Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz
#16820480 #224 üzenetére
Egyetértek.
Ez a symbian nagyon puritán lett..
Görgetőrutin egy kaki, menüikonok még úgy ahogy tetszenek, de ha belépünk a menüpontokban, ott már az a kacat listás nézet görgetőrutin nélkül...
Illetve elfektetett kijelzőnél jobb oldalt azok a brutál gombok...irtó csúnyán néznek ki.
De Androidos telót sem vennék jelenleg, legalábbis amíg nincs rá egy iGO vagy Garmin navidgációs program. (G-Maps-et ne nevezzük naviproginak, az max internetes térkép)G1-be rakhattak volna normális kamerát, s akkor nagyobb sikerű lehetne szerintem
-
válasz
#16820480 #224 üzenetére
Akkor a Samsung i7500 a barátod
Ha a HTC virtuális billentyűzetét használják majd (ez látszik a i8910 vs Magic videón), akkor a szövegbevitel is több mint rendben lesz.
Gyakran nem is nyitom ki a billentyűzetet a G1-en, olyan jól sikerült ez az OSK.
Quasi_modo: Azért azt is tegyük hozzá, hogy a G2 jóval olcsóbb, mint az i8910.
-
Beowulf
csendes tag
válasz
#16820480 #72 üzenetére
Bocsi elnéztem! N97-re gondoltam. Hugom osztálytársa nagy Kitty fan és van egy olyan telefonja.
Nem csak az egyediség számít, de múltkor a buszon a általános iskolás gyerekek tették az agyukat, hogy mit kaptak ballagási ajánékként (LG Arenát) és kcsit zavaró volt... (de ez az én szoc. problémám) Jó érzés mikor pl. megszólítanak a buszon, hogy tök jó tel. én is ilyet akarok venni, meséljek róla milyen, stb... és szívesen elbeszélgetek a telóról...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Microsoft Excel topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest