- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz
mgTerminator #4630 üzenetére
Kellett hozzá pár Nokiás doboz.
-
Blac1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4630 üzenetére
Na hát arra én is kíváncsi lennék.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
mgTerminator #4594 üzenetére
igen, csak ilyenkor tudom hogy az volt több mint 300 ezer, ha veszek egyet 60-80ért akkor az nem fáj annyira ilyenkor ha sérül
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #4536 üzenetére
Akkor passz, ezt nem tudtam.
Így akkor marad az, hogy 15-20 perccel több időt kell rászánni a töltésre. -
Blac1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4520 üzenetére
Fel kell telepiteni a health monitor mod-ot abban van benne. A küldött linken regisztrálás után letőltheted és ott le van írva minden lépésről lépésre.
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #4519 üzenetére
WhatsApp nagyon jó, ~15 éve használom
.
A wearos.hu-n nagyon jól le van írva, hogy hogyan kell feltenni a Samsung health monitor mod-ot. Negyed óra alatt fel lehet pattintani, W5Pro-ra is feltettem, most a 7-esen is fenn van már.
link
link -
Blac1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4441 üzenetére
Ennyim is sima 5 és betölti.
-
Roxbury
őstag
válasz
mgTerminator #4367 üzenetére
Nálunk sem kell pipát nyomni. Az első pin beállításnál be tudod állítani, hogy ne kérjen pipát soha többet. Legalábbis az 5 PRO LTE-n biztosan így van.
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #4367 üzenetére
Nekem jelenleg a W5ProLTE-n sem kell, amikor beállítod a PIN-t, akkor lehet beállítani hogy ne kérje az OK-ot, csak asszem kicsit lefele kell scrollozni, mert nem látszik alapban a checkbox.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
mgTerminator #4281 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy jó lesz-e ezen az órán.
Gyengébb proci, kevesebb RAM.
Úgyhogy én inkább kivárok.
Sajna itt nem olyan egyszerű visszamenni egy előző rendszerre, mint egy telónál, ha egyáltalán lehetséges. -
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #4237 üzenetére
🤦
😄 -
Roxbury
őstag
válasz
mgTerminator #4215 üzenetére
Mesélj még kérlek! 2 éve használom a Multisimet minden megmozduláson, esti beülésen a haverokkal, bulin, edzésen, ahova nem kell telefont vinnem. Mégsem produkálja ezeket a dolgokat, a Sim mentes állapothoz képest. Konkrétan egy egész estét kibír távol az otthonomtól/mobilomtól úgy, hogy még bőven marad benne nafta. Először teszteld kérlek az adott funkciót, után írj valós véleményt. A Watch5 PRO fórumában vagyunk még mindig. Az én 2 éves tesztem erre vonatkozik. A tiéd melyik modellre? Mert tudomásom szerint soha nem volt PRO-d...
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #4180 üzenetére
Próféta szóljon belőled
-
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #4157 üzenetére
Izé, az 5 pro sem kicsi
De én is 2m magas vagyok, elfér rajtam...
(más kérdés, hogy nem annyira tetszik, de hajlandó vagyok kompromisszumot kötni) -
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #4154 üzenetére
Ja, igen, persze, szóval generál a 7-es sorozatra gondoltam
Csak akkor már inkább az Ultra; az 5Pro után talán annak hasonló az üzemideje, főleg azért. -
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #4133 üzenetére
Jó mondjuk a 2 nap nálam úgy 2 nap, hogy csak a nap felében van rajtam.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4125 üzenetére
Nekem W5 44mm Bluetooth két napot simán bír
-
Cobrusz
senior tag
válasz
mgTerminator #4123 üzenetére
Mennyit bír neked?
Nekem az 5pro az 4nap. -
troland26
őstag
válasz
mgTerminator #4119 üzenetére
Én lassan megutálom, néha szinte a használhatatlanságig be van lassulva. 5 pro előtt sima GW volt azzal nem volt ilyen gondom. Lehet elengedem ezt a Samsung óra vonalat...
-
dionaea
őstag
válasz
mgTerminator #4119 üzenetére
Igen sajnos ez igaz. Én néha szeretem az újat.
-
-
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #4104 üzenetére
őőő... pont ezt akartam én is mondani, csak
- lehet, túlmagyaráztam
- volt benne egy - most értelemzavaróan fontos - elírás...
Hiányzik egy "helyett", valahogy így:
" Ha nem minden nap kell, csak 2-3 naponta, akkor mondjuk 1 év helyett 2-3 év az élettartama."
...és akkor így már tényleg az van ott, amire a költő gondolt -
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #4101 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nekem pro van, ezt is elég lenne 2-3 naponta tölteni mégis minden zuhanyzásnál töltöm minden nap...
-
Roxbury
őstag
válasz
mgTerminator #4059 üzenetére
Én kipróbáltam az Ultrát. Az igaz, hogy kiállított darab volt. De minden ürítés ellenére is tele volt mikrolaggokkal. Az is igaz, hogy nem lett újraindítva. De nekem csalódást keltő volt. Nem éreztem a must have érzést, kezemen az 5 Prohoz képest. Sajnos a kinézete sem tetszik. A sima verziók meg soha nem is tetszettek sem az 5-ből, sem a 6-ból (na jó a Classic az tetszett) és most megtekintve a sima 7-ből sem. Azok inkább női órák, hiába lehet nagyobb számlappal is venni őket. A véleményem szubjektív, bár nem vagyok vele egyedül.
Ettöl függetlenül mindenképpen a legújabbat venném. Érzékelők terén nyilván azon finomítottak a legtöbbet.
Én ~2 éve vagyok tulaja az 5 Pro-nak. Ennek ellenére abszolut nem javaslom a megvételét, mert a szoftverfrissítésekkel teljesen tönkretették.
Akkor már inkább valóban egy sima 7-est, akárhogy is néz ki. Bár én Samsung órát soha többé nem veszek az említett dolgok miatt. Sajnos a 7-es is ugyanarra a sorsra fog jutni, mint az 5.
-
thesis61
csendes újonc
válasz
mgTerminator #4002 üzenetére
Valamit rosszul értelmeztél, ahhoz ,hogy az órád beszámitási árát megadja a Samu, meg kell adnod az imei számát. Az összeg, amit írtál, ehhez még hozzájön a promóció miatt!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
mgTerminator #4037 üzenetére
Azt én sem tervezek venni, jó ez nekem bőven.
Ezeknek hamar lemegy az áruk, pár hónap csak. -
Ateszpapa
addikt
válasz
mgTerminator #4023 üzenetére
Te a sima W7-re mondod, vagy a Pro-ra?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #4017 üzenetére
De mit lehet egyáltalán csinálni ezzel az okosórával, aminél hátránynak érzed a szüttyögést, vagy amiért ez selling point? Megnyitod a samsung healthet vagy a vérnyomásmérést?
Az AW-hoz képest sajna szoftveresen is posvány a WearOS.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3996 üzenetére
Így van. Az 5 és a 6 nagyjából ugyanaz, ugyanolyan lomha mindkettő. A 6 classic is csak a kinézete miatt van meg, ha már egyszer óra, akkor nézzen ki valahogy. Ha ezek nem lennének, akkor ráugranék a 7esre főleg a gyorsasága miatt, és azért üzemidőben is van előrelépes, bár nekem eddig sem volt vele bajom, fölösleges szarokkal nem merítem az órát (aod, alváskövetés...adat, de minek?).
Szoftveresen viszont pont ugyanaz, úgyhogy ezért nem érdemes váltani.
-
thebiker
tag
válasz
mgTerminator #3991 üzenetére
Mondjuk a gözben meg a szaunában kitört a pánik mert "túlhevültem"
Azóta oda nem viszem be
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3987 üzenetére
Én sem mondtam, hogy az app megnyitásakor...
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3984 üzenetére
Az említett két tranzakciónál is megnyitottam az app-ot, mégis kérte a pin-t, de működött, előtte a mintával nem. Szerintem ha nem nyitod meg az app-ot nem működik a kártyás fizetés az órán... Ezek szerint valamiért mashogy működik, vagy csak keveset fizetsz vele. Néhány tranzakciónál nálam sem kér. Nem tudom mi alapján, összeghez sem köthető.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3964 üzenetére
Amúgy tényleg. A GW5öt szabályosan hozzá kell érinteni a terminálhoz, hogy érzékelje, a GW6-ot pedig már kb egy centiről is behúzza.
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3964 üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok, nem ezzel van gond, ha figyeled a topicot leírtam korábban, de majd csinálok róla egy videót, csak sajna kiszámíthatatlan.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #3962 üzenetére
Az szép.
-
motown5l
senior tag
válasz
mgTerminator #3825 üzenetére
Bocs.
-
Elemental
addikt
válasz
mgTerminator #3813 üzenetére
Hát, én szinte mindig akkor megyek, amikor a fedélzeti számítógép már hátralévő kilométert sem tud írni, olyan kevés van benzin van benne.
-
Elemental
addikt
válasz
mgTerminator #3811 üzenetére
Kényelem.Bármikor tölthetném, de minek? Most 22%-on van, majd este felrakom.
Tankolni is járhatnék sűrűbben, de ha már van 50l-es tartály, nem fogok 30l fogyás után menni. -
sfefe
addikt
válasz
mgTerminator #3801 üzenetére
Én meg ezt a remegő hozzáállást soha nem bírtam...
Mit tudtok össze parázni, hogy meddig töltsem..jajjj...
Autóban olajat cserélni stb..
Szezont a fazonnal gratulálok.... -
ACE-
addikt
válasz
Azért a kettő között van kis különbség, az általad említettek egy ritka folyamatok, fél évente, évente fordulnak elő, a telefon töltögetése meg 2-3 naponta van, ha nem töltöd fullra, akkor meg naponta. Az kicsit másabb. Értékben is másabb. Szóval az összehasonlítás nem jó. Arra találták ki hogy használjam, az autót is, de azt karban kell tartani. Az akksi max. gyengül kicsit, (viszonylag minimális összegért cserélem) az autó el is romlik, és horribilis összeg a javítás...
-
$atirka
őstag
válasz
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3798 üzenetére
Gyári töltő gyári fejjel, nincs itt semmi trükk. Nekem így megfelel...
De jahh, egyáltalán nem izgat, ha "véletlenül" 100%ra megy, de kb fél óra elég szokott lenni és vígan elmegy 24 órát és nem merül 40-50% alá... -
Tuomas
addikt
válasz
mgTerminator #3794 üzenetére
Amit én használtam az is rém egyszerű, fekete volt. Ez volt az: [link]
Valamiért mégis sokkal jobban szívta az akksit.
Esetleg próbáld meg azt, hogy pár napra visszaraksz egy gyárit, és megnézni azzal, mit produkál. -
Tuomas
addikt
válasz
mgTerminator #3785 üzenetére
Lehet már volt róla szó, de milyen óralapot használsz?
Nekem sima gw5 kb 3-4 napot elmegy AOD nélkül, alvásfigyeléssel, 10 percenkénti pulzusméréssel, gyári óralappal.
Viszont volt olyan óralap, aminél 2 napot sem bírt ki. -
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3785 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem az üzemidő miatt szeretjük.
Még az első gw adatait vetettem össze mellkaspántéval, nem sok difi volt köztük, azóta pedig bízom benne, fejlődött a szenzor. Arra jó, hogy kardióknál belőjük a pulzuszonákat. Kb ennyi a haszna. Ha a vérnyomással gond van, azt úgyis éreztük, és akkor már az a minimum, hogy naponta többször rámérünk rendes mandzsettás készülékkel. Szóval ja, ez a része bőven mókusvakítás.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3783 üzenetére
Igazából a pulzus egész hasznos tud lenni, főleg edzés közben, de a többi valóban csak parasztvakítás.
Ám félreértés ne essék, mindenki használja úgy, ahogy jól esik
Csak aztán ne legyen nyifi-nyafi az üzemidő miatt, mert ezek a funciók kb csak mókusvakításra jók, cserébe jó sokat esznek.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3779 üzenetére
Én ezt értem, de mivel vagyok előbbre azzal, hogy ezt tudom? Ha lenne haszna, akkor sem nézném, mert engem zavar éjjel az óra (meg a páromat is, ha hozzáérek vele), szerintem ez is pont olyan fölösleges akkuidő-pazarlás, mint az aod. Meg a folyamatos pulzusmérés.
No de nemrég kíváncsiságból használtam egy hétig ezt a funkciót (szunya-követés), mert azt órta a health program, hogy hét adatból majd jól kielemzi az alvási szokásaimat. Mondjuk ezt sem értem, de nem is számít. De mi volt a legfontosabb infó, amit kihámozott egy heti adatból?
Hogy melyik állat alszik hasonlóan...komolyan...óvoda. Na pont ennyi értelme van.
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3779 üzenetére
Na jó, megnézed, és? Mi történik utána? Jobban "odafigyelsz" éjjel az alvásodra?
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3768 üzenetére
Azt ne méregesse, tisztában vagyok az adottságaimmal
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3766 üzenetére
Ekg melyikben van?
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3752 üzenetére
Sportolás nyomon követés, hívás indítás/fogadás, sms válaszadás, néha fizetek vele. Kb erre való... +ha úgy érzem akkor EKG kontroll.
Meló közben füles bent van, hívást legtöbbször órával kezelem, az van kéznél, sokkal jobb így. Sokszor azt sem tudom hogy hol van a telefonom -
Roxbury
őstag
válasz
mgTerminator #3758 üzenetére
Azt hittem arról beszélünk, hiszen abban a fórumban vagyunk. Zárójelbe tedd bele legközelebb akkor, hogy Watch 5.
Tudom, hogy nincs fóruma.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
mgTerminator #3757 üzenetére
Áramszünet?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
mgTerminator #3750 üzenetére
Az ajtónyitásra van tartalék megoldásod? Vagy ha valami történik az órával, akkor kint maradsz?
-
Roxbury
őstag
válasz
mgTerminator #3752 üzenetére
Én már csak hétvégi megmozdulásokra használom sportolni, meg bulikba, ezekre soha nem viszek magammal telefont. E-sim-el nekem telibe kibírja délutántól reggelig és még akkor is kb 50 százalékon van. Ugyanannyit bír így, mint másfél éve, amikor megvettem. AOD bekapcsolva végig. A többi napon nem használom már.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3748 üzenetére
Őőő...natívan elvisz minden Android appot? Dehogy! Wear OS van rajta, ami valóban a droid alapú, de nem az.
Én pont ugyanúgy haaználom ezt, mint a GW1-et, megszoktam, szeretem, de erre egy fele ennyibe kerülő kínai vacak is elég lenne
Mondjuk az akksi miatt nem vinnyogok, nem derogál két naponta töltőre tennem kb fél órára.
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3750 üzenetére
Így már értem miért csak 1 napos az órád
De ezzel nincs is semmi baj, erre van -
válasz
mgTerminator #3748 üzenetére
Főként milyen app-okat telepítettél rá?
-
dionaea
őstag
válasz
mgTerminator #3746 üzenetére
Én sem amiatt de ez is szerepet játszott ha nem is nagyban. Sajnos nekem tízen után ez csalódás. Semmiben nem jobb a rendszer sőt. Nem rossz meg szeretem is de többet vártam.
-
dionaea
őstag
válasz
mgTerminator #3744 üzenetére
Pedig tök jó 😃 óra 127/94 Omron 146/104 a pulzust eltalálta.
Én csak azt nem értem hogy miféle engedélyre várt a Samsung pár éve az active 2 nél amit végül megkapott. De várt rá a user 1 évet.
Pontosan mire is jó ez a funkció, vevő csalogató? Minden "apróságért" szidják a cégeket de ez fullba vevő megtévesztése. Mint a 3 nap üzemidő. Persze mi vagyunk a hibásak mert mégis megvesszük az eszközöket. Bár nekem ez volt az utolsó Samsung órám, és a telefonban is gondolkodom hogy minek ezekért ennyit fizetni. -
erzol
őstag
válasz
mgTerminator #3710 üzenetére
A gyári nálam több, mint fél éve semmit nem használódott el.
Alis bírt másfél hónapot és a fém részekről mindenhol lemállott a bevonat. -
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3697 üzenetére
Nem számít, hogyan néz ki, ha nem nézed?
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #3686 üzenetére
Nálam is maradt az átlag 2 nap (Watch5 44mm) AOD nélkül.
Mondjuk még most sem értem minek az AOD óránál, ha ott a csuklóemelésre való felvillantás. -
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3678 üzenetére
Akkor bocs Neked is, azt hittem itt mindenkit pro
Mondjuk így érthető, a w4c-t is naponta töltöttem, egy normális túrázást vagy bringázást nem bírt ki a nap végéig. Ezért vettem a pro-t! -
válasz
mgTerminator #3678 üzenetére
Ebben a topikban mindenki alapból azt feltételezi, hogy a másiknak Pro-ja van, érthető módon.
-
Roxbury
őstag
válasz
mgTerminator #3665 üzenetére
Addig kár köpködni, amíg senki nem volt képes egy 2 perces wipe cache-t csinalni frissítés után. Ha utána is csinálja, na onnantól lehetnek jogosak ezek a kritikák.
-
hcs57
addikt
válasz
mgTerminator #3665 üzenetére
Nem értelek benneteket.. én is frissítettem, azóta így bírja az órám (5 pro):
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3662 üzenetére
🤷
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3654 üzenetére
Nekem csak úgy működik, ha tényleg nem mozdul meg a kezem, amint kicsit megmozdul nem teszi alvóba. Ha rábökök és attól megmozdul az óra rögtön nem is jó. Sokat játszottam vele én is.
-
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #3649 üzenetére
Igen, a visszaszámlálást lehet így siettetni, az alvás módot még nem próbáltam.
De egyrészt kényelmetlen (a fenének kell böködni még pluszban a képernyőt??), másrészt a hangeffekt borzasztó, főleg, hogy az óra - ahogy írtam, rezgőn van.
Szóval ez inkább workaround.
És a régen nem volt így, és ráadásul kikapcsolhatatlan. -
Liller7
tag
válasz
mgTerminator #3648 üzenetére
Most várok,feltöltöttem,aztán kiderül holnap.....mennyire merül.
-
Liller7
tag
válasz
mgTerminator #3639 üzenetére
Na még egyszer újra indítom,és meglátjuk.....+megy töltőre hamarosan.....most 14%-on van.
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3635 üzenetére
Ilyenkor pedig pont azt gondolnám, hogy rosszabb már nem lehet, csak jobb
Liller: restart volt?
Azért várd meg a holnapot legalább, annyira csak nem cseszték el. -
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #3628 üzenetére
Én már azon izgulok, hogy ne frissüljön többet az óra
Hónapok óta teljesen jól beállt az üzemidő, semmi bug, semmi anomália, nekem így jó, ahogy van!
-
Liller7
tag
válasz
mgTerminator #3628 üzenetére
Az......🙄
-
Liller7
tag
válasz
mgTerminator #3626 üzenetére
244 MB
Biztonsági javítás szintje:március 1. -
Elemental
addikt
válasz
mgTerminator #3602 üzenetére
A gps-t mikor használja az óra? Úgy értem miért jó bekapcsolni?
-
Elemental
addikt
válasz
mgTerminator #3600 üzenetére
Egyedül a gps van kikapcsolva, minden on. Vagyis az AOD is ki van.
-
Kija
aktív tag
válasz
mgTerminator #3552 üzenetére
Mert rossz típust választottál...
-
Kija
aktív tag
válasz
mgTerminator #3531 üzenetére
Szerintem mindegy. Amit te írtál az az USB Type A Type C átalakítód miatt lehetett. Annyi hogy a kínai lassabban tölt mint az eredeti, de nem annyival.
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3545 üzenetére
Mert a telefont nem akarom elaltatni, meg némítani meg semmi ilyet, hogy elérjenek. Viszont az óra meg nem baj, ha pihen éjszaka.
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3540 üzenetére
Igen, de a telefonon nem akarom ezeket aktiválni, csak az órán
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3537 üzenetére
Igazából estére alvás módba szoktam kapcsolni és manuálisan bekapcsolom még a repülő módot és az energiatakarékost, meg helyadatok ki. Na most gondoltam ezt mind csak betenném az alvás mód alá, hogy ne kelljen külön nyomkodni.
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3534 üzenetére
Köszi
Kár, de ami gyárilag van alvás mód azt nem lehet testre szabni? -
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3534 üzenetére
Nem teljesen értettem a kérdést, de ha az segít, akkor az megoldás lehet, hogy ki lehet kapcsolni a módok szinkronizálását teló és óra között, miután csinált egy új módot.
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3532 üzenetére
De akkor a telefon is mindig ugyan azt csinálja? Olyat nem tudok állítani, hogy csak az órán történjen meg?
-
Kija
aktív tag
válasz
mgTerminator #3528 üzenetére
Láttam és arra válaszul írtam a hsz-t
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3506 üzenetére
Nekem is kb. óránként 1%-ot merül, de nincs AOD, nyilván azzal jobban merül...
-
Elemental
addikt
válasz
mgTerminator #3502 üzenetére
Jó a számlap tényleg. Viszont nekem továbbra is marad a digitális vezérlőpult. Akármit próbálok, mindig visszatérek ehhez
-
válasz
mgTerminator #3500 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
válasz
mgTerminator #3494 üzenetére
Jó ez a számlap
Hogyan lehet kitenni a telefon akksiját? ( nekem nincs benne ilyen opció)
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3494 üzenetére
Hát ez nem tűnik egy zabagépnek
Gondolom factory reset már volt... -
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3489 üzenetére
Vagy nyomkodod egész nap az órát, vagy nagyon másképp használszod, mint én, de szerintem inkább valami baj lehet az óráddal.
Amit írtál majdnem két napot, azt úgy tudom meglépni, hogy minden be van kapcsolva és mellette még futok is rendszeresen. -
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3486 üzenetére
Volt, de attól még felvettem és ha olyan volt ráraktam a telefont...
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3484 üzenetére
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #3481 üzenetére
Ezt csak a telefonon lehet, a tárcsázó setupnál.
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3460 üzenetére
VoLTE nélkül is tudok telefonálni vele, nyáron Balatonból is hívtam vele, akkor még VoLTE nélkül és ment simán...
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #3457 üzenetére
Nekem is van VoLTE logó, Vodafone...
-
Corsa02
őstag
válasz
mgTerminator #3457 üzenetére
Igen, tudok hívni az órával és VoLTE logóm is van. (Yettel)
-
pgonzy
tag
válasz
mgTerminator #3444 üzenetére
Valamelyik fórumon volt hasonló probléma, probaltam visszakeresni, de nem talaltam. Ott emlékeim szerint az volt a gond, hogy nem volt aktiválva a VoLte szolgáltatás a számhoz. Esetleg erre kérdezz rá a szolgáltatónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max