- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most ez komoly?
Ezt látva nem tesznek védelmet egy telefonra?
Na ne már...
Pont az ellenkezője,nem?
OMG!Én például mindig várom a “tesztjeit”,mert kiváncsi vagyok a telefonok minőségére. És ha követnéd a videóit láthatnád,hogy melyik telefon jó minőségű és melyik gyengébb.
Egyébként szét is szokta szedni a telefonokat,hogy megmutassa,milyen alkatrészekből épül fel...Szerintem jó,hogy van.
Kékes525:
Én nyugodt vagyok.. De hidd el tudom,hogy ez nem olyan hétköznapi teszt. Ez másról szól,mást mutat meg.
-
szepy007
csendes tag
Én már 1-2 hete nézegetem a Telekomnál lévő Samsung telókat.
Sajnos az S8 és S8+ kiesik, mert nem dual simes.
Egy előfizetésem megújítható, de alap szinten, tehát kb. a teljes árat fizetem csak részletre.
A Note mindig tetszett nekem, volt is 3-as, 5-ös, a 7 értelemszerűen kimaradt.
Most lehetne Note 8-as vagy S9+, újonnan nem tudom melyik érné meg?
Az S9+ procija, hogy sztereóként tényleg jobban szól-e, vagy a Note 8 S Pen használhatósága (bár sosem használtam ki igazán)?
Illetve mivel mindkettő 290 körül lenne, megér-e ennyit?
Vagy mivel csak átlag telefonáló vagyok, legyen az A8 dual sim, 140-ért?
Ha van használható tapasztalatotok, szívesen hallgatom! -
Kékes525
félisten
válasz
TheBikerider #396 üzenetére
Nyugi, értem a lényeget. Csak rossz nézni. Ennyi.
-
-
Cuccok
tag
válasz
ForRedGlory #380 üzenetére
ezek szerint ehhez is ját megint 100GB? ugy tudtam az uccsó az S6 széria volt.
Vagyis az S6edge -
Kékes525
félisten
válasz
TheBikerider #387 üzenetére
Igen, elég valósághű teszt. Teljesen általános, hogy késsel az ember meghámozza a telefonját. Csak öngyújtóval? Lángszóróval szoktam melegíteni, ha hideg van. Hiányolom a kalapácsot és főleg az úthengert. Ezek mindennaposak.
Rossz volt nézni.
-
válasz
Winchester95 #386 üzenetére
A Telenoros függő. Akkor kérheted az ingyenes unlock-ot, ha egybe fizetted az árát (nem kötődik előfizetéshez), vagy lejárt a hűségidőd.
-
Zack már meg is gyötörte.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy a telenornál vásárolt galaxy s9+ függő vagy független?
Aki ott vásárolt, nektek is a doboz le volt ragasztva masped fóliával? (ahol a fekete samsung fólia van oldalt). -
lge73x
tag
válasz
ForRedGlory #383 üzenetére
Szerintem is egyértelműen jobb a fénykép a Mate 10 pro-hoz képest.
A hang is, kihangosítva és fülhallgatóval is nagyságrendekkel jobb.
GSM, WIFI tökéletes, mátéval három hónapig kinlódtam a Telenoros 4G mizéria miatt!
Egyedül az akkuidő ami a Mate mellett szól!
Szóval én nem bántam meg, hogy váltottam! -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #383 üzenetére
Na most tudtam csak én is végignézni. Hát több képnél porba alázza a Mate 10 Prot automata módban. (Pl 8. képnél baloldalon a növény és a beton ülőkének az oldala, ahol konkrétan semmi részlet nincs a Maten.) Sony fejhallgatónál is egészen durva részletek látszódnak az asztallapon, míg a Huawei azt sem tudja mi az a részlet.
Esti képeket este hozok.
Megyünk majd párommal a Westendbe felöltöztetni az S9+-t aztán majd lövök pár képet ott is.
-
Massmurderer
őstag
Há gyerekek,néztem a tesztet,a telók funkcióját,de ahogy nézem,ram,rom miatt nem fogom lecserélni a note 4et egyikre se.
-
DNReNTi
őstag
Szep reszletes cikk, koszi az irast, vissza fogok terni par ev mulva. Majd a 2020-as eMAG/MALL black friday-en behuzom 100k korul, addig jo az S6. Ha ossze nem torom addig.
Szerk: typo
-
fairi
őstag
Pixelnél látszik a HDR+-ból eredő nagyobb dinamikatartomány, de cserébe gondolom a technika miatt egy két helyen artifact és zaj is több mint az iso 200-hoz illene. Picit túlsárgította is a képet. S9 meg magentából adott többet.
HDR+ át kéne emelni az s9-be és kész a tökéletes kamera.
-
Kékes525
félisten
-
Cuccok
tag
válasz
ForRedGlory #344 üzenetére
Ez OneDrive?
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #374 üzenetére
nem, csak a frankot mondom azért vagyok itt...
mindenesetre nagyon jó a S9+ ...
S9+ vs Pixel 2 Xl SuperSaf TV..
ollie pont erről beszéltem...
-
Durva előrelépés van sebességben az S8+-hoz képest, kevesebb mint fele annyi idő alatt (érzésre negyed annyi idő) töltődnek be a programok (játékokkal teszteltem). Mind a proci, mind a belső tárhely gyorsult.
-
mg1992mg
őstag
válasz
bodnara123_ #326 üzenetére
De jó neked...
-
Kékes525
félisten
-
b.rics
csendes tag
Van a 9+ ról és az iphone x-ről 4k 60p-s videó összehasonlítás valahol?
A videó minősége az iphone-nál nagyon jó,tv-n is nagyon rendben van viszont csak monó a hang,elég nevetséges(ha csak nincs már javítva)jó lenne egy összehasonlítás! -
ForRedGlory
félisten
válasz
Fantomas80 #355 üzenetére
Ja bocs, +.
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #354 üzenetére
Mar megneztem koszi. Hamar beugrottam a KÖKI telenor uzletebe. 2-2 kepet lottem is gyorsban., Meg is latszik rajta 🤣
Tapibenyomas: tetszik a telo, szebb a kulso az S8 tesokhoz kepest, jobbnak tunik a fogasa.Majd egy onkentes S9+ tulajjal csinalnek egy kameratesztet is ha nem gond
-
Fantomas80
tag
válasz
ForRedGlory #354 üzenetére
+-os vagy a sima?
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakit izgat a dolog: 50%, 3 ora 8 perc kijelzoido, 12.5 ora keszenlet.
Nem Mate 10 Pro szint, de boven jo.
Aryon87: delutan.
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #272 üzenetére
Arra nagyon kivancsi lennek. Valamint megnezned nekem legyszives, hogy az S9 tovabbra is a 10sec zaridot preferalja pro modban (Note nalam ennel is verzett el)? Koszi.
-
leslien
nagyúr
válasz
Juhaszatti #345 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Juhaszatti #347 üzenetére
Hát akkor te nem vagy tisztába a dolgokkal.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
MikeWazowski #346 üzenetére
Az S3 óta egyetlen szappantartó van a piacon, az XZ2 Compact
-
Kékes525
félisten
"zenelejátszóról is magunknak kell gondoskodni." Írja a szöveg a specifikációban pedig "Zenelejátszó szoftver van, háttérben is fut"
Most mi az igazság?
"vagy az az igazság, hogy kifogyott a mobilpiac lendülete"
Nagyon nagy tévedés. Az új (bio) szenzorok fejlesztése hatalmas lendületben folyik. Nem beszélve az AI-ről.
"Leszámítva a lilás elszíneződést, amely idén már véletlenül sem fordult elő."
Hány készülék megvizsgálása után lett ez a következtetés levonva?
-
Zin
őstag
Mikor jelenik meg pontossan a telefon dátum szerint?
-
crane75
senior tag
válasz
MikeWazowski #337 üzenetére
Eddig S7-em volt, ott a Fingerprint Security - t használtam néhány alkalmazás védelmére. Létezik olyan app, ami a többi biometrikus érzékelőt is használja ilyenkor?
-
mjani1172
addikt
válasz
MikeWazowski #328 üzenetére
A legelején szinte biztos, hogy lesznek hibák, ez törvényszerű.
-
törölt tag
Szerk. ékezetes karakterekkel bajban lehet, amennyire emlékszem
-
válasz
MikeWazowski #328 üzenetére
Minden samsung telómnál volt vmi gond az első napon
de utána semmi.
Remélem ezzel is így lesz. -
törölt tag
nagyon részletes teszt lett, szuper 👍tegnap volt lehetőségem kicsit megnyomkodni a nagyobbik verziót, ez a korall kék szín tényleg elég jól néz ki
Engem S8+ -nál nem zavart az ujjlenyomatolvasó elhelyezése, így most kicsit fura volt, hogy máshol kell keresni, de nyilván ez is megszokható
itt volt aki írta, hogy pont annyival szögletesebb az elődnél, hogy már más a fogása, őszintén szólva nekem ez úgy sem tűnt fel, hogy egyszerre volt a kezemben a két készülék.Előző generációról véleményem szerint nem éri meg váltani, dupla kamera ide, vagy oda, viszont cserébe S7-ről sem, de úgy már érthető
-
bodnara123_
csendes tag
Nekem ma jön meg az S9+
-
crane75
senior tag
Sziasztok, ti melyik zenelejátszót használjátok?
-
borsodika
őstag
Megjött az első frissítés. Igaz nekem még nem jelzi, eltérő régió.
-
Nem tól jól indított az S9+.
Csak egy újra indítást szerettem volna végre hajtani a telón.
Elfelejtettem lefényképezni az üzenetet amit kidobott újra indítás után.
A lényeg az volt,hogy nem tud újra indulni és csak visszaállítás gomb volt ott.
Törölte teljesen az agyát a telefonnak.Nulláról kell újra setupolni a telót.
-
IamTheDog
tag
Tegnap az allees Telekom boltban én voltam az első talán, aki elhozta a kék S9+-t. Az ügyintéző először csak nézett, hogy mit akarok, azt mondta, ez csak online van, készletük sincs. Aztán mégis lett készlet, meg utánanézett a saját honlapjukon, hogy hogyan is működik ez a készülékbeszámítás, és gyorsan megoldódott a dolog.
Ellenben a telekom most rárakott egy letörölhetetlen telekomos appot, illetve nem értem a LinkedIn is miért lett bloatware.
Amúgy fasza. S8-ról váltottam S9+ra.
-
samu74
addikt
Szuper lett a teszt, köszönjük.
A telefonok jók lettek, az áruk elég sokkoló, de venni fogják így is.Asszem a szolgáltatómnál nyár elején beújítok egyre. Nem mintha az s7 gyenge lenne bármire is ,de tetszik ez a vagány kijelző meg a dupla kamera.Mert gondolom itt nem csak dísznek van benne mint pár kínai verzióba... -
Raiden_47
csendes tag
Jó telefon lett, tényleg frankó a kijelző, szép a szinte kávamentes előlap, erős a hardver, és a többi. Lehetne reggelig sorolni, a jó dolgokat, DE semmi okot nem látok rá, hogy lecseréljem az S8-at.
Úgyhogy, részemről marad az S8.
-
mzsf
csendes tag
válasz
<Lacy85> #299 üzenetére
Nyilván. Nem nulláról fejlesztenek. Előtte volt egy s7. Inkább olyan dolgokra gondolok, mint az s6 fogása. Apróság, pár milliméter faragás, és egyből jobb kézbe fogni. Vagy visszatették a microsdt. Odébb került az ujjlenyomat olvasó. Ilyenekre gondolok, mint kiforrottság. Minden model jobb, mint az előző, de az új kinézet második évre tökéletesedik.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- BestBuy topik
- Elden Ring
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest