Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Képzeljétek, tegnap én is vásároltam egy eSIM-es Watch-ot, és most délután előjött rajta egy pixelhiba. De ez olyan fura mert olyan mint ha a kijelző és az érzékelő közt lenne egy tükröződő porszem. Kikapcsolt állapotban kint a napfényben nagyon szúrós fényes pötty volt. Nagyon mérges lettem, a Samsung szervízbe azt mondták ilyet még soha nem láttak. Aztán visszavittem a T-be, 5 percig elment a csaj vele a falak mögé, aztán egyszer csak szó nélkül hozta az új dobozban az új órát. De vajon mi lehetett, tök furcsa.
https://youtu.be/NgZkd4emEG0Egy másik érdekes dolog hogy bekapcsolom az órán a GPS-t, és ráfrissítek az órán a magasságmérésre, erre szól hogy ő be akarja kapcsolni a telefonon is a GPS-t.
DE MINEK?
Ezt megtudja nekem magyarázni valaki? Vagy a GPS csak viccből van ott, és nincs is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2025 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia / Watch 8 és Watch8 Classic
- Hibátlan 2Hónapos HUAWEI Watch GT 5 46mm 1OO% ! 22 Hó Media Markt Jótállás
- Garmin Quatix 8 (51 mm)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DE MINEK?