Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Acél óraszíjat (lehetőleg pillangózárast) szeretnék a Classic 46-oshoz. Viszont a 20mm-es nem jó hozzá, mert kb. 1mm-el kisebb kellene, mert nem fér el. Ez érthetetlen. Tudnátok ajánlani olyan pillangós acél szíjat, ami biztosan beleférne?
-
JockeyEwing
aktív tag
Valaki mondja el nekem, hogy össze lehet hozni az órát a Galaxy Buds Plus-al úgy, hogy a telefon nem kell hozzá?
-
JockeyEwing
aktív tag
Van valakinrk tapasztalata vodafone feltöltőkártyás e-sim aktiválásával kapcsolatban? Müködik az egyáltalán? Valaki nemrég írta, hogy vodafone-al nem működik. Egy teljesen független, alzás lte változat miért ne működne?
[ Szerkesztve ]
-
JockeyEwing
aktív tag
Valakinek sikerült már Vodafone-os e-simmel beüzemelni az LTE változatot?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Azt vettem észre, hogy vérnyomásmérés után kéri az óra biztonsági kódját, amit a gpay miatt állítottam be. Pedig nem lazán van a kezemen, és el sem mozdul. Ti találkoztatok ilyennel?
-
JockeyEwing
aktív tag
A Samsung accounton keresztüli hívások és üzenetek más eszközön funkció ezzel az órával már nem működik? Ez csak a Tizen privilégiuma volt? Ha nem volt nálam a telefon, akkor az óra a wifi hálóra felcsatlakozott, és amikor volt bejövő hívás a telefonon, akkor az a Samu accounton keresztül "átcsörgött" az órára. Nagyon jó funkció volt.
-
JockeyEwing
aktív tag
Csak azt nem tudom, hogy az ultradrága IWC, Rolex, TAG Heuer, stb... órákra miért nem tesznek tokot? A fólia még csak rendben van, mert képtelenek(vagy nem is akarnak) gyártani nem karcolódó üveget, Gorilla ide vagy oda. Na de a tok? Nyilván én is nagyon féltem, meghát nem olcsó portéka, főleg magyar átlagbér viszonylatban. De akkor is. Amikor egy ilyen szép órán tokot látok, az mindig azokra a motorháztető védő fekete gumiszerű dolgokra emlékeztet, amit a szép autójukra ráhúznak páran, hogy védje a kavicstól. Elveszi a szépségét annak is. De ne kövezzetek meg, ez csak egy vélemény, nyilván mindenki úgy vigyáz rá ahogy szeretne.
-
JockeyEwing
aktív tag
Van itt a fórumon bárki, aki Vodafone e-simmel működésre bírta az órát? (Nem multisimként, tudom, hogy az csak a Telekomnál van)
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz vinczetibor #1392 üzenetére
Úgy látszik, csak itt Magyarországon nem működik semmi. A Telekomnál van, de csak előfizetéssel. Még ha Telekomos lennék, sem fizetnék elő, hogy az órám néha csörögnön, ha a teló az asztalon maradt. A Vodafone olyan mint a mesében. Hol volt, hol nem volt. Mint a térerő, amiről annyira sosem szeretnek beszélni. Igaz, valszeg, mert nincs miről. Na ez az esim is olyan. Van, de gyakorlatilag nincs.
Megoldásképpen szerintetek neten lehet valahogy szlovák O2-es E-simet vásárolni és aktiválni magyar címre? Mert az legalább biztosan működne.
[ Szerkesztve ]
-
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz autotaxmo #1552 üzenetére
Nemár, miért működne csak multisimmel? Azt olvastam, hogy aktiválni kell a telefonon az esimet, azt elvileg átveszi az óra, majd utána törölhető a telefonról. Így van egy külön telefonszámmal rendelkező eszköz, ami lehet akár feltöltőkártyás is. Ki a fene fizetne elő súlyos pénzekért, hogy havonta 3-szor használja az órát esimmel?
Én ezt próbáloma vodafone-al, állításuk szerint működik a feltöltőkártyás sim átváltása esimre, de már a 4.alkalomnál sem sikerült nekik sajnos, azóta meg nem volt türelmem újra bemenni. Szóval van esim, de egyébként nincs.
Telenornál állítólag O2 esim rendszer lesz használva. (Mivel az is a cseh PPF tulajdona, elég valószinű, hogy ez így olcsó nekik) Van esetleg köztünk valaki, aki a szlovák O2-nél van és használ esimet? -
JockeyEwing
aktív tag
Tessék, ennyit tud a vodafone. Nagy, hagzatos dumák, havi 10 ezerért ingyen hívhatom a fél európai uniót, meg van az a szuper gyors internet, már ahol van rendesen térerő, mert egy nagyváros központi részén mindkét másik szolgáltató jobban teljesít, hát még a kevésbé frekventáltabb helyeken. E-sim is van, de amúgy nincs. Feltöltőkártyával nem működik, okoseszközzel nem működik, Iphone-al sem működik. Hmm. És 5G még a fasorban sincs. Mégis mit szeretnének akkor? Számomra a vodafone mindig olyan "van még 1 szolgáltató is,DE...." kategória marad. Pedig a cég méretéből adódóan nem ezt várná az ember.
[ Szerkesztve ]
-
JockeyEwing
aktív tag
E-Sim kapcsán működhet valami európai travel feltő kártya?
travelsim.com
[link] -
JockeyEwing
aktív tag
válasz vinczetibor #1642 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy angliában használod, vagy szereztél egy angol vodafone-os esim qr kódot és azzal itthon Mo.-on használod?
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz vinczetibor #1654 üzenetére
Szerinted interneten keresztül, magyar lakcímmel, lehet vásárolni angol vodafone esimet? Nekem még egy roaming kártya is jó lenne, mivel max bejövő hívásra használnám, átirányítva a telenoros számomról, ha nincs nálam a teló.
-
JockeyEwing
aktív tag
Köszi a részletes tájékoztatást. Akkor felcsillant a remény, úgy néz ki, hogy működni fog.
Én most az o2 weboldalán a chrome fordítóval nézegettem, elvileg meg lehet online is vásárolni a prepaid sim kártyát, csak azt nem láttam, hogy esetleg online is ki kehet e cserélni e-simre? Vagy online már rögtön e-simet adnának? Erröl esetleg nem tudsz valamit? -
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Tudom, ez a kérdés már sokszor volt téma, de egyértelmű írást csak egy esetben olvastam, a sós víz esetében, az nem ajánlott az órának.
De mi a helyzet egy 35 fokos medencével, ami maximum 150cm, és a benti melegből ki kehet úszni a kinti -1 fokba is és kb.agyon lehet klórozva a vírushelyzet miatt? Ezeket a dolgokat vajon bírja a Watch 4 Classic? Mi a helyzet, akkor, ha beadja a kulcsot? Garanciában javítják? Csak mert olyan sokan azt írjátok, hogy a Samsung elutasítja. De miért utasítja el, ha úszással reklámozzák, meg van benne úszás diag.funkció? Volt valaki így járt? (Mondom, szigorúan csakis a 150cm mély, 35.fokos pancsolóban, néha kinti hidegben használva)
-
-
JockeyEwing
aktív tag
Van egy talán agyament kérdésem, de tényleg nem tudom mi az igazság?
Ha vízbe viszem a fóliázott (Mediamarkt fólia) Watch 4 Classicot, szerintetek le fog jönni a fólia? Sosem próbáltam, de most lehet, hogy aktuális lenne. -
JockeyEwing
aktív tag
A GBoard magyar nyelvhez az órán telepítve van a gboard, de sajnos csak 2.0. A telefon S21U, Android 12, de azon nincs telepítve a gboard. Kellene a telefonra is, vagy ez nincs összefüggésben és "mókolni" kell?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Van ötletetek arra, hogyan lehetne kivitelezni Bixby Routine-al vagy akármi mással az alábbi feladatot:
- ha megszakad a Bluetooth kapcsolat az órával, akkor automatikusan irányítsa át az összes bejövő hívást egy adott számra
- ha helyreáll a kapcsolat, vegye vissza az átirányítástAzt tudom, hogy az árirányítás tárcsázós kódja : *21*+36telefonszám#
Ennek a deaktiválása:
##21#De a bixby routines ezt így nem hajlandó csinálni, a quick commands pedig mindenáron a számológépet erölteti.
-
JockeyEwing
aktív tag
Hogyan lehet az "órában lévő" e-sim pin kódját megváltoztatni?
Vagy esetleg kikapcsolni? Egyáltalán lehet ilyent? Nem találtam olyan lehetőséget, mint a telefonoknál és fizikai sim kártyáknál. -
JockeyEwing
aktív tag
Valakinek sikerült már megváltoztatni az órára beállított e-sim pin kódját? (Vagy esetleg kikapcsolni a sim pin kód kérést?)
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Nemtudom, hogy találkozott e valaki a köv. problémával.
S21U-val tökéletesen működött a GW4C. S22U-ra is települt, de amikor az EKG-ra rányomok az órán, le akarja tölteni a Samsung Health Monitort a teledonra, ami kiirja, hogy nem támogatott készülék. S22U nem támogatott? Nemértem. -
JockeyEwing
aktív tag
Kapható már a gyári fém szíj a GW4C-hoz?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Valakinek sikerült már az órát bluetoothon összepárosítani autós kihangosítóval? Csatlakozásnál kérné az óra a biztonsági kódot, de nincs mező ahova be lehetne ütni, és semmi képernyőbillentyűzet sem jön elő.
-
JockeyEwing
aktív tag
Szerintetek a Google Assistantot el lehet távolítani az óráról? Mivel nem működik, nem kapcsolódik a telefonhoz(S22U), ezért nem használom, viszont ez üzemidőre negatív hatással van.
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Páromnak szeretnék venni egy watch 5 40mm-es órát. Azt látom, hogy kicsit nagyobb akku van benne, mint a watch 4 40mm-ben, de így is kisebb, mint a jelenlegi watch active 2 40mm-ben, amit használ. Szerintetek milyen üzemidő várható el az 5-östől? (tekintve, hogy az már nem Tizen OS, hanem Google) Az Active2 tudtommal lenyomja üzemidőben a 4-est, de nemigen láttam információt arról, hogy mit váthatunk a kisebbik 5-ösről? (mindenhol csak az 5 pro-ról szól a fáma)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest