- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpas
tag
Sziasztok!
Android 9-en teljesen jól működik a hívás rögzítés, Thaiföldi rommal+thai sim kártya aktiválással
Most már nagyon erőlteti a teló hogy frissítsek 10re
Az értesítőt nem is tudom eltüntetniAndroid 10-en megmarad a hívás rögzítés funkció?
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap óta a térerő kijelzésnél csak egy "vonal" jelenik meg, legjobb esetben is csak kettő. Idáig 4-5 "vonal" volt. Tegnap telefonálás után egy rövid időre 4 "vonal" volt, majd visszament egy "vonalra". Szerintetek mi okozhatja? Lehet hardver hiba? -
jeni
félisten
válasz
Vjankovics82 #36694 üzenetére
azt gondolom ennek a rootolásához semmi köze. annak viszont igen,ha a Bluetooth része hibás.
Knox 0x0 biztosan a telód.
A phone infót nézd meg. -
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Vetrem egy okosórát ilyet: https://ora-shop.hu/index.php?_route_=p1295
Fundo appal nem találja meg pedig párosítva lett! Kipróbáltam regi sony m2 -vel azt megtalálja samsung a20-at is!
Mi lehet a probléma hogy rootolt a telóm? -
válasz
csorbajeno #36692 üzenetére
Ez meg telenoros és xeh-t dobtam rá.
Ráadásul pont én is Unicredites appal bankolok és ugyanígy hisztizett első indításnál mint a kollégánál.
Root check nem lát root-ot, knox 0x0.
Lehet telekomos teló másképp viselkedik,vagy passz... -
Sziasztok!
Nemrég cseréltem S8+ról S9+ra, némi gombokkal kompenzálva a különbözetet...
Úgy érzem ez a kis ráfordítás megérte a különbséget:
- Jobb a hangja mivel sztereó
- A kamerákban több fantáziát látok
- Szerencsére nem kevesebb az aksi, ahogy olvastam
- Írisz+Arc kombóra nyitás gyorsabb, tetszik!
- Egy hajszállal gyorsabb rendszer és nem töltögeti újra az appokat annyit (+RAM)
- Android 10.Amúgy nekem sem villog a LED hívás értesítőnél, de nem érdekel.
#36689) butch3r
Root checker app lényegretörő, DE szerintem úgy, ahogy nekem is, szolgáltatós telóra XEH rom került és a banki app ezt már buherálásnak veszi... Ne foglalkozz vele! -
butch3r
senior tag
sziazstok
hol tudom megnézni egy telefon rootolt-e? van erre mód?
(s9)unicredit mobil app azt írja ki rootolt a telo, de nem rémlik hogy rootoltam volna
-
csorbajeno
veterán
-
pusszycat
nagyúr
válasz
csorbajeno #36686 üzenetére
powerbank?
-
Kékes525
félisten
válasz
csorbajeno #36684 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, csak még nincs lelkierőm hozzá. Lehet, hogy összekötöm egy roottal.
-
csorbajeno
veterán
Tegnap óta azt tapasztalom, hogy igencsak merül a telefon. Munka végére 30% környékén vagyok, ami eddig olyan este 6-7 körül volt. Azt hiszem, hogy érik egy FR, amit meg is ejtek, ha feltöltődik a telefon.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
szita.erno #36681 üzenetére
Azt még tedd hozzá, h repülő módban...
-
Kékes525
félisten
A Magisk rootot alkalmazta valaki Android 10 esetében?
-
samu74
addikt
válasz
Maxxy10 #36677 üzenetére
Akkor nagyon nem sok embernél jön elő ez a hiba, mertem remélni hogy ezzel a frissítéssel gatyába rázza a samsung. Na majd a következő.
Palika71 valami app is leszívhatja ha úgy van. Nekem 3%-on is vígan elvan úgy, hogy félóra múlva esik 1%-ot. Pedig majd 2 éves pár hónap híján(9+).
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
A párom S9-e 30%-os töltöttségről merült le 10 perc alatt kikapcsolásig. Kint volt az udvaron, 7-8C hőmérséklet, csinált 1-2 fotót, kis Viber, és OFF. Már korábban is csinálta egyszer, hogy szintén kinti használat közben, ilyen gyorsan lemerült. A lakásba ilyet még nem produkált.
Hallotattok már ilyenről? -
olloczky
senior tag
Sziasztok
One ui 2 frissites utan csak nekem lett rosszabb a gyari samsung billentyűzet? Nagyon sokszor space utan az elso karakter eltunik (de van, hogy az egesz szo!!), lassabban reagal az egesz billentyuzet stb.
Probaltam mas billentyuzetet annal egy fokkal jobb volt, de orulnek, ha maradhatnek a samsungnal..
-
Caranita
aktív tag
válasz
csorbajeno #36657 üzenetére
Itt a megoldás
Mentésből álltam vissza és nem rémlett, hogy a Watchot hozzáadtam megbízható eszköznek. -
hematoma1
senior tag
válasz
szita.erno #36660 üzenetére
Hihetetlen hogy nálad minden jó.
-
hematoma1
senior tag
válasz
szita.erno #36653 üzenetére
9+ van neked?
-
zsolez76
tag
Nekem most tünt fel,hogy háttérkép beállításnál, már nem lehet kipipálni ,hogy mozogjon a kép.
-
fzboxx
senior tag
válasz
csorbajeno #36647 üzenetére
+1
-
pusszycat
nagyúr
Én úgy tapasztaltam, h csak a hívást nem jelzi a led.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szita.erno #36653 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy nálam is.
-
szita.erno
aktív tag
Ki próbáltam az értesítési led. Nálam minden értesitésnél jelez. Hívás, SMS, Facebook, Email,
Android 10használok -
crue
őstag
válasz
csorbajeno #36641 üzenetére
Nekem is ujjlenyomat+pin van, a választó felugrik de ha a kikapcsolásra nyomok kéri a feloldást.
-
Caranita
aktív tag
válasz
csorbajeno #36648 üzenetére
Céges levelezéshez eszközadminisztrátor.
Nem hiszem hogy így bírálná felül, pont hogy szigorúbb így a beállítás.
Pl. le se tudon szedni a pin kód kérést -
pusszycat
nagyúr
Nekem pc-most frissült a samsung dex
-
MrTwister
őstag
válasz
csorbajeno #36641 üzenetére
Egyszerű minta.
-
MrTwister
őstag
válasz
csorbajeno #36638 üzenetére
Nekem meg feloldatlan állapotban is engedi kikapcsolni.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Rinocerosz #36637 üzenetére
Így van. Az S9-et biztosan nem tudod kikapcsolni, amíg fel nem oldod. A Huawei-ről viszont nem tudok nyilatkozni, csak ha hazaértem.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
samu74 #36636 üzenetére
Ez pont fordítva van szerintem. Huawei telefonoknál lazán ki tudod kapcsolni akkor is ha nem oldod fel, samsungnál csak akkor ha feloldod.
Továbbá azt is észre vettem, hogy a huawei telefonoknál feloldás nélkül ki lehet lőni a gps,mobilnet..stb ami nem túl jó mert így a mobil kereséstől elvágják a telefont.
Samsungnál ezeket is csak akkor tudod ha fel van oldva a telefon.Egyébként ezt én a mate20pro-nál láttam.
-
MrTwister
őstag
válasz
csorbajeno #36631 üzenetére
Köszönöm, kértem engedélyt a fájl letöltéséhez.
-
e-newsee
addikt
válasz
erikecskeee #36630 üzenetére
Szerintem nem. Max, ha volt biztonsági mentésed a Samsung fiókban, akkor talán ezek is belekerültek. Nézz be a Samsung cloudba, hátha!
Amúgy megjegyzem, teljesen felesleges volt recoveryből csinálni a resetet, a menüből indított "gyári beállítások visszaállítása" pontosan ugyanaz, csak az előtte kiléptet a fiókokból, így utána bármilyen accounttal be tudsz jelentkezni, míg a recoveryből indítva csak az utoljára használt accounttal tudsz újra bejelentkezni. -
erikecskeee
csendes tag
Sziasztok! Olyanban kernem a segitsegeteket, hogy nyomtam egy frissitest android 10-re, nyomtam egy factory resetet recoverybol, de utolag vettem eszre hogy nem mentettem le 3-4 zip filet a telorol amik igy torlodtek! Neztem rengeteg videot meg olvastam rengeteg forumot de tuti megoldast nem talaltam! Vissza tudom allitani valahogy ezeket?
Koszi elore is! -
MrTwister
őstag
válasz
csorbajeno #36628 üzenetére
Köszönöm szépen, de sajnos nem sikerül telepíteni, látszólag telepíti, a csík végig megy aztán a végén kiírja, hogy Az alkalmazás nincs telepítve, ezt le tudom okézni, kész ennyi. Ez mi a fene?
-
MrTwister
őstag
válasz
csorbajeno #36625 üzenetére
Nem telepítettem azt hittem alapból a rendszer része, tudtok adni egy Sammobileos letöltési linket, ami tuti nem vírusos és kompatibilis az S9+&Android 10 kombóval? Köszi
-
válasz
Parallaxis #36621 üzenetére
Esetleg Sammobile lehet még kvázi "hivatalos" forrás. Aki paranoid, VPN proxyval válthat Samsung acc régiót, és pl. az US store-ból töltheti rendesen...
@MrTwister
A sima Routines is ad quick panel kapcsolót. -
MrTwister
őstag
válasz
csorbajeno #36622 üzenetére
Sajnos nincs, pedig azt hittem 10-re frissítve megjelenik.
-
csorbajeno
veterán
válasz
MrTwister #36620 üzenetére
Megjelenik az, csak ki kell oda tenned.
Húzd le kétszer az értesítési sávot, majd a jobb oldali 3 pöttyre bökj ra. Ott válaszd a gombok sorrendjét és elvileg ott kell lennie felül a sorba nem rakottak között. Onnan húzd le oda, ahová helyezni szeretnéd és már ott is lesz. Én a régi Routines appot is így használtam, én kihagytam a NiceLock-ot, az ertesítési paneről értem el.Ami így hirtelen az eszembe jut az az apkmirror.com vagy a sammobile.com honlapokról tudod az apk fájlt megszerezni, mert mi sajnos a 10 Androiddal nem kaptuk meg ezt a feature-t.
-
Parallaxis
addikt
válasz
MrTwister #36620 üzenetére
A Bixby Routines S9-re hivatalosan nem lett kiadva. Véletlenül egy régebbi verzió telepíthető, de az nem működik hibátlanul és nem is frissíthető az újabb verziókra. Felejtős.
A Samsung Routines működik és frissíthető is, de APKMirror-nál hivatalosabb forrásból viszont ezt sem láttam még. -
MrTwister
őstag
Gyerekek ez a Bixby Routines nekem miért nem jelenik meg az értesítési panelen mint itt a hivatalos Samsung képeken?:
Kerestem Play áruházban semmi, Galaxy Storeban sem, sőt a sima good lock routinest sem találtam sehol sem. Egyébként a skinezést leszámítva gyakorlatilag a Bixby meg a good lock ugyanaz?
Kalóz .apk letöltéseket találtam a neten (apkmirror és társai), de gondolom ettől van hivatalosabb letöltési forrása is. -
kiskeni
aktív tag
válasz
__Keskin__ #36597 üzenetére
Nekem is ugyanez, pedig én FR-t is toltam.
-
firka70
csendes tag
Sziasztok!
Jött ma Vodára frissítés, de a LED-em ugyanúgy "néma", ha hívás vagy SMS érkezését kellene jelezni....ezt nem javította. 2020.02.01-es szint.
-
greenie
csendes tag
Sziasztok!
Miután felraktam a TMH-s 10-es androidot, azt tapasztaltam, hogy az autóban a smartlock nem mindig oldja fel a telefont. Nem túl nagy probléma, csak néha kényelmetlen, ha vezetés közben kihangosítóról akarok telefonálni, tartóban be kell írni a kódot. Amit tapasztaltam, hogy az első ilyen kódos feloldás után már működik a smartlock. Tapasztalt valaki hasonlót?
Köszi szépen
-
e-newsee
addikt
válasz
Vitaqo #36615 üzenetére
Akkor ez valami újabb verzió? Mert nekem a 2.4.45 van, az a számozás alapján újabbnak tűnik. Akkor mégis a régebbi működik rendesen?
Mondjuk hozzáteszem, nekem a sima Routines is hibátlan eddig, és nem vettem észre különbséget a Bixby nevűhöz képest (a designt leszámítva). -
Vitaqo
senior tag
válasz
csorbajeno #36612 üzenetére
Pár bejegyzéssel feljebb ezt írtam. Ez a verzió működik nekem is kb 2 hete.
-
samu74
addikt
válasz
csorbajeno #36612 üzenetére
Nekem is ez van fent, kapcsolgat ahogy kell.
-
csorbajeno
veterán
A Bixby rutint használók figyelmébe! A mai nap azt tapasztaltam, hogy a régi Routines nem működik megfelelően, így most este letöröltem és feltettem a Bixby Rutinok 2.4.41.4 verzióját és hihetetlen módon eddig működik minden, még az akkutöltős AOD is. A munkahelyi rutinomat még nem tudtam tesztelni érthető okokból, de eddig jónak tűnik.
-
glacious
addikt
válasz
__Keskin__ #36604 üzenetére
Akkor viszont szoftveresen nincs rendben, de hogy kijavítják-e később, azt nem tudni.
2 év alatt nem tudtak normális üresjárati energiagazdálkodást kihozni belőle és eddig legalább 5 hasznos funkciót kivettek. -
crane75
senior tag
Sziasztok, nálam látványosan gyorsabban merül a telefon az android 10 frissítés után.... Ti mit tapasztaltok?
-
novinyul
veterán
Sziasztok!
Asszony lenyúlta az S10-m, én meg "megkaptam" az S9-t. Az S9 akkumulátorának mennyit kellene bírnia kijelző időben(2sim, 4G hálózaton)? -
__Keskin__
tag
válasz
glacious #36603 üzenetére
Kösz mindenkinek, amúgy fentebb írtam miért érdekel.
[link]
Ezt lekezeli a soc simán, benne van a 802.11w (PMF) támogatás is (azt már teszteltem) ami követelmény hozzá, jó pár régebbi egyéb eszköz is tudja gond nélkül. Azért feldobok egy hibát a Samsungnak aztán majd válaszolnak rá valamit. -
glacious
addikt
válasz
Valószínűleg az soc nem tudja.
-
samu74
addikt
válasz
szita.erno #36594 üzenetére
Voltam bajban én is mikor tavaly decemberben küldtem volna szervizbe, és nem tálaltam a garanciajegyet(vodás s9+). Hívtam a samsungot hogy nincs meg a garanciajegy csak a számla. Mondja a pali ,hogy hát pedig az kellene mert a második évtől kell mindkét papír. Mondom neki hogy szolgáltatós a telo, azt mondja akkor semmi gond ,kérjek dokumentum pótlást. Így is lett.
Amúgy én posta ponton küldtem el,TMX javította és hibátlan volt most is a javítás mint anno az s7-nél is.És 3 nap volt mindkét esetben mire kézbe kaptam.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Nekem a függelen magyar 10-es ROM-on csak ezek vannak, mint neked. Elnézést a tudatlanságomért, de mi ezeknek a jeletőssége, mire jók ezek? Mert a kérdésedből azt feltételezem, hogy fontos a számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest