Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz kiskeni #29122 üzenetére

Ez úgy működik, hogy ha az adott alkalmazáson belül tudod állítani az értesítés hangját, akkor a telefon a telefon értesítési beállításainál odateszi, hogy "Alkalmazás által biztosított hang". Azt te magad nem tudod kiválasztani, csak egy információ, hogy az app felülírta a telefon beállítását.
    Azonban ez a túlontúl részletesre szabható értesítési dolog szerintem csak elsz@rta az egészet, mert egy csomó alkalmazás küzd vele. Pl nálam is a discord. Beállítottam egy csengőhangot a chat üzenetekre (a telefon beállításainál), hogy tudjam, a discordra jött valami, erre pár napja megint a Skyline-on értesít. Független a májusi update-től.
    A Messenger szintén hülye. Van ugye az a sajátos pingelős üzenethangja. Na úgy egy hete nem azon szól, hanem valami más buborékszerű hangon. És a Messengernél ez általános. Asuson is, ezen is időnként elcsesződik az értesítési hang, és akkor az alkalmazásban valami számsor kerül a helyére. Ezzel meg az app nem tud aztán mit kezdeni, és valami vész üzemmódra beállított alapértelmezett hangot játszik le.
    Túl van ez bonyolítva szerintem. Elég lenne alkalmazásonként (amelyiknél van rá lehetőség) egy hívás hang, meg minden más típusú értesítésre egy másik. Vagy nem tudom, de ez így egy kicsit túl van tolva szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák