Hirdetés
Aktív témák
-
szimike79
őstag
Azt sejtettem hogy tisztában vagy a különbségekkel, bár ez nem is kérdéses. Inkább csodálkoztam a választáson, de sejtettem hogy jó áron jutottál hozzá a 3GS-hez azért az lett.
Egyébként van olyan jó az iP4 a 3GS-hez képest, hogy duplája az ára?Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
válasz szimike79 #35451 üzenetére
Igazából nem annyira, ha a HVGA felbontás már elég (nekem igen). A kerekebb forma nekem jobban tetszik, még amikor négyesem volt se voltam annyira oda az éles szögletesért - fogásra se az igazi, az üveg meg kényes(nek érződik). Ez most így teljesen jó.
“All nothings are not equal.”
-
Varszegig
veterán
de könyörgöm mit mentesz a simre??? Egy nevet, hogy 'PISTI', meg egy db számot? Nekem teljes nevcek vannak, emailcyímek, több telefonszám egy embernél, rövid megjegyzés, ha kell, hogy ki a fene az. Arra próbáltam utalni, hogy a simre mentés nevetséges kőkorszaki megoldás. mobical.net pl. ez a megoldás.
-
Speedy86
aktív tag
válasz Varszegig #35456 üzenetére
Ebben igazad van, de nem mindenkinek van szüksége rá. Emailezni számítógépen szoktam csak, így telefonba fölöslegesnek is tartom tárolni, a több telefonszámra pedig van egy nagyon modern és elegáns megoldásom. Pisti1, Pisti2, ...
Viccet félretéve, hasznosabb telefonra menteni igazad van, csak én már valahogy nem akarok váltani a régiről. Úgy látszik öregszem -
matthews
aktív tag
Lassan eladósorba kerül a Wave-em. Ha érdekel valakit írjon...
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Galaxy S II. Ha minden jól megy.
[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
szimike79
őstag
válasz matthews #35461 üzenetére
Az egész jó kis ketyere lesz, legalább is amit eddig látam és olvastam róla, abból az jött le. Kezdj el gyüjteni, mert árban biztos húzos lesz. Kíváncsi leszek T-nél mennyiért fogják vesztegetni?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
matthews
aktív tag
Ez egyre jobb lesz. Talán mire kijön lesz 120.000 is. :-)))
"No brain, no problem"
-
Dhampir
félisten
A falábú kapitány dohogva és sietve végigkopog a zátonyra futott "Wave Cutter" korhadt fedélzetén, majd a kormányost félrelökve dühödten felkiált:
- Ezennel véget vetek a matrózok zendülésének! Amelyik lázadó elmerészeli hagyni a hajót, azt bedobatom a droidcápák közé![ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Új magyar app: C-10-ck. Készítette Ábrahám András
Jump (free) ugrálós szerb játék[ Szerkesztve ]
-
Swami
senior tag
válasz bokrosolajos #35476 üzenetére
Én már hetek óta tűkön ülve vártam, hogy mikor jön ki egy jó kis bináris óra progi - élni lehet nélküle, de minek???
Bezzeg offline szótárakat senki nem rak fel...Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
s4tch
veterán
samsungbada twitter: 2.0 szeptemberben. nc
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni-az ébresztővel van egy kis gondom.1.-Nem tudom megváltoztatni saját zenére az ébresztést 2.-Kikapcsolt állapotban ébreszt,de ha beállítom,hogy kapcsoljon be,az viszont már nem megy megy neki!Válaszokat előre is köszönöm! Csütörtökön vettem a telót-amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve!
-
szimike79
őstag
válasz Olyasmi #35480 üzenetére
Menü->óra->kiválasztod a az aktuális ébresztést, azon belül hang->megkeresed a zenét amire ébredni szeretnél, ha a címre nyomsz rá meg tudod hallgatni, ha mellé nyomsz jobb oldalon a kockába ott lesz egy pipa, utána beállít fül és már kész is.
A bekapcsolás: menü->óra, alul három pöttyös fül, aztán auto bekapcs beállít, elméletileg működnie kell de nem kapcsolom ki éjszakára a telót így még nem próbáltam.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #35476 üzenetére
Haszontalan mindkettő.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Tomajdon
aktív tag
Volt fennt offline magyar-angol-német szótár, nekem fennt is van De azóta sehol sem láttam...
/idegeskedés on
Lassan kezdem megérteni, hogy egyesek miért akarnak cserélni. Maga a hardver az überszuper, de a bada-val kezd nálam is betelni a pohár. Nem jön semmi normális, hasznos alkalmazás, Karma appjára is várunk már nem tudom mióta, de a sok értelmetlen sz@r jön... akkor még nem is beszéltünk az angry birds-ről ami már február 15 óta "comes very soon" állapotban van. Erre itt a nokia a symbiannal, ami "süllyedő hajó", és arra jött ki legelsőnek az angry birds: easter. Nem ifosra, nem androidra, hanem symbianra. Nem értem, hogy ilyen hozzáállással mit is akar a samsung. Akkor a bada 2.0 júliusi jöveteléből szerintem semmi nem lesz. Meg addig nyugodtan csinálhatnának apróbb frissítéseket, megálltak a JL2-nél, de csinálhatnának bada 1.2.5-t pl., ami javítja azt a sz@r böngészőt. Eddig elvoltam azzal ami van, mert most sincs sok alkalmazásom, de amik fennt vannak azokból is kb. 2 értelmes van. De már kezd elegem lenni, mivel nem azért fizettem 75.000 ft-ot, hogy kapjak egy butafónt. Lényegében nem is kellett volna a nokia e51-em nyugdíjba vonultatni, mivel arra is több hasznos alkalmazás van... meg frissítés.
/idegeskedés off -
Speedy86
aktív tag
válasz Tomajdon #35486 üzenetére
Véleményem szerint a Samsung visszafogja az alkalmazásokat, hogy annál nagyobb durranást érhessen el a 2.0val. Csak nehogy úgy sikerüljön, hogy már senki ne legyen kíváncsi a rendszerre. Persze ez csak reménykedés, lehet, hogy szimplán leszarnak minket.
Úgy gondolom, hogy a mostani Bada lehetne inkább egy 0.5-ös béta test verzió és a 2.0-át lehetne az első rendes 1.0-nak nevezni. (sajnos) -
Tomajdon
aktív tag
válasz Speedy86 #35487 üzenetére
A legokosabb az lenne, hogy kijön a bada 2.0 a ráírt alkalmazásokkal, és visszafele ugyan úgy kompatibilis maradna. Mert most lehetne tolni ezerrel az appokat, és ha megjön a 2.0, akkor meg az "only for bada 2.0"-ás appokat. De egyszerűen nem értem a samsungot, főleg hogy a saját rendszerük, kéne vele foglalkozni.
Csak nehogy úgy sikerüljön, hogy már senki ne legyen kíváncsi a rendszerre.
Ezzel egyetértek, ha most nagyon visszafognak mindent, sokan elpártolnak. Júliusig (vagy szeptemberig) sok idő van, addig elég sokkal csökkenhet a tábor.TomWexX: Én sem, mivel 1. ha eladnám kapnék érte 60.000-at, 2. ha sikerülne eladni, biztos vagyok benne hogy megbánnám, 3. nem tudom hogy mit vennék utána, mivel csak jönnek az újabbnál újabb telók, 4. kitartok a végsőkig!!
[ Szerkesztve ]
-
Swami
senior tag
Hogy a Samsung ennyire nem törődik a Badával az csak azért érdekes, mert ez a saját op rendszerük, ráadásul jó. Lehet, hogy úgy vannak, mint mi a nőkkel. Akármilyen jó csaj az Old Ladynk, azért egy idő után már nem kap annyi törődést...
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
SeriouS_77
tag
Szerintem nem lesz itt semmi nagy durranás a 2.0-val. Kijön szépen úgy ahogy, és pár nap múlva mindenki azt írogatja, hogy de várom már a 3.0-át, mert abban minden szép és jó lesz majd. Az android a menő abból lehet sokat eladni, a bada meg infúzióra van kötve nehogy megpusztuljon. Amíg nem lesz fizetős apps addig engem meg nem is érdekel a 2.0.
-
Speedy86
aktív tag
válasz SeriouS_77 #35491 üzenetére
2.0-tól csak a flasht várom (meg a silverlight támogatást de azt várhatom is). Igazából, sok más programra nincs szükségem ami nem elérhető a mostani kínálatból, fizetőst is beleértve persze. Játszani nem sokat szoktam, de amivel játszanék is azt se a samsungtól várom, hiszen minden értelmesebb játék mögött egy fejlesztő cég áll. Sokan szidják a samsungot az angry birds miatt is de nem hiszem, hogy rajtuk műlik a megjelenés.
Összességében nekem egy gyors, jó kamerával rendelkező, mutatós, stabil telefon kell. Remélem a 2.0 elhozza a 4. igényem kielégülését is és akkor én még egy évig biztos élvezni fogom ezt a fantasztikus telefont -
SeriouS_77
tag
-
gabbó
csendes tag
válasz Tomajdon #35486 üzenetére
Ha eleged van a samu üres ígéreteiből, és abból, h tojnak a júzerre, akkor spooferrel máris lesz egy magasabb szintű cuccod. Nem szép dolog, de ha meg se adják a lehetőséget h megvedd az appokat(wirecard nevetséges), nincs mit tenni, 75ért KOMOLY appokat szeretnénk futtatni(tetris meg tictictao 3mad ennyiért is futtatható). Én idáig vártam h fizethessek több 100, akár 1000 pénzt 1-1 appért, most lett elegem. Na ennyi.
-
Tomajdon
aktív tag
Amíg nem volt 1.2 a telómon, volt vagy 5-6 spoofolt appom, csak ezt a hülye biztonsági frissítést nem sikerültt úgy feltörniük a spooferes srcáoknak, hogy offline is működjön. 1.2 alatt csak úgy érhető el, hogyha a samsung appsból elindítod a container appot, amihez meg kell net. Pont mostanában gondolkoztam hogy multiloaderrel visszarakom a JI3-at, csak nem tudom hogy az mennyire lenne macerás, + újra beállítani mindent, lementeni (azzal nincs gond, mert elfér a mem.karin) a dolgokat, stb. De szerintem visszarakom, mert direkt azért vettem 16 GB-os kártyát, hogy elférjenek rajta az alkalmazások. Még pár napot rászánok a gondolkodásra, és reménykedem hogy megoldják 1.2 alatt is, hogy menjen offline.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Olyasmi #35480 üzenetére
Ha az ébresztési menüben akarod beállítani az ébresztési hangot akkor a "jelzőhangok" mappába is be kell másolnod azt a hangot amit be akarsz állítani. Másik módszer, hogy a mappában kezd el lejátszani a hangot és alul a kis háromszögre nyomva előjön, hogy "beállít mint" és ott válaszd, hogy jelzőhang.
Az ébresztésnél az automata bekapcsolás azért kell, hogy kikapcsolva is ébresszen a telefon és nem azért, hogy magától bekapcsoljon -
-
TomWexX
addikt
válasz Wheelbarrow #35497 üzenetére
Miért kéne bemásolni a jelzőhangok mappába amikor bal felül ott a 'visszanyíl' gomb amivel átmehetsz bárhova?
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Tomajdon
aktív tag
35.500. hozzászólás!!
Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128GB Szürke szinben, garanciával
- iPhone 15 Pro Natur Titán /128GB Független, 2 hónapos Media Markt vásárlás 100%akku.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Violet 5 hónapos Független Csere/beszámítás!12
- Motorola G31 OLED kijelzős telefon eladó
- Motorola G14 4/128GB DualSIM Steel Gray
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest