Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #33553 üzenetére
Időpont elírás miatt volt több köröm Samsungal, szervizekkel végül visszadobta Samsung, hogy hiába USB hibás nincs gari mert ott a minimál repedés kijelző tetején. Illetve gondolom van ha kifizetem a kijelző csere árát ami ugye nem reális. ld köv bkezdés
Ami izgi volt, hogy találkoztam egy ismerőssel. Szóval Samsung eléggé bekeményített. Teljesen mindegy, hogy szériahibás a készülék vagy akármi mivel egy, egy alig észrevehető mikrosérülést baromi könynen össze lehet hozni így a garis esetek nagyját a kijelző árakkal lényegében "megtagadják". Külön szép amikor maga a kijelző hibás és hőingás (akár töltés közben is) a kijelző elpattan. Mindet visszadobták. (Nem S7 más széria)
Hát erősen elgondolkodtam... még első S1el kezdtem de ha csere lesz sanszosan nem fogom kifizetni a Samsung prémiumot. Pedig S9el szemeztem. Max talán ha megvehető 3év múlva Ttől 99ért. De féle addig S7 nem huzza. Aksi csere ugye repedés miatt kizárt.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest