Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
válasz
LamerGyuri #22 üzenetére
Az első bekezdésre a válaszom: nagyon köszönöm!
Amúgy ezt úgy gondolod, hogy a Prohardvernek nekem kellene fizetnie???
Mert akkor állok elébe...
Nem ott dolgozom, sőt még csak nem is keresek milliókat, sőt több százezreket sem. Egyszerűen jól osztom be azt amim van. Én sem engedhettem volna meg magamnak, hogy kp-ba ennyit letegyek az asztalra. Akkor vettem volna A656-ost. Lásd fentebb. De azt is max. részletre. Nem szeretek olyan dolgokat vásárolni, amiből 2-3 év múlva vehetek újat. Főleg nem műszaki cikkekből. Egy cipőt sem veszek 2eFt-ért a piacon, hogy 2 hónap múlva tönkremenjen és vehessem az újat. Inkább kiadok érte egyszer pl. 12eFt-ot, de tudom, hogy az tart 2-3 évig. Tv-nél meg tuti, hogy az elkövetkezendő 15 évben nem lesz más...
Anno - ha jól tudom - ezt a házimozit adta ajándékba a Samsung azoknak, akik új Samsung Omnia mobil készüléket vásároltak. (Azt hiszem az első 300 embernek.) Akkor anno tele volt a fél internet ilyen házimozikkal 80eFt helyett 50-55eFt-ért árulták az Omnia tulajok. Mert jól járt az is, akinek csak a telefon kellett és visszakapta majdnem a telefon árának a felét. Na én nem így szereztem, de akkor megtetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Alkoholista nevelde
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest