Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
#35104512 #945 üzenetére
Koszi! Erre a Widgetes dologra nem is gondoltam... Meg nem volt idom beallitani a sajat izlesemnek megfeleloen, de a widgetek szerintem igyis-ugyis kimaradnak. (a kis lakat eltuntetheto vagy az mindig ott lesz?
Fenykepes nevjegyzek, Menu, Fokepernyo. Ezek futnak allandoan, gondolom ezeket nem lehet bezarni... jol gondolom?Teaway:
Nem, mert neki elotte BlackBerry-je volt es megszokta a "valodi" gombokat email irasnal. A kijelzot viszont nagyon megcsodalta, a helis videonal meg egyenesen tatva maradt a szaja
En mar most belejottem a gepelesbe hardware-es gombok nelkul is. Mondjuk az elobb majdnem kifogott rajtam mert fogalmam sem volt, h merre talalom a atiranyitast
Hiaba ez a Symbian meg nagyon uj nekem...
Tovabbra is nagyon tetszik csak 1 jo bortokot kell talalnom hozza mert utalnam oszekarcolni ezt a szep fenyes hatlapot
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest