Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
I13 Pro Max. Szep nagy, szep kepeket csinal, de a hatranyai (nekem azok) miatt nem tudnek ra valtani... IOS vs Android. Zart, utalom, hogy trukkozni kell vele, ha valamit masolnek ra, es a szemelyre szabhatosaga meg mindig 0 (szamomra).
Z fold 3. Nagy kijelzo (kihajtva), atlagos kepek, snapdragon, nalam 2 napos uzemido siman megvan.
S22 Ultra. Biztos szep kepeket csinal majd, atlagos meret, szep kijelzo (bar Samsungnal a felso kategoriaban ez alap), de ugye a sajat processzorral erkezik EU-ba, es nem a Snapdragonos verzio... Ezzel mar az elozo szerianal voltak nem kis kulonbsegek... Ki tudja most mi lesz. Majd az elso tesztek remelhetoleg osszehasonlitjak... -
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki. Nekem is megjött a frissítés. Egyelőre két változást vettem észre.
A google hírek, amit a főképernyőtől ugye balra találunk görgetéskor akadozik. Eddig ez nem volt. Minden más rendesen gördül.
Ami viszont sokkal jobb lett nálam, az a bluetoothon keresztüli hang minősége. Mind headset-en, vagy akár a kocsiban.
Mást egyelőre nem vettem észre... -
Beaumont
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Én [ilyet] használok.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
vinczetibor
üzenetére
Nalam semmi ilyen nem fordul elo. Mondjuk 2 kartyat hasznalok, a masodikon pl tokeletesen megy a 4G beszelgetes kozben, amit ki is hasznalok neha, ha hosszu beszelgetesbe bonyolodok.
-
Beaumont
aktív tag
-
Beaumont
aktív tag
Hello,
Tulajokat kérdezném, hogy tettek-e rá bármilyen fóliát esetleg. Meg ki milyen tokkal használja? A starter kitben lévőt nem kommentelném...
Köszi előre is.
-
Beaumont
aktív tag
Hali,
Tulajdonosoktol erdeklodnek, hogy a telefon altal keszitett kepek milyen minoseguek?
Tudnek olcson szerezni, es igy harmadik felvonasban lehet beleugranek...Koszonom elore is az esetleges valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest