Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• phaet0n

tag

válasz muveszur #8139 üzenetére

És a vicces az egészben az, hogy úgy csináltam az egészet, hogy töltögettem lefelé netről a HTC HD2 menüjéről képeket, azokat vagdostam szét, és HTML-ben illesztettem össze. :)

De ahogy írtam, szerencsésebbnek látnám valamilyen komolyabb programnyelv tanulását, úgy azért jóval stabilabb programot lehetne írni a telefonra, csak egyáltalán nincs rálátásom, hogy mibe lenne egyáltalán érdemes belekezdeni, mert nem tudom, hogy ilyen jellegű "layout" módosításokra miben van lehetőség. Bár amit a nokia fejlesztői oldalán olvastam, az alapján a C++ felejtős, az SPB shellben sem véletlenül maradt meg a felső fekete sáv (Navi pane). Talán a JAVA alkalmas lenne erre a célra. De még nem tudom, és sajnos időm sincs sok mostanában ezzel foglalkozni. (ez a "program" sem tökéletes. Pl. az időjárás-jelentésnél csak manuálisan lehet várost választani [a .js fájl módosításával], még a naptárban nem csináltam meg a hónapok közti váltást -> ez mondjuk nem lenne olyan sok idő, a naptárbejegyzések főoldalon való megjelenítését sem írtam még meg -> de ez is viszonylag könnyen megoldható)

Új hozzászólás Aktív témák