Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Márkaválasztási tanácsadó Samsung vs Xiaomi/POCO/Redmi témakörben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MárkaLánc
- Olcsó USB WiFi AC adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
válasz LamerGyuri #22 üzenetére
Az első bekezdésre a válaszom: nagyon köszönöm! Amúgy ezt úgy gondolod, hogy a Prohardvernek nekem kellene fizetnie??? Mert akkor állok elébe...
Nem ott dolgozom, sőt még csak nem is keresek milliókat, sőt több százezreket sem. Egyszerűen jól osztom be azt amim van. Én sem engedhettem volna meg magamnak, hogy kp-ba ennyit letegyek az asztalra. Akkor vettem volna A656-ost. Lásd fentebb. De azt is max. részletre. Nem szeretek olyan dolgokat vásárolni, amiből 2-3 év múlva vehetek újat. Főleg nem műszaki cikkekből. Egy cipőt sem veszek 2eFt-ért a piacon, hogy 2 hónap múlva tönkremenjen és vehessem az újat. Inkább kiadok érte egyszer pl. 12eFt-ot, de tudom, hogy az tart 2-3 évig. Tv-nél meg tuti, hogy az elkövetkezendő 15 évben nem lesz más...
Anno - ha jól tudom - ezt a házimozit adta ajándékba a Samsung azoknak, akik új Samsung Omnia mobil készüléket vásároltak. (Azt hiszem az első 300 embernek.) Akkor anno tele volt a fél internet ilyen házimozikkal 80eFt helyett 50-55eFt-ért árulták az Omnia tulajok. Mert jól járt az is, akinek csak a telefon kellett és visszakapta majdnem a telefon árának a felét. Na én nem így szereztem, de akkor megtetszett.
[ Szerkesztve ]
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest