Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz Ubul86 #6691 üzenetére

Persze, és a hirdetésekből csak korlátozott információtartalom vonható le.

Példa: pár éve itt az aprón nézegettem egy eszközt, amelyet konkrétan a bolti ár fölött árultak, igaz, dobozában, ami azért komoly érv... Valamint oda volt írva, hogy éppen csak kipróbálva volt, és nagyon klassz, de mégsem ez kellett, de van rá majdnem egy év garancia.
    Közel négy hónap nézegetés után rákérdeztem, hogy Aqua/Ipon ár 80%-áért vihető-e, különös tekintettel arra, hogy éppen kijött az újabb típus belőle. Durva kioktatás lett a válasz, hogy mit akarok én nyerészkedni, jó, hogy nem kérek pénzt az elszállításért.

Az eredeti dátum után bő egy évvel még mindig / már megint ott volt a hirdetés, változatlan szöveggel (1 év garancia), immáron kb. 40%-kal az elavulás miatt csökkent Aqua/Ipon ár alatt.

Ekkor egy haver kérdezett rá, hogy mivel garancia ugye már nem lehet rajta, és már az utód is jóval olcsóbb boltban, nem tudnának-e megegyezni. A válasz: nem, mert az eszközt az Árukereső szerint kétszer ennyiért is árulják...

De láttam én Syonolgy DS119j hirdetést is azzal a kiírt szöveggel, hogy "Az olyan alkudozásra, hogy a DS120j is olcsóbb boltban, nem válaszolok..."

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák