Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
engem mondjuk nem érdekel a navigáció, sosem használtam, pedig már a harmadik olyan telefonom van, ami képes lenne rá.
viszont (bár a wimo 6.1-hez képest szuper), sajnos én is csalódtam a kinézetben. ahogy mondod, fektetett módban azok az oldalsó gombok, a virtuális billentyűzet is iszonyatosan néz ki, a böngésző vacak. aztán a szignózás miatti szívás, a rezisztív kijelző, a multitouch hiánya (bár ez annyira nem érdekel, de játékoknál problémás, főleg ha virtuális gombokra van szükség).
a görgetőrutin meg még csak ezek után jön... -
Androidra ott az Andnav2 kezdetnek, az út megtervezéséhez online szolgáltatást használ, de a térképeket be tudod cachelni előre, a lejött útvonalon meg TTS-sel tud hanggal navigálni (még nem próbáltam, de ez a felvezetés). Az iGO meg jönni fog, biztos vagyok benne, hogy hamarabb, mint S60-ra. Legvégső esetben egyszerre.
Quasi_modo: A "görgetőrutin" továbbra is egy hülye szó, nem tudom honnan indult el, de egy pénzbírságot megérne. "Kinetic scrolling" a becsületes angol neve, abban benne van minden, és ahogy Enjoy is mondja az utolsó hozzászólásában, sokkal természetesebb és gördülékenyebb, mint az S60-féle "tartsd az ujjad alul és akkor fix sebességgel pörög" görgetés. Mielőtt azt mondod, hogy "dehát ott a scrollbar!", próbáld meg az Android névjegyzékét. Amikor elkezdesz görgetni (kinetic-kel), jobb oldalt megjelenik egy scrollbar, amivel a betűk között tudsz gyorsan ugrálni.
Ha nem lenne iPhone, tényleg nem lennénk ilyen kritikusak valószínűleg. De ha egyszer megmutatták a jelent, miért kell a múltat majmolni?
Szerk.: Biztos megcsinálják. Majd. Ráérnek...
-
-
babosmiki
addikt
Engem is zavarna a fényes hátlap, de nem ezért nem veszem meg...
Amúgy a megoldás nagyon egyszerű, aki nagyon rá van izgulva a kütyüre!
Nagyon jó festési eljárások vannak és így olyan lesz a hátlapod amilyen csak akarod!
Ha akarod matt ha akarod színes ha akarod mintás!
Bár elég gáz, hogy egy ilyen drága kütyü hátulja szinte senkinek sem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest