Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• muveszur

addikt

válasz TokLac #8123 üzenetére

A gyári ROM-ot szánalmasnak nevezni szerintem öreg hiba. Tudod az a baj, mikor még a Mi gyári ROM-ot használtunk, és még nagyon az elején jártunk a dolgokkal, Te még nem voltál sehol. Az első tulajok messze messze meg voltak elégedve a "szánalmas" gyári ROM-mal.

Nem nagyon tudnál mondani mégegy olyan telefont, ahol ilyen stabil, illetve meglehetősen kevés buggal rendelkezik az első szoftver. Főleg nincs ilyen a Nokiánál. Amikor az N97 éppen kezdte magát kiforrni a sokadik frissítéssel, addig az HD az első firmwarrel is versenyezni tudott.

Nem tudom, miért kell leszólni azokat, akik nem akarnak főzött ROM-ot használni. Mert hát mi a garancia arra, hogy a terméked messzemenőleg tökéletes lesz. Ha nem, megint ROM-frissítés. A gyári ROM legalább megbízható minden téren. (Ez nem a te munkádnak szólt.)

Engem hadérdekeljen már egy olyan embernek a véleménye, aki már ősidők óta húzza a telefont, és használja is. Mert hogy az nem használás sajnos, amikor az ember naponta, két naponta, hetente ROM-ot cserél. Ez nem Android, ahol az összes beállítá pikk-pakk visszatölthető.

Új hozzászólás Aktív témák