- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Gondolkozom egy wireless pad beszerzésén, viszont flipes bőr tokban hordom a telót. Ezen átmegy a töltés? illetve mennyivel lassabb a hagyományos töltéstől?
-
Aryon87
félisten
válasz
csorbajeno #28594 üzenetére
A bekesseg kedveert inkabb majd privatban irom meg. Egy biztos mar most: durva a gep, marketing ide vagy oda..
-
sityupityu
veterán
válasz
csorbajeno #28594 üzenetére
Csak az itt nem kicsi off lenne, van annak saját topikja. Nem is értelek...
-
csorbajeno
veterán
válasz
sityupityu #28586 üzenetére
Tavaly többen voltak, akik kipróbálták mindkét telefont és én személy szerint szívesen olvastam a véleményüket, ami a hétköznapi ember használatán alapszik, nem pedig a számokon. És ezekért a beszámolókért senki sem haragudott
-
pusszycat
nagyúr
Most miért jobb ez mint a spotify?
-
Vjankovics82
senior tag
Okés minden! Sd kártyára nem szeret letölteni! 👍👍👍 dehogy veszem 😂
-
sityupityu
veterán
válasz
csorbajeno #28575 üzenetére
Igen, persze. Egy samsung topikban huawei tesztbeszámoló....
Aryon87 Sok sikert a telefonhoz.
-
Aryon87
félisten
válasz
csorbajeno #28575 üzenetére
Az eddig látottak alapján igencsak előreugrott a telefon. Főleg egy M10Pro-hoz viszonyítva S9+ előtt volt), de már a P20Pro-hoz mérten is van nem kis előrelépés.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Flagstaff #28573 üzenetére
mizgő-mozgó-csibegő-csobogó-színes-szagos Samsung UI
Ezért jó, hogy ennyi félék vagyunk, mert számomra pont hogy letisztult a Samsung UI, imádom.
Android 9re váltás után az ikonok valami botrányosak lettek, de vásároltam egy olyat ami az Oreo alatt voltak és most teljesen hibátlan számomra.
-
Flagstaff
tag
Üdv Urak!
Úgy hozta a sors/élet/szükség hogy a jövő héten érkezik az S9+-om. Használtan, még másfél év gyári garival egy coral blue változat.
Egy Nexus 6P-t fog váltani, csak azért cserélem mert szükségem lett egy dual SIM-es készülékre. Nem rajongok az ötletért hogy erre kell cseréljek, mert sosem volt szimpatikus a mizgő-mozgó-csibegő-csobogó-színes-szagos Samsung UI. Viszont nem igazán van más, ami mindazt tudja amire szükségem van.
Üveget UV ragasztósat rendeltem ebayről, ahogy láttam ez van akinek kiválóan teljesít, tokot pedig a Poetic-től az Affinity fekete dekorosat. N6P-n az van több mint két éve, teljesen jó, nagyon jó a fogása a szélein csúszásgátlóval - fehér N6P elég bitang birodalmi rohamosztagos kinézetű benne. Nincs kinyúlva, nincs megkarcolgatva, csak ott látható rajta sérülés ahol az ejtegetés miatt megharapta az aszfalt. Ahogy látom ez nem annyira ismert tok gyártó, van többféle modelljük én a saját tapasztalatom alapján csak ajánlani tudom.
https://www.youtube.com/watch?v=nWz9du0FuNo -
Aryon87
félisten
válasz
vihartigris #28561 üzenetére
+ csorbajeno
P30Pro
-
csorbajeno
veterán
válasz
viewdetails #28566 üzenetére
Akkor elvileg nem vált kódot, mert a SIM-nek megfelelő SCS-re áll be FR után.
-
viewdetails
addikt
válasz
csorbajeno #28556 üzenetére
És ha SIM kártya nélkül FR?
-
szemy94
senior tag
válasz
jupp008 #28562 üzenetére
Elég ... ne kelljen rá szavakat írnom
Gondolom nálad a Spotify húzta le, én max mp3-at hallgatok, az gyakorlatilag nem fogyaszt semmit.
Témához lazán kapcsolódva valaki próbált már ilyet? Mo-on14k-értmost épp 13-ért árulják, nincs kétségem affelől, hogy az minőségibb lenne (tudom, hogy nem, szinte biztosan ugyanez magyar nyelvű használati útmutatóval, meg talán más csomagolással), a kérdés, hogy az S9 szeretné-e ezt a fajta töltőt? Vezeték nélkül még soha nem töltöttem, ezért is lennék rá kíváncsi, hogy a harmadik féltől származó QI töltők mennyire ajánlottak/kerülendők. -
jupp008
senior tag
válasz
szemy94 #28557 üzenetére
Hétvégén újraraktam hátha jobb lesz az üzemidőm és kibírja talán estig átlagos napon.
Este 11 körül töltöttem fwl. Mai kevés használat mellett ilyen:- 5óra Spotify / 44 perc hívásidő / valamennyi netezés
Összességében egy kicsit jobb lett mint volt, de ha pl. van esti programom, akkor arra már nem tudnám elvinni úgy hogy most ne töltenék rá.
-
Aryon87
félisten
Elköszönök a csapattól, új tulajt kapott az S9+, jó kis község vagytok, maradjon is így mindig
-
csorbajeno
veterán
válasz
viewdetails #28553 üzenetére
Igen, jól látod a dolgot
-
viewdetails
addikt
Ha normál CSC-vel felodinozok egy DBT romot Telekomos telefonra, DBT/DBT/TMH/TMH lesz belőle, és FR után XEH/DBT/TMH/TMH katyvasz?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PrinceT #28550 üzenetére
Megpróbáltad újra indítani?
Nekem van olyan, hogy ha meg van nyitva sok alkalmazas a háttérbe pl: zene lejátszó és a youtubon akarok videót halgatni jóval halkabb. Be zarok mindent és utána a youtubon is sokkal hangosabban szól.De lehet csak én hallom így. Egy próbát megér.
-
PrinceT
csendes tag
Udv urak! Kene egy kis segítség, mostanaban nagyon halkan szol a hangszóró ha telefonalok. Konkretan ha kis zaj van mar alig hallom a másik felet... Eddig ez nem volt. Termeszetesen hangero maxon, kosz nincs rajta stb. Valakinek otlet?
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #28548 üzenetére
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget!
-
e-newsee
addikt
Csak azért teszem OFF-ba, mert nem S9, de itt úgyis a tok a lényeg.
Ez az Asus ZF2-esem Nillkin tokja. Két és fél évet húzott ki rajta. Kicsit megsárgult, mert a szilikon már csak ilyen, és azért két és fél év az nem múlik el nyomtalanul, de amúgy semmi baja nincs. Az S9-emre is Nillkint vettem, meglátjuk, ezen hogy muzsikál. -
csorbajeno
veterán
válasz
#31816946 #28543 üzenetére
Én S6-ról váltottam és az még kapott frissítést, amikor váltottam. Ha abból indulok ki, akkor az S12 megjelenéséig kapni fog rendszeresen frissítéseket. De ez csak az én meglátásom, lehet tovább kap, lehet, hogy hamarabb leállnak. Hivatalosan, azt hiszem, 18 hónapot vállal a Samsung.
-
törölt tag
Sziasztok!
Körülbelül még meddig lehet használni a Samsung Galaxy S9 pluszt? -
-
Vjankovics82
senior tag
Van a Samsung app téma oldalán kívül más oldal ahol ingyenes témákat lehet letölteni?
-
kiskeni
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #28530 üzenetére
Ha fel van oldva a telód, akkor mindenhez hozzáfér az, akinek odaadod. Gondolj csak bele, neked sem kell folyamat azonosítgatnod magad minden egyes mozdulat után, hisz 1x már azonosítottad magad, máskülönben nem lenne feloldva a telód. Egyedül a biztonsági beállításokhoz kér újbóli azonosítást a telefon, mint pl. ujjlenyomat, jelszó, jelkód stb.
Mindezek alapján a Bixby sincs védve, ha fel van oldva a telód, akkor bárki hozzáférhet bármihez.Biomet. azon. és biztonság--->Egyéb biztonsági beállítások--->Ablakok rögzítése - ha erre a funkcióra gondolsz, akkor megnyugodhatsz. Egy app rögzítésénél csakis az adott app használható, semmi más, ez alól nincs kivétel. Alapból a rögzítés megszűntetése után kéri a feloldást újra, de beállítható az is, hogy ne kérje.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
fzboxx #28526 üzenetére
Én nem szeretnék semmit, csak röviden összefoglaltam a Sammobile-os cikk tartalmát a frissítésről
Az a Pro mód videófelvétel sem hiányzik, amit olyan sokan emlegetnek. Június 20.-ai S9 pályafutásom során szó szerint 1x sem használtam a Pro módot videózás közben, így néztem is mikor a Pie megérkezésekor ment a panaszáradat
-
Zsozsoka 74
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy kóddal vagy jelszóval levédem a telót akkor ha nincs feloldva vagy ha netán fel van oldva, és odaadom másnak a telót pár percre akkor az illető a Bixby - t meg tudja nyitni? (gondolom bele tud nézni Bixby - n belül a dolgaimba, vagy a Bixby-t is le tudom úgymond kódolni, hogy ne lássa, nyissa meg más?).
-
csorbajeno
veterán
Elgondolkodtam azon, hogy nyaralás előtt venni kellene az S9-re objektívet. Van valakinek tapasztalata ilyenekkel? Jelentős minőségromlás van a plusz lencse miatt vagy vállalható képek készíthetőek így is vagy hagyjam az egészet a francba? Nyilván normális áron gondolkodok, nem pedig csillagászati árakban, amiért már kompaktot is tudok venni.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
Rinocerosz #28524 üzenetére
Javítanak valamit a Bluetooth-on és a kamera szépség effektjén, de semmi egyéb mást nem tartalmaz a frissítés a szokásos biztonsági javítócaomagon kívül.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Vjankovics82 #28523 üzenetére
Hát a DBT az azt jelenti, hogy a németeknél adták ki a frissítést vagy német készülékekre ha jól tudom.
A frissítes meg szerintem tartalmazhat valami dolgot mert elég nagy ahoz hogy csak biztonsági frissítés legyen.[link]
Itt le van írva csak nem vagyok valami jó angolos -
kiskeni
aktív tag
válasz
sityupityu #28521 üzenetére
Köszi. Van még sokfajta a [dbrand] oldalán, de nekem ez tetszett leginkább a feketék közül. Van még fa-szerű is, egyszínű, bőr, "sárkány", méhecske mintás vagy milyen stb. Lehet a kamerára is és az előlapi kerethez is rendelni. Tokokat is árulnak, meg van egy igen ígéretesnek tűnő kijelzővédőjük is, csak abból sajnos S9-re nem gyártottak és gyanítom nem is fognak.
Amúgy nem tudom ki mennyire ismeri a céget, azért gondoltam hogy megosztom itt milyen is ez a skin. A legolcsóbb szállítással is (ami mellé nem jár nyomon követés) az ígért időn belül le tudták szállítani, ennyi időn belül egy szervízkört, ha le tudsz zavarni itt Magyarországon... Nem semmi azért.
-
Vitaqo
senior tag
A kék S9-hez mennyire néz ki furán a fekete ledes tok?
-
samu74
addikt
válasz
pusszycat #28501 üzenetére
Elhiszem .
Csak fura hogy 2010 óta van okostelefonom (LG Optimus) és pont az utolsó 2 telefonom csak samsung ,és csak ezeken megy galyra...Tulajdonképp csak ezeket kellett szervizbe küldeni.Amúgy az S9+ a valaha volt legjobb telefonom, csak na,nem kevés pénzért nem ezt várná az ember.
-
kiskeni
aktív tag
Na, megjött ma végre a Dbrand skin-em. Vártam már így 14 napja (10 munkanap), mivel azért igencsak 5300Ft-ot utaltam előre egy szaros kis műanyag hátlapi fóliáért
Valahogy így néz ki. Tökletesen illeszkedik, nagyon rásimul a telefonra. A tetején és az alján lehet nagyon minimálisan érezni a fóliát, de a hajlított hosszanti oldalakon szó szerint mintha eggyé válna a hátlappal. Remélem tartós lesz, 2 óra pepecselés után elvárom
Azért nem kis vizek vertek le a felillesztés során, mivel 1db-ot rendeltem az ára miatt, így inkább lassan, mint hogy elcsesszem.
-
TTomax
félisten
válasz
csorbajeno #28507 üzenetére
Aham,csak Liverpoolban nincs Telenor...
-
Donki Hóte
veterán
válasz
Donki Hóte #28498 üzenetére
OTG csatlakozást nem helyettesíti a wireless töltő, az olvtárs pedig említette az OTG-t is bedugott dolgok között.
Illetve tölteni se mindig wireless módon tölti az ember...
-
TTomax
félisten
válasz
Sungoo #28504 üzenetére
Én nem látok semmit az elmúlt 50 hozzászólásban,mégis mire gondolsz?Ja erre? [link] Mert nálam nagyon nem volt semmi köze az ujrainditásnak hozzá,ugyanúgy nem tudtam se smst küldeni se hívást kezdeményezni, a telenor hálózatai is igen messze vannak tőlem,ellenben a tárcsázó frissített,de az senki nem írta.
-
TTomax
félisten
Valami volt ma,és nem a mobilszolgáltatókkal volt a gond.Ma többször is hívást akartam indítani,de egyszerűen csak eldobta,ki se csörgött,smst szintén nem küldte ki,de engem elértek és az smsek is megérkeztek.Érdekes módon a netem végig megmaradt.Aztán késő délutánra egyszer csak magához tért,igaz addigra 2x is újraindítottam,este hazaértve fél tizenkettőkor csörömpölt,ugy update van (soha nem szokott ilyen későn update jönni),és mit ad isten a tárcsázót updatelte,remélem ezzel meg oldódik a probléma mert azért ha egy telefonnal pont telefonálni nem lehet az azért kissé gáz.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
helixP #28488 üzenetére
Pedig aztán nem bonyolult. Ahogy leírtad, app megnyit, fiókkal belép, kártya hozzáad, kész. Nem kell mást tenni. Mindig az első felvett kártya lesz automatikusan az elsődlegesen fizetésre használt kártya, ezt fogja használni érintéses fizetéseknél. Ezt több kartya felvételénel hasznos tudni. Az app maga net nélkül is megy, ha jól tudom 7 fizetési tokent eltárol, aztán amint online vagy automatikusan visszaegészíti maxra. Elvégre a kártya jelének reprodukálásához elég a telefon NFC modulja is, tulajdonképpen ennek a fajta fizetésnek semmi köze az online fizetéshez.
NFC bekapcsolva természetesen kell, illetve feloldás után 1-2 perced lesz érinteni, ezekre figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB