Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Szia!
1: Én ezt "Ne zavarj" üzemmóddal oldom meg. Telefonon be lehet állítani többféleképpen és az óra átveszi. Ha a telefon se jelez,az óra sem.
2: -
3: -
4: Az első használat alatti hirtelen merülés elkerülhetetlen. Nem a friss szoftver miatt van,hanem AI miatt. Idő kell az órának,mire megtanulja a felhasználói szokásokat és ehhez igazítsa a szoftverkörnyezetet. Mit hagyjon háttérben futni... stb. Én előrendelésben vettem,így már több mint egy hónapos. Pulzus 10 percenként,hívás,sms,telegram értesítések + 1-2 üzenetre órán válaszolok. Egy bt hívás órán. Kb fél-egy óra LTE-n. Így kibír bő 2 napot nekem. Ja AOD nálam off,csak bökésre mutatja az időt. A többire sajnos nemtom. Nekem folyamatosan be van kapcsolva rajta minden,wifi,bt,LTE,GPS,de többnyire Bt-t használja.Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
vinczetibor
aktív tag
Ez az elküldés nem működik, mert az órát is el kellene küldeni vele. Az esim órára való felrakásánál az aktiváló telefonnak, az esim QR kódnak és az órának egy helyen kell lennie. A telefon rakja fel az órára az esimet és a ferakás közben történik az esim aktiválása.
[ Szerkesztve ]
-
vinczetibor
aktív tag
Igen. Ez egy valós lehetőség. Először párosítani kell a telefont az órával. Ez viszont azt jelenti, hogy utána nem tudod az órát másik telefonnal (a sajátoddal) párosítani. Szerencsére, ha gyári visszaállítást csinálsz az órán, már lehet bármilyen másik telefonnal párosítani és az esim sem veszik el.
-
OhYeah
kezdő
Egyébként van itt valaki aki fizikailag/való életben is kipróbálta már a Vodafone pre-paid eSiM-et órára rakni ?
Egyelőre annyit láttam itt hogy "Vodafone mondta/ Vodafone-nal beszéltem" aki tippre egy eladó/telefonos operátor akik meg annyira nincsenek képben, ezért kérdem.
Vodafone TUTI pre paid oldalon ezt írják:
"A TUTI+ tarifacsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. "
Ez lenne az alapja, hogy nem lehet órában használni, mert csak mobiltelefon-készülék van említve ? És mi van Laptoppal, otthoni telefonképes riasztóval, telefonképes gépjárművel, ilyen alapon abban sem lehet? Hogy veszik észre ha nem mobilban van ?
tényleg érdekelne hogy lett-e fizikailag le próbálva bárki által?
-
JockeyEwing
aktív tag
Köszi a részletes tájékoztatást. Akkor felcsillant a remény, úgy néz ki, hogy működni fog.
Én most az o2 weboldalán a chrome fordítóval nézegettem, elvileg meg lehet online is vásárolni a prepaid sim kártyát, csak azt nem láttam, hogy esetleg online is ki kehet e cserélni e-simre? Vagy online már rögtön e-simet adnának? Erröl esetleg nem tudsz valamit? -
vinczetibor
aktív tag
Hogy érted, hogy az esim ment a telefonon? A telefonban nem kell esim-nek lennie. A telefonba be kell rakni egy pl. ebben az esetben egy O2 sim-et és a Galaxy Wearable-en belül a Mobilcsomagok menüpontban kiválasztod az O2 kártyát, majd kéri, hogy szkenneld be az esim QR kódját és az esim felkerül az órára.
-
-
adamklark
senior tag
-
vinczetibor
aktív tag
Szerintem az esim nem tudja, hogy mire töltik fel...
Ez ugyan olyan, mintha egy fizikai sim kártyát is tudok bármilyen eszközben használni, amiben van foglalat. A szolgáltatónak sincs semmi köze hozzá, hogy miben használom a sim kártyát.
Egyszerűen a Magyarországon multisimnek nevezett használatot nem támogatja a szolgáltatók többsége. -
-
hito
nagyúr
Ez azért nem olyan katasztrófa szerintem, tekintve hogy 2 éjszakányi alvásfigyelés is van benne. Ez alapján azt mondanám, hogy szolidabb használat mellett 3-4 nap sem lehetetlen. Persze így használva már csak alulról súrolná az okosóra kategóriát.
Ticwatch Pro 3 LTE-ről jövök, abból lazán kiszedtem 4 napos üzemidőt okosóra üzemmódban, intenzív használat mellett. A 600-as akksijával az egy egész más kategória. Megmondom őszintén még nem döntöttem el, hogy melyiket tartom meg.
Van itthon SGW3 LTE is. A Ticwatch előtt azt használtam huzamosabb ideig. Ha a W4 rá tud dobni annak az üzemidejére 20%-ot, akkor megtartom, ha nem, marad a Ticwatch.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
autotaxmo
őstag
-
hito
nagyúr
Persze, értem. Szerencsére én semmilyen hibát, anomáliát nem tapasztaltam. Azt viszont érzékeltem, hogy nem egy Samsung volumenű gyártó kezei közül került ki. És ezt szigorúan a szoftverre értem, hardveresen, anyaghasználatra, összeszerelésre szavam nem lehet, nagyon igényes. A szoftver viszont határozottan kevesebbet tud a Samuhoz képest. Ez nem főfunkciókban/nélkülözhetetlen dolgokban nyilvánul meg, inkább az apró finomságok, amikor az ember érzi, hogy nagyon komoly, sok éves tapasztalan van a gyártó mögött. De ezen kívül le a kalappal a Mobvoi előtt. Egyértelműen az egyik legjobb a piacon a Pro 3. Még ma se tudom mi legyen, ezért is nincs meghirdetve
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
krisz12071
aktív tag
A gombnyomásos SOS szuperül működik.Páromat hívta és egyben küldött neki egy pontos google térkép helyet fényképpel a tartózkodási helyemről.
Az esést viszont még nem tudtam működésbe hozni.Lehet nagyobbat kellene esnem.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
vinczetibor
aktív tag
Miért kellene minden alkalommal átirányítani a hívásokat a telefonról az órára, ha a telefont nem viszed magaddal?
Egyszer beállítod a hívásátirányítást a telefonról az órára, ha a telefon nem elérhető és kikapcsolod a telefont, ha nem viszed magaddal.
Valójában olyan átirányítási lehetőség is van, ha nincs válasz, akkor megy át a hívás az órára pl. 10 kicsörgés után stb.[ Szerkesztve ]
-
vinczetibor
aktív tag
Őszintén szólva nem tudom, hogy lehet beállítani, hogy hány csengetéss után irányítson át, de az biztos, hogy 20 évvel ezelőtt csináltuk. Valamilyen karaktersort kellett elküldeni a szolgáltatónak, vagyis nem menüből ment. Egész hétvégén dolgozom, ezért lehet, hogy csak hétfőn lesz rá időm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest