- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
válasz
LamerGyuri #22 üzenetére
Az első bekezdésre a válaszom: nagyon köszönöm!
Amúgy ezt úgy gondolod, hogy a Prohardvernek nekem kellene fizetnie???
Mert akkor állok elébe...
Nem ott dolgozom, sőt még csak nem is keresek milliókat, sőt több százezreket sem. Egyszerűen jól osztom be azt amim van. Én sem engedhettem volna meg magamnak, hogy kp-ba ennyit letegyek az asztalra. Akkor vettem volna A656-ost. Lásd fentebb. De azt is max. részletre. Nem szeretek olyan dolgokat vásárolni, amiből 2-3 év múlva vehetek újat. Főleg nem műszaki cikkekből. Egy cipőt sem veszek 2eFt-ért a piacon, hogy 2 hónap múlva tönkremenjen és vehessem az újat. Inkább kiadok érte egyszer pl. 12eFt-ot, de tudom, hogy az tart 2-3 évig. Tv-nél meg tuti, hogy az elkövetkezendő 15 évben nem lesz más...
Anno - ha jól tudom - ezt a házimozit adta ajándékba a Samsung azoknak, akik új Samsung Omnia mobil készüléket vásároltak. (Azt hiszem az első 300 embernek.) Akkor anno tele volt a fél internet ilyen házimozikkal 80eFt helyett 50-55eFt-ért árulták az Omnia tulajok. Mert jól járt az is, akinek csak a telefon kellett és visszakapta majdnem a telefon árának a felét. Na én nem így szereztem, de akkor megtetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az alábbi leírásban a Samsung UE40B7000WWXXH típusú LED televízió készülékét mutatom be részletesen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest