Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
daty5
tag
Este még először átmentettem a telefonra, de nem sokra mentem vele, mert úgy csak a hívás "zenéjét" lehet módosítani.
Az első tipp nem jött be, mert nekem nem jelentek meg olyan opciók, amilyeneket írtál.
Próbáltam képernyőképet feltenni, de egyenlőre nem sikerült, majd megpróbálom később.A második - nyitott telefonnal - más menüket ad ki a 3 pontra, majd erről is küldök képernyőképet, de sikerült átállítanom, mert ott van egyéni jelzéshang.
De... csak "wiber messages" hang van benne beállítható, ide kellene bevarázsolni az enyémet ha tudnám hogy hol van ez, de egyenlőre a fájl kezelőben nem találom, de rajta vagyok!Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a problémámmal, és nagyot léptem előre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- iPad topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Windows 11
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest