- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ahogy látom addig nem tudom felhasználni az utalványt amíg nem adok meg bankkártya adatokat.
No comment... -
rizso
addikt
Helló Srácok!
Asszonypajtinak vettünk egy WaveII-t (T-mobile függő). Na a problémám a következő lenne: tettünk bele egy telenoros kártyát (turbosimmel), és úgy érzékeli, mintha külföldön lenne roaming hálózaton, a felső értesítő sávban is ott van egy fehér R betű piros négyzetben. Hívni lehet őt, és ő is tud hívni, de: változnak valamit a percdíjak, illetve van-e valami egyéb költség ilyenkor? Vagy ez csak amolyan "valahogy jelezni kell, hogy nem az eredeti hálózaton van"?
-
TomWexX
addikt
válasz
CarKiller47 #41895 üzenetére
Egyes pletykák szerint lehet hogy csak decemberben adják ki!
Annak azért örülnék, ha a végleges verzió előbb kiszivárogna samfirmware-re... -
Paca2
senior tag
válasz
SirDöme #41892 üzenetére
de meg lehet, következő a módszer. írni kell a supportnak, ha nincs tartozásod, ők szüntetik meg:
"Értesítse a vevőszolgálatot a Store Támogatás menüje segítségével.
Ha megkapjuk ezirányú kérelmét, akkor a Samsung e-mailben fogja értesíteni fiókja megszüntetéséről. A fiók lezárása utáni következő fizetési esedékesség dátumakor ki kell egyenlítenie minden jogos fizetési követelést - Önnek felénk, vagy nekünk Ön felé." -
szimike79
őstag
válasz
CarKiller47 #41891 üzenetére
Elméletileg szeptember, de ki tudja mi lesz belőle.
-
CarKiller47
tag
A bada 2.0 őszre vagy nyár végére van kiírva? Akkor majd frissítem a telefont.
-
szimike79
őstag
válasz
F-ECT$ #41869 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de ha navigációt használok, az azért van , mert nem tudom hogy hova kell mennem. Ha a navi késik 100 métert, akkor már rég elhagytam a kereszteződést, mire jelez hogy merre kell menni. De ugyan ez 20 méterrel is gáz mondjuk Pesten, csúcsforgalomban, úgy hogy azt sem tudom hol vagyok. Hogy készülsz fel egy kanyarodásra 2-300 méterrel előbb, ha a navigáció visz és azt sem tudod hol kell lekanyarodni?
(#41888) CarKiller47: Igen mert a peconfig és a multi is gyalul mindent a telóról.
-
Paca2
senior tag
ha vkit érdekel:
írtam kérdést az appsnak, válasz érkezett:
kérdés:
A mostani kupon-akció miatt 2 családtag is regisztrált az apps-ra. Lehet-e ugyanarra a telefonra 2 kuponos alkalmazást is telepíteni?
"
Tisztelt ügyfelünk,Köszönjük, hogy a Samsung Apps ügyfélszolgálatát kereste fel. Nagyra értékeljük a lehetőséget, hogy segíthetünk Önnek.
Kérdésével kapcsolatban, szeretném tájékoztatni, hogy az akciós utalványt több e-mail azonosítóval történő regisztrációval is megszerezheti ugyanazt a telefont használva. Ez azt jelent, hogy igen, lehetséges több alkalmazás kuponnal való megvétele és telepítése ugyanarra a készülékre.
Ugyanakkor, kérem, vegye tudomásul, hogy az egyes e-mailekhez tartozó részletek (vásárlási adatok, letöltési előzmények, utalványok, kérdések és válaszok listája stb.) nem lesz egy fiók alatt összesítve.
Végül, kérem, vegye figyelembe, ha megszünteti fiókját, ugyanazon e-mail azonosítóval nem lesz módja új fiókot nyitni.
"EZ A HOZZÁSZÓLÁS NEM FELHÍVÁS A TÖBB KUPON MEGSZERZÉSÉRE, MINDENKINEK EGYÉNI DOLGA H MIT CSINÁL
-
szimike79
őstag
válasz
CarKiller47 #41885 üzenetére
Igen az egy németből behozott gányolt firmes teló, nem magyar gyári független.
Egy preconfig esetleg segíthet XEH-ra, ha van olyan lehetőséged, ha nincs akkor a kies soha nem fog frissítést felajánlani, és marad a multiloader. -
szimike79
őstag
válasz
CarKiller47 #41882 üzenetére
Mi a régiókód? A kies megmutatja a fent lévő firm mögött zárójelben. Három betű pl.: TMH
-
szimike79
őstag
-
CarKiller47
tag
Van egy kis gondom.
A rendszerinfó alapján a tavaly júniusi bada 1.0 JF1-es szoft. van a telón. Tudom, hogy ennél jópár újabb van, szeretném tudni, hogy a KIES miért nem ajánl fel (szerk: pontosabban azt írja, nem frissíthető) semmilyen frissítést rá? Jó lenne legalább egy bada 1.2.
A telefon természetesen független, ezért vagyok tanácstalan.Valaki?
-
szimike79
őstag
Újabb ékes példája annak, hogyan generáljunk egy statisztika felméréshez megfelelő számú felhasználót.
-
Dhampir
félisten
Törlöm.
-
consono
nagyúr
Milyen vicces, hogy lett egy csomó 1400Ft-os alkalmazás mára
-
F-ECT$
titán
válasz
snecizero #41867 üzenetére
Nekem a R66 nagyon nem jött be menü/kezelésügyileg, de állítólag meg lehet szokni. Jelenleg várják a R66 (térkép)frissítést páran, ami nagyon nem akarózik jönni. A Sygicet szidták itt páran, hogy miért, azt már nem tudom.
Én most a Sygic Aura-t nyomkodtam egy kicsit droidon (nem tudom, hogy ez mennyire hasonlít a bada-s Sygicre), elsőre szimpatikus volt, bár volt 1 elég komoly tévesztése: olyan útra akart bevinni, ahová csak a BKV buszok hajthatnak be.
Nem írod, de az NDrive is tetszett nekem, bár azt is szidták itt, merthogy késik 20, mások szerint 100 m-t. Szerintem egy kanyarodásra 2-300 m-rel korábban felkészülsz, így ez nem gáz, de valakinek számít.
-
snecizero
senior tag
Melyiket vegyem meg ?
Route 66 vagy a Sygic navigációt. Egy árban vannak. Azt nem tudom ,hogy a Sygic örökös licenszes. Fölemelték a Sygic 4000 ről 8000 re.
Itt megtudjátok nézni:[link]
Tényleg a Goodram mennyire jó a wave 1 hez ? -
HaKo
aktív tag
Azért, ez az utalványos dolog nem volt szép a Samsungtól... Mi akik már jóideje használtuk azok is megkaphatták volna... De most egy x. e-mail címre nem fogom beregelni nekik a kártyaszámom... k...ák be.
-
dave182
senior tag
este még sikerült összehozni a prem soc hubot 2.0-ra-->mesésen teszi a dolgát télleg nem is hiányzik az fb alkalmazás...
-
snecizero
senior tag
A vaterán 60000 +posta költségért házhoz hozzák a wave I-et.
Szerintem nagyon jó kis tárcsa.Nekem nagyon bejön. Igaz ,hogy amikor megvettem rá 1 hónapra eladtam. És rá 4 hónapra visszavettem úgyan azt a telefont.
-
anrab
addikt
m.origo.hu/dwap/origo/techbazis/20110726-operacios-rendszerre-alakitjak-a-firefoxot.html
Még egy operációs rendszer.
-
PofaJenö
senior tag
Most voltam a (Debreceni) MM -ban és 8500wavet 84.000 Ft-ért adják . Lehet még kapni
-
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #41856 üzenetére
Sajnso a RAM-ról még semmi sem biztos, a Samu a Wave-re is azt mondta, hogy 512, aztán meg kiderült, hogy 384... Szerintem a Wave II-ben is ugyanennyi van: a 2.0-ban megnéztem a rendelkezésre álló heap méretet és ugyanúgy 240 mega körül volt nekem is mint a Wave II-es screenshotokon...
-
-
Clain
tag
Köszönöm az infókat !
Hát sajnálom ,galaxynél elég designosan néznek ki ,bíztam benne ,hogy ide is bepakolták ,mert nagyon gondolkozok egy ilyen telón !
Biztos sokan kérdezték már ,de szerintetek wave vagy wave II. ? -
Clain
tag
Sziasztok !
Olvastam a fórumot ,és nem találtam erre vonatkozóan infót! Csak azt szeretném kérdezni ,hogy a Wave-nél is be lehet állítani ugyanúgy "live wallpapers" mint a galaxy s nél ?üdv.:
-
study
tag
válasz
rObika8802 #41799 üzenetére
a forrás nem biztos és sztem a kép is fake...
Megérzésed helyénvaló,nem derül fény a titokra. -
m.zso
aktív tag
üdv.
regisztráltam én is. meg is kaptam az utalványt.de nincs a samsungappshoz megfelelő bankkártyám.akkor nem is tudom ezt felhasználni ?
-
atala
addikt
Most, hogy lehetne ingyen 1400 Ft-ot elvásárolni, most látom, hogy semmi értelmes dolog nincs. Eddig sem voltam egy alkalmazás függő, de úgy látszik most sem leszek.
-
atala
addikt
Tudnátok olyan alkalmazást amivel wifin keresztül lehetne TV-t nézni? Lehetőleg magyar csatornákat.
-
Paca2
senior tag
válasz
karesz560802 #41835 üzenetére
nem
-
Paca2
senior tag
2 új reg, 2x1400, 2 vásárlás, 2 sikeres telepítés
vagy kitiltanak ezért, vagy ezek nagyon hülyék
-
Paca2
senior tag
válasz
snecizero #41830 üzenetére
én regisztráltam másik emil-címmel, arra megkaptam az 1400-at
1. Az utalvány csak egyszer használható fel.
2. Ha az utalvány összegét meghaladó értékű alkalmazást szeretne vásárolni,
akkor a fennmaradó összeget kifizetheti hitelkártyájával.
3. A fel nem használt egyenleg nem vihető tovább.eszerint célszerű min. 1400 ft-os cuccot venni..., nem lehet több 290-eset...
-
snecizero
senior tag
És mi lesz azokkal akik már regisztráltak ?
Akik már régóta hűségesek
-
leslieke
Jómunkásember
1400 Ft-os kupon ajándékba a Samsungtól!
Részletek: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
gamek!ller #41801 üzenetére
Kamu, nem kamu: hivatalosan nincs frissítés, így attól, hogy megcsinálták (bár azért rá volt írva a garipapírodra az új fw, ami házi barkácsnál nincs), nem jelenti azt, hogy holnap is megteszik. Nem az a kérdés, hogy mi a megoldás, hanem az, hogy egy szolgáltató hogy áll egy jogos problémához.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
rObika8802 #41826 üzenetére
És ezen már rögtön a Bada 12 fog futni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Varszegig #41817 üzenetére
Volt teszt itt a mobilarénán, amiben össze hasonlították ezeket a kétmagos csodákat.
Itt is van: katt
És pl.: Neocore benchmark programban, a ULP Geforce grafikus gyorsító kb 20 FPS-el többet nyomott ki magából, mint a Mali.Szerk.: Nem akartam olyan durva szót használni, elnézést.
Nem fos, akkor ennyiben maradunk, mert hát igen, maga a Telefon jó.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Varszegig #41813 üzenetére
Én ha valamit szemügyre veszek, mindig össze hasonlítom valamivel, és nálam a számok döntenek. Szóval az SGX543-hoz képest nem a legjobb, de még a Tegra 250-ben is jobb a grafikus gyorsító. Maga a központi processzor az SGS2-ben messze a legjobb, viszont a Mali nem a "legjobb".
-
gazfickó
tag
válasz
Ezen specifikáció és kép alapján egy Galaxy S III-nak előbb elmegy szerintem. Leszámítva a Bada2-t
-
szimike79
őstag
válasz
rObika8802 #41809 üzenetére
Megette a rossz nyavaja ha a Samu saját badás telójába Tegrás cumót rak! PowerVR SGX 650! És ráadásul 4 magos!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #41807 üzenetére
Ha lesz is egyáltalán ilyen telefon, és marad a Samsung a saját fejlesztésű SoC-oknál, akkor vagy egy SGS2-es soc lesz benne, amiben egy fos grafikus gyorsító van, vagy pedig fejleszt egy teljesen újat, nagy valószínűséggel Cortex A9 alapokon, és mellé bepasszol egy Powervr SGX 543-es grafikus gyorsítót, mint amilyen az iPad 2-ben van, vagy egyszerűen Tegra 250. Ez az én véleményem
-
szimike79
őstag
válasz
És milyen 3D-s grafikus gyorsító lesz benne?
Amíg azt nem tudom, addig nem rendelem elő a WaveIII-at! -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #41797 üzenetére
Nálam viszont annyit hogy megkapom kedvezőbb áron a készüléket a két évért cserébe. A kamatmentes részlet is jó dolog, de nem minden áron! Úgy látszik nálunk akármit megtehetnek kedvükre a szolgáltatók, és mivel mindegyik hasonlóképpen jár el, még az sincs hogy átmegyek máshoz, mert az sem jobb semmivel.
-
Dhampir
félisten
válasz
Annyiban igaz lehet, hogy a "pingpongütő"-forma jött divatba.
-
dave182
senior tag
hali,felraktam a 2.0 prem soc hub os firmet de ami az olasz oldalon van írva preconf kód nem műxik...és nem is tudok semmilyen accountot regelni...hogy tudnék még preconfot csinálni?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Szép is lenne, ha igaz lenne.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia