Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég én is jártam az Oktogon szervízben, nekem szerencsére kimondottan pozitiv lett a vége, pedig az enyémen is volt egy minimális ütés igaz nem magán a zsanéron hanem a telefon sarkán a zsanér mellett. Szerintem is érdemes kicsit problémázni rajta hogy cseréljék ki, sokszor megoldást jelent. Amúgy se feltétlen tudom megindokolni vevő nézőpontból hogy miért is kéne fizetned a belső kijelző cserét azért mert a külső kijelző elromlott. (Az hogy gyártás miatt ők egyben a gyárban összerakják a házat és az összes kijelzőt nem kifogás.) Sajnos mivel ragasztott a belső kijelző és az akksi és a külső kijelző is ezért cserélik egyben az egész cuccot.
Az én telóm egyébként beázott és szét is szedtem mielőtt bevittem mert nem akartam hogy kinyirja az alaplapot, de végül szó nélkül cseréltek mindent is. Itt irtam róla: [link]
Sajnos egyébként pont nekem is mennem kell ismét az Oktogon szervízbe aminek nagyon nem örülök és kicsit furcsa is a hiba de meghalt a Wifi a telefonomban, még egy telómban se halt meg, de nem kapcsol be a wifi csak gondolkodik, mac cimet nem kap és teljes reset se oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eltűnt a fél internet!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Delta Force (2024)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest