Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#16820480 törölt tag engem mondjuk nem érdekel a navigáció, sosem használtam, pedig már a harmadik olyan telefonom van, ami képes lenne rá. 
 viszont (bár a wimo 6.1-hez képest szuper), sajnos én is csalódtam a kinézetben. ahogy mondod, fektetett módban azok az oldalsó gombok, a virtuális billentyűzet is iszonyatosan néz ki, a böngésző vacak. aztán a szignózás miatti szívás, a rezisztív kijelző, a multitouch hiánya (bár ez annyira nem érdekel, de játékoknál problémás, főleg ha virtuális gombokra van szükség).
 a görgetőrutin meg még csak ezek után jön...
- 

Karma félisten Androidra ott az Andnav2 kezdetnek, az út megtervezéséhez online szolgáltatást használ, de a térképeket be tudod cachelni előre, a lejött útvonalon meg TTS-sel tud hanggal navigálni (még nem próbáltam, de ez a felvezetés). Az iGO meg jönni fog, biztos vagyok benne, hogy hamarabb, mint S60-ra. Legvégső esetben egyszerre. Quasi_modo: A "görgetőrutin" továbbra is egy hülye szó, nem tudom honnan indult el, de egy pénzbírságot megérne. "Kinetic scrolling" a becsületes angol neve, abban benne van minden, és ahogy Enjoy is mondja az utolsó hozzászólásában, sokkal természetesebb és gördülékenyebb, mint az S60-féle "tartsd az ujjad alul és akkor fix sebességgel pörög" görgetés. Mielőtt azt mondod, hogy "dehát ott a scrollbar!", próbáld meg az Android névjegyzékét. Amikor elkezdesz görgetni (kinetic-kel), jobb oldalt megjelenik egy scrollbar, amivel a betűk között tudsz gyorsan ugrálni. Ha nem lenne iPhone, tényleg nem lennénk ilyen kritikusak valószínűleg. De ha egyszer megmutatták a jelent, miért kell a múltat majmolni? Szerk.: Biztos megcsinálják. Majd. Ráérnek... 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest