Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomiii258

tag

válasz sgeza #52191 üzenetére

Na, most már egészen biztos vagyok benne, hogy adott alkalmazások a memóriából és a legutóbbi alkalmazások nézetéből is eltűnnek.

Reggel direkt ránéztem, majd a legutóbbi alkalmazások között hagytam a Remindert és a Samsung notes-t a Messenger, Gmail és Samsung Internet társaságában.

Eddig egész nap hozzájuk se nyúltam, egészen a mostani AOD állítgatós témáig tulképp csak Messengert használtam ma meg némi Internetet. Most viszont a fenti alkalmazások közül már csak az utóbbi 3 van a legutóbbi alkalmazások között és karbantartóban ránéztem a memóriára, ott se látom őket, eltűntek, kilőtte őket valami.
    Már csak az a kérdés, hogy mi, miért és azt hogy lehet kikapcsolni :D

• Tomiii258

tag

válasz sgeza #52191 üzenetére

A memóriát nem néztem, csak a legutóbbi nézetből tűntek el dolgok és ez a hétvégén tűnt fel először, rögtön azután, hogy szombaton felraktam a Pitét.
    Mindig van 5-6 alkalmazás, amit sose lövök ki onnan, mert rendszeresen használom őket, de hétvégén többször feltűnt, hogy nincsenek ott.(oké,épp most téma megint a memóriakezelés, a többit sem emiatt szoktam kilőni, hanem csak azért, hogy a gyakran használtakat könnyebben megtaláljam)

Mondjuk egyelőre tovább figyelem a dolgot, fenntartom a lehetőségét, hogy eddig én bénáztam, vagy néztem be valamit :DDD Pl lehet, hogy mégis az éjszakára ütemezett automatikus karbantartás lesz a ludas, ahogy Probert75 tippelte, mert ma reggel egészen biztos, hogy csak 3 app volt a legutóbbi nézetben, ami kevesebb, mint amit ott szoktam hagyni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés