosszúak.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #20664 üzenetére
Nem volt az rosszul linkelve...igazából nálad van a hiba, váltsd át az országot a jobb felső sarokban magyarra, utána már jó lesz. Tudom hogy miután átváltod a home képernyőre ugrik, de ha utána újra megnyitod Varszegig linkjét, már helyesen jelenik meg nálad is. Ezt csak egyszer kell beállítani, mert a böngésződ megjegyzi ezt...
U.i.: Mért nem használod a szerkesztés gombot? Ha egyszerre több embernek szeretnél válaszolni akkor légyszi vond össze egy hsz.-ba...Nem kötekedni akarok, csak ez a szabály.
[ Szerkesztve ]
-
satomee
senior tag
válasz
bokrosolajos #20624 üzenetére
Nincs ennek a PC share-nek valami közvetlen download linkje? Lehet hogy csak marha béna vagyok de egyszerűen nem tudom hova kattintsak hogy le tudjam tölteni ahelyett hogy a registry cleanert ajánlgatná az oldal
időközben kigugliztam egyet...[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #20585 üzenetére
mert rosszul van beállítva az országod. volt már róla szó
-
Kyb
csendes tag
válasz
bokrosolajos #20621 üzenetére
Hello,
Köszi a választ, az én szívem is a Wave felé húz erősen, a fém kaszni szívmelengető
.
Viszont ami jobban érdekelne, hogy hol érdemes vennem (Samsung S8500-ast, Wave), függetlent vagy T-mobilosat? Milyen előnnyel jár az egyik és a másik, főleg, hogy melyik használhatóbb fejleszthetőbb, az ár 90-100k-ig nem szempont.Üdv: Kyb
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #20601 üzenetére
Talán a 4-es Iphone, de azzal még nem találkoztam,
Csak hát az már annyira más árkategória.Ebben az a poén hogy hozzáférhető áron nyújt ennyit.Szerintem többet mint amibe kerül.Ezért nekünk a WAVE a nyerő. -
SlyChocolate
senior tag
válasz
Azért a proci mellé mindenképp érdemes megemlíteni azt a nem kicsi fegyvertényt is a wave mellet.
Ebben is mint a Galaxy S-ben, az SGX 540 VGA vezérlő chip van.
Ami jelenleg a leggyorsabb a piacon.
Gyorsabb mint a szifon 4-esben lévő.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #20603 üzenetére
Az esés után bekövetkező ütközéskor keletkező feszültségek is befolyásolják, hogy melyik alkatrész mennyire törik/reped meg. Pont derékmagasságból, zsebből kirántva ejtettem le betonra, semmi nagyobb baja nem lett. Se a házon, se a kijelzőn nincs látható nyoma. illetve annyi mégis, hogy az aksifedél picit kijjebb áll, és azóta pár alkalommal leesett.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Hozzá kell tennem, a kijelző törése miatt eléggé parázok! Továbbá, hogy HTC-ről váltottam. Annak is alu háza volt, egyszer leejtettem az emeletről, behorpadt a sarka és ennyiből megúsztam a kalandot. Szinte biztos vagyok benne, hogy a Samu derékmagasságból ejtve is képes pókhálósra törni az üvegét
-
válasz
Abban mindenképp igazat adok, hogy a hardverparaméterek elkalapálják.
De az se mindegy, hogy ebből a gyakorlatban mit tapasztalsz.Kategorikusan kijelenteni, hogy a Wave-nél rosszabb ár/értékű a Legend, igen merész a konkrét igények ismerete nélkül. Ha valakinek egy multimédiás okostelefonszerű telefon kell, akkor a Wave nagyon jó. Ha meg okostelefon, akkor jó eséllyel kevés.
"A Market ugyanolyan vicc, mint most az Apps, a nagyobb számú alkalmazás ellenére a valódi választékot tekintve a bada-s OS-ben nagyobb fejlődési potenciál."
Álmodj királylány
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bokrosolajos #20597 üzenetére
Ennyire nem kritikus az akkumulátor azért, egy napot simán kibírt.
1) Érzékelt sebességben egyáltalán nem rosszabb.
2) Böngésző fényévekkel előrébb jár.
3) Android Market, 'nuff said.
3+) Ennek köszönhetően Nimbuzz, mint példa a normális IM alkalmazásra.
4) Kézreállóbb forma, a unibody alumínium ház jóféle.#20598: Remek (hamis) érv, mennyivel jobb, hogy az SHP fegyvert szegez a fejednek, hogy most azonnal zárd be az alkalmazásaidat, vagy megöl mindent, ha éppen elfingja magát a böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #20597 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy a memória sosem elég egy Androidos készüléken, mert alkalmazásból kilépés után is ott csücsül a memóriában addig, amig az AOS úgy nem dönt, hogy elég volt ...
-
mixi10
tag
válasz
bokrosolajos #20589 üzenetére
Utazások előtt segít listát készíteni, nehogy otthon hagyjál valamit, pl: igazolvány, pénztárca
-
mixi10
tag
válasz
bokrosolajos #20585 üzenetére
Adequate Case
-
válasz
bokrosolajos #20532 üzenetére
Nem láttam leslieke 20521-es hozzászólását, bocs.
Ki az a Grétsy? -
válasz
bokrosolajos #20524 üzenetére
Az "egyszer" nem azt jelenti, hogy "soha többé", hanem "sessionönként egyszer". Ezzel szemben a "mindig kérdez" minden egyes fájl/PIM-hozzáférésnél feldobná újra meg újra a kérdést.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #20524 üzenetére
Igen, közben rájöttem én is. Ez van, ha az nem nézem meg, csak egyből válaszolok. Rosszul emlékeztem. Bocsi.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #20517 üzenetére
Mert az egyszer kérdezze, az csak arra az egyszeri indításra vonatkozik. Van olyan választás is, hogy többet ne kérdezze, válaszd azt.
-
válasz
Szerintem azzal nem tudsz mit csinálni.Egyszer én is próbálgattam de nem sikerült.Elvileg van hozzá valami leírás,kipróbáltam de nem vált be.Mondjuk az nem badára volt,hanem symbianra.
-
gamek!ller
őstag
válasz
A kérdéseknél a legfelső válaszra nyomj. Nekem nem kérdezte ez után többször semmi.
-
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #20510 üzenetére
Egy rém rendes családot néztem..
Viszont én buktam a tartót, ma reggel ráléptem és az egyik kis fül letört xDD Gondolom éjjel leesett a gépház oldaláról így tudtam, hogy ott van..
Hát könnyen jött, könnyen ment..
Nyugi a lábam is jól van, gyógyulgat..
-
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #20450 üzenetére
Pedig ilyen omniát vett ami a képen van..
Jah T-sek! Nem gáz, hogyha frissíted a telót. Megmarad a garancia, megkérdeztem a samsung szervizben is. Amúgy a t-s szervizes csávó azt mondta, hogy már nem kell sokat várni és a T is ad ki frissítést.
-
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #20442 üzenetére
Hogy érted, hogy nem lehet fekve belehelyezni? Ha egyszer benne van akkor onnantól mind1 nem?
-
válasz
bokrosolajos #20438 üzenetére
És mivel kezdődik a következő mondat?
-
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #20422 üzenetére
Jaja! Most értem haza, 2 órát tartotta stabilan elég szar úton.. Egyáltalán nem lötyög benne, marha erősen fogja. Csináltam róla videót az Omnia-val, délután feltolom.
(#20431) krisi047: Tuti, hogy nálad lesz a hiba, nálam a menü úgy megy mintha egy filmet néznék, akármire nyomok szinte azonnal bejön (max 1 mp), üzenetek is azonnal bejön.
JI3.[ Szerkesztve ]
-
válasz
bokrosolajos #20429 üzenetére
Az olasz Apps mióta a magyar Apps?
-
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #20385 üzenetére
Elképzeltem a szituációt, és megmosolyogtatott...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bokrosolajos #20326 üzenetére
FB-vel az a baj, hogy gyakorlatilag minden nap módosítanak valamit, így az egész rendszer mindig instabil. Amúgy tűrhető. Ingyenes FB-ről meg inkább nem nyilatkozom, az a mobilos verzió egy vicc...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #20318 üzenetére
Megvan az ok: beragadt a FB alkalmazás. Kiírta, hogy a FB szerver bizonytalan
Egyébként a FB egy rakás kaka, ma képet sem lehetett feltölteni, de ez OFF -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bokrosolajos #20318 üzenetére
Húzd le a felső részt, aztán kapcsold ki ott a Wifit vagy a Beállításokban, a Kapcsolatoknál, de szerintem, ha mindig be van keresésre lőve a Wifi, akkor mindig ki fogja írni, ha nincs illetve nem talált.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #20187 üzenetére
Ennyire azért nem érdekelnek. Ami meg nagyon fog kelleni, azért majd fizetek.
-
nyesix
senior tag
válasz
bokrosolajos #20090 üzenetére
én most uszítottam rá a frissítést, és végzett is kb 10 perc alatt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #20075 üzenetére
Beállítások -> Menü és widgetek -> Adaptív menürendezés
Gyakoriság alapján rendezi sorba az ikonokat.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bokrosolajos #20075 üzenetére
Sajnos nincs, próbálkoztam vele én is, egyenként húzogathatod át az ikonokat, ha zavar a luk.
Nem értem miért nem tudja automatikusan mindent eggyel odébb rakosgatni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bokrosolajos #20070 üzenetére
Én semmi értelmeset nem találok sosem.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #20070 üzenetére
10 a max, úgyhogy neked lassan takarítanod kell!
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #19859 üzenetére
t-sre eddig nem jött ki frissítés. lehet sose fog.
-
lasarus1988
tag
válasz
bokrosolajos #19859 üzenetére
T-nél vetted? Akkor azért. Ha nem akkor írd le a pontos verziót pl.:S8500XXJI2/S8500OXDJI2
R3ST:
Megtaláltam egy korábbi [hozzászólásodat] és a 3.pont tűnt fel nekem. Annyira azért nem értek a GSM hálózatokhoz, de CDMA rendszer nem csak Amerikában működik? Szerintem ez lesz a gond, de majd egy hozzáértő a fejemre koppint, ha hülyeségeket beszélek.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #19848 üzenetére
Írtam is rá választ/kérdést, viszont nem jó a linked!
Itt van rendesen a: [link] -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #19750 üzenetére
nem
TomWexX: Hát ja, skype, és Angry Birds, és már minden van badára
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bokrosolajos #19732 üzenetére
"mivel a távolságot fókuszáláskor vissza adja a bada"
Say what?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #19732 üzenetére
Viszont lesz fémdetektoros tolómérő is! Meg benne vízmérték, iránytű és mágneses erőtér-mérő, ami sok PC-s környezetben a főnök felé fizetésemelést eszközlő, jelzésértékű mérőműszer /toolbox/
-
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #19723 üzenetére
Hat ez ebben a formaban nem tul hasznos app. szamomra. A tolomero munkaezkozom, de ez igy nem er semmit.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #19725 üzenetére
Beállítások - Hangprofilok - Normál - 'Üzenet és e-mail' résznél ott a hang csúszka
Szerintem elég egyértelmű helyen van!
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #19723 üzenetére
"Arra van lehetőség, hogy az SMS hangerő külön beállítható legyen? Az enyém idegesítően hangos"
Van!
-
Faresz29
aktív tag
válasz
bokrosolajos #19469 üzenetére
Szia!
Nem 8500 Samura gondoltál
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #19390 üzenetére
azt nézem, hogy a csaávó mennyit szakít tételenkét...miután megrendeli az ebay-ről
de annyira nem sokat...szóval aki nem akar szórakozni ebay-el annak ajánlom
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #19389 üzenetére
Linkkel hamarabb megtalálnám...
leslieke: Köszönöm! Ez idő alatt is kerestem de nem találtam...Így azért könnyebb!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #19389 üzenetére
Olvastam a tesztet.
Ne lepődj meg, ha nem ott találod, ahol létrehoztad.
[ Szerkesztve ]
-
Kis@
tag
válasz
bokrosolajos #19297 üzenetére
Igen, sajnos ez ilyen butaság, mert a fájl kiterjesztését sem megadni sem megváltoztatni nem tudod. Ezeket sajnos még a pc-n kell elintézni.
-
Kis@
tag
válasz
bokrosolajos #19291 üzenetére
Képernyő tetején '=' jelre ráböksz, és ott kikapcsolod a wifit, akkor nem hiányolja. De netes előfizetés nélkül szerintem nem sok értelme van próbálkozni, de majd a T-sek elmondják, hogy lehet-e 0.facebook-ozni így.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #19274 üzenetére
Érdemes szabályosan leválasztani a gépről és akkor nem lesz ilyen problémád.
-
Kis@
tag
válasz
bokrosolajos #19273 üzenetére
kikapcsolás/bekapcsolás Letevő gombot hosszan nyomod
újraindítás: ugyanezt teszed lezárt képernyőnél (bug)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #19273 üzenetére
Elnézést, egy pár helyesírási bugot én is vétettem ... Szóval USB háttértár üzemben volt, s közben kétszer lehúztam videozni. Utána nem látta már a PC
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bokrosolajos #19129 üzenetére
Ilyen késsel, kulccsal való karcolásos videóra én nem alapoznék, nekem 10 percet volt kulccsal zsebben és 4 karc lett rajta, úgyhogy óvatosan azért. A "karcálló" üveg eléggé idézőjeles dolog.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #19112 üzenetére
ha újraindítás után is ezt írja, akkor írd meg, milyen alk. nem indul el, mert az sem mind1. meg persze milyen fw-d van.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #19112 üzenetére
Ha ilyen üzenetet kapsz indítsd újra a telefont!
Néz körül a mysamsungwave.hu-n vagy a samsungwave.hu-n (bocsi nem tudok linkelni mert telóról írok) Ott vannak olyan widgetek ami neked kell! -
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #18741 üzenetére
Persze
-
TomWexX
addikt
válasz
Igen, mivel ez is telefon! Ez a kód minden mobilon működik mivel szabvány!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
igen.
-
Jadro
veterán
válasz
bokrosolajos #18655 üzenetére
Benti fotóknál ott a lámpafény.
Ezért írtam kintit. Igazából kevés esetben jön igazán jól hogy van segédfény. Persze ez függ a fotózási szokásoktól is.
Egyetértek, elég baj hogy kimaradt és nem is értem miért.
-
Jadro
veterán
válasz
bokrosolajos #18647 üzenetére
Azért megnézném hogy télen ha kimész mit segít a Wave vakuja a szabadban fényképezéskor. Segítek: Semmit.
sittes79: Mi az átlaghasználat? Nekem kb kibírná a második napot is, de minden nap fullra tolom, mert ki tudja mit hoz a holnap. Belefutok valamibe és otthagy, az nem jó. Általában bőven 50% felett maradok a nap végére úgy, hogy netezek 3G-n olyan fél órát, nézek rajta kb fél órát filmet és beszélek rajta olyan 1 órát. Emellett óránként ránéz 3G-n a leveleimre. Időjárást hanyagolom.
Egyértelműen a 3G net harap bele a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz
bokrosolajos #18578 üzenetére
Ebayen találsz 2-3 dollárért (igen, szállítással ennyi) kábelt.
sittes79: igen, átmegy samu szerveren, igen, ott a gebasz, nem, nem tudsz vele mit kezdeni, csak azt, hogy újratelepíted a fiókot.
-----------
Délelőtt ismét hatékonyan tudtam használni a telefont, de legalább sikerrel jártam: kb. 3 óra firmware-frissítgetés után, egy JF1-JF7-JG5-JH1-JH3 multis sor végén Kiesen keresztül feltettem a JI3-at, és lekopogom, egyelőre minden rendben. Települnek a widgetek memóriakártyáról, megy az apps, 20 perc alatt nem találkoztam hibával.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #18578 üzenetére
RCA a csomagban nincs, Nokia CA-75U kábellel működik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #16895 üzenetére
Wave-n sincs ilyen LED. De üzeneteknél be tudod állítani, hogy egyszer-2-5-10 percenként jelezzen, amíg el nem olvasod. Nem fogadott hívásnál - ha jól tudom - nincs ilyen beállítási lehetőség.
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.