Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomiii258

tag

válasz lanszelot #58193 üzenetére

A factory resetnél nem igazán lehet jobban legyalulni egy telefont...ha az nem oldja meg a problémát, akkor félő, hogy ott valami hardveres probléma kezd kialakulni, elvégre nem mai a telefon (ettől függetlenül engem is bosszant, hogy 3 évesen már bármikor előjöhet egy komolyabb hardveres probléma...) Bár nem tudom, hogy olyan lassulást, amit mondasz, okozhat e bármilyen hardver probléma. Esetleg valami érzékelési hiba magán a képernyőn.

Másik lehetőség, hogy a régi 7-es android miatt vannak problémák, de igazából ezt kétlem, hogy attól reagálna ilyen furcsán.

Mindenesetre mivel most kb használhatatlan, jobb híján valamit akkor is kell csinálnod vele és hogy a hangrögzítést ne bukd el, marad az, hogy Odinnal frissítesz arra a 8-as androidra, amit korábban írtak, hogy megy vele a jó minősítésű rögzítés.
    Odinos frissítésnél két lehetőség van attól függően, hogy melyik fájlt tallózod be Odinba a frissítés során: vagy megmaradnak a régi beállításaid, vagy egy teljesen új, úgy értem üres, még be nem lakott telefont kapsz, lényegében ez egy factory resettel egyenértékű.

Új hozzászólás Aktív témák