- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daty5
tag
Este még először átmentettem a telefonra, de nem sokra mentem vele, mert úgy csak a hívás "zenéjét" lehet módosítani.
Az első tipp nem jött be, mert nekem nem jelentek meg olyan opciók, amilyeneket írtál.
Próbáltam képernyőképet feltenni, de egyenlőre nem sikerült, majd megpróbálom később.A második - nyitott telefonnal - más menüket ad ki a 3 pontra, majd erről is küldök képernyőképet, de sikerült átállítanom, mert ott van egyéni jelzéshang.
De... csak "wiber messages" hang van benne beállítható, ide kellene bevarázsolni az enyémet ha tudnám hogy hol van ez, de egyenlőre a fájl kezelőben nem találom, de rajta vagyok!Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a problémámmal, és nagyot léptem előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest