- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
SharpSA #27781 üzenetére
Aliexpress a barátod. Vagy ugyanezen a néven bármelyik rendelős oldalon találhatsz.
-
tibe0309
tag
válasz
SharpSA #26928 üzenetére
Mondhatom én is azt, hogy a hozzáállást nem értem. Mások is tesznek a személyes adataim védelmére, én is teszek másokéra. (amúgy magánszemélyként nincs szerintem GDPR, elég para lenne, ha mindenkinek írnom kéne, hogy figy megvan az email címed, maradhat? Vagy elhagyom a telefonom, aztán mehetnék bejelenteni, hogy néhány személyes adat rossz kézbe kerülhetett)
Szoktad közölni, hogy felveszed a beszélgetést? Ha ezt megteszed, akkor engem legkevésbé sem zavar egy felvétel. Amúgy enélkül is számon kérhetsz azért amit mondok -
PACSA75
őstag
válasz
SharpSA #26928 üzenetére
Én értem, hogy te mire akarsz kilyukadni, és részben igazad van, viszont egy elég gázos világban élünk és egy rögzített beszélgetést a mai világban elég könnyű manipulálni, azaz kis vágással csodákat lehet művelni és ezzel később visszaélni. Sajnos ilyen az ember, ha valamit a maga hasznára tud fordítani, azt meg is teszi (természetesen tisztelet a kivételnek).
-
embe
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SharpSA #17540 üzenetére
A tobb eves android hasznalat alatt sok sok bongeszot kiprobaltam, korabban a firefox-ot is, de anno nem fogott meg, igy azota nem is probaltam.
Asztali gepen sem hasznalom mar reg ota, ott a chrome a favorit nalam, nulla hibaval teszi a dolgat.
Nem igy van am a mobil verzional, akadozosnak erzem itt droidon.
(Erthetetlen, hogy ios-en miert mukodik sokkal fluidabban..., de ott meg a safari az, amit hasznalok hiaba lenne konyvjelzo szinkronizalas.) -
Mr.Silkó
veterán
válasz
SharpSA #17520 üzenetére
Nálam a Samsung Music szokott újratölteni legtöbbször, ha meg van nyitva (szokásomhoz híven) 8-10 app a háttérben; olvasok neten, közben hallgatom a zenét, jön egy Messenger üzenet, mire visszalépek, a zenelejátszó felugrik a listában az első számhoz. Az éppen játszott szám megy rendben, de a listát már újratölti, szinte mindig.
Szóval azért van még ezügyben hova fejlődni, hiszen ha 6GB RAM nem elég a Samsung Experience felület alá, akkor semennyi sem elég. Reméljük a One UI ezen is csiszol majd.
-
csorbajeno
veterán
válasz
SharpSA #17520 üzenetére
A te esetedben is a 6GB RAM-ból 2 szabad, tehát nem a mennyiséggel, hanem annak a kezelésével van probléma. Én nem játszok a telefonon, aminel számítana nekem az újratöltés, a honlapoknál meg kimondottan kedvelem, ha ujratölti, mert legalább nem én frissítem. Mas esetben nem tapasztaltam meg újratöltést. Csevegők, navigáció mindig pöcre indul a memóriából.
-
Darth11
aktív tag
válasz
SharpSA #17133 üzenetére
A béta 3-at közvetlenül fel lehet tenni a jelenlegi BRJ6-os XEH ROM-ra, vagy előbb fel kell tenni az előtte lévőket? Ha az utóbbi, akkor a béta 2 fixet is?
Esetleg a leírásba be lehetne tenni az update zipek letöltési linkjét, hogy ne kelljen keresgélni
Nem válasz lett volna, csak mellényomtam
-
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest