Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, és a hirdetésekből csak korlátozott információtartalom vonható le.
Példa: pár éve itt az aprón nézegettem egy eszközt, amelyet konkrétan a bolti ár fölött árultak, igaz, dobozában, ami azért komoly érv... Valamint oda volt írva, hogy éppen csak kipróbálva volt, és nagyon klassz, de mégsem ez kellett, de van rá majdnem egy év garancia.
Közel négy hónap nézegetés után rákérdeztem, hogy Aqua/Ipon ár 80%-áért vihető-e, különös tekintettel arra, hogy éppen kijött az újabb típus belőle. Durva kioktatás lett a válasz, hogy mit akarok én nyerészkedni, jó, hogy nem kérek pénzt az elszállításért.Az eredeti dátum után bő egy évvel még mindig / már megint ott volt a hirdetés, változatlan szöveggel (1 év garancia), immáron kb. 40%-kal az elavulás miatt csökkent Aqua/Ipon ár alatt.
Ekkor egy haver kérdezett rá, hogy mivel garancia ugye már nem lehet rajta, és már az utód is jóval olcsóbb boltban, nem tudnának-e megegyezni. A válasz: nem, mert az eszközt az Árukereső szerint kétszer ennyiért is árulják...
De láttam én Syonolgy DS119j hirdetést is azzal a kiírt szöveggel, hogy "Az olyan alkudozásra, hogy a DS120j is olcsóbb boltban, nem válaszolok..."
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/2027.01.10.GAr./Akku 100%/p4484
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete, fekete titán milánói szíj L, Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest