Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
válasz juuzer #18724 üzenetére
[ITT megtalálod a hozzászólásomat] amiben a 3D fóliáról írtam. Nekem azóta is tökéletesen teljesít!
MÁS: Aki használ memkarit a telefonba, milyen írási sebességet tud az öve az alábbi program szerint?
Én egy kínai (lehet hogy hamis) Samsung EVO+ kártyát használok. Nem tapasztaltam, hogy lassan másolna/írna, de a "teszt" alapján nem egy győztes kártya a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz juuzer #22444 üzenetére
Helló!
Ha hardver gondot szeretnél kiszűrni, rakd repülőbe és indíts el egy youtube videót mondjuk wifin, nézd meg egy óra alatt mennyit merül X fényerőn. Vagy hagyd éjszaka alatt töltő nélkül, nézd meg egyszer mennyit merül repülőben, egyszer wifi-n, egyszer hálózaton.
Nekem egy éjszaka alatt (hétvégi, 8 óra) 2%-ot merült legutóbb hálózaton, wifin. Repülőben egyet szokott. -
Burt1793
veterán
válasz juuzer #22458 üzenetére
Én tegnap este ráraktam a qi-ra, még elalvás előtt feltöltött, így 100%-ról indítva malmoztam fél órát, most raktam fel, régi játék, de nagyon jó, plusz neteztem egy kicsit, 96%-on volt, amikor elaludtam. Repülőben volt, reggel 95%-kal fogadott és ez a normális.
7-es android van fent, nincs tiltva semmi, minden szart használok. -
gerner1
nagyúr
válasz juuzer #26997 üzenetére
S8 TouchWiz Home (launcher) felrakható. Illetve van S8 szerű téma, S8 ikonokkal. Ezekkel némileg hasonlóvá lehet tenni az S7 megjelenését. A TouchWiz Home -ot, illetve a többi S8 -as appokat, akkor lehet felrakni, amikor hivatalos formában érkezett frissítés OTA -n, és utána van egy kis "nyitott idő" amely alatt engedi a készülék a telepítést.
Az S8 szerű téma az ikonokkal, bármikor felrakható. De az jelenleg -náhány kivételtől eltekintve- úgy működik jól, ha Package Disabler -rel tiltva van a Témák, és a Samsung Themes is. -
DonToni
aktív tag
válasz juuzer #27681 üzenetére
Én a Stellio nevű kis appot ajánlom, amióta rátaláltam, csak ezt használom zenére! (előtte nagyon sokat kipróbáltam, de ez messze jobb mindennél) Nagyon precízen be lehet állítani az eq-is és van benne kompresszor is, ami egész egyszerűen zseniális! A legratyigagyibb fülesből is ki lehet hozni a legjobbat vele. (egy jobb vagy prémium fülessel és a megfelelő kódolású dalokkal persze még jobb az élmény...)
Egyetlen hátránya, hogy mostanában kicsit sok a reklám, de még az elviselhető kategória.
-Anti-
-
geccoblaze
aktív tag
válasz juuzer #31451 üzenetére
2. év akksira nem vonatkozik. Lásd topik összefoglaló.
Nem hinném, hogy hivatalos szervizben akksi cserénél ugrik a vízállóság.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
jeni
félisten
válasz juuzer #32127 üzenetére
Hello!
Nézd meg,hogy oldalról látszik-e a koccanás helye (benyomódás) tok nélkül is? Elméletileg tovább fog növekedni a kettő közötti leválási réteg.
A szervizben teszt során biztos,hogy leveszik az üveg fóliát a hiba megállapítás céljából. Nekem ránézve a telódra műanyagnak tűnik a kijelző fólia,túl vékony,hogy üvegnek tűnjön.
Abban lehet bízni,hogy gyártási hibák mindig lehetnek. Így lehetséges a gariban való cserélésre.
Ha leadod a készüléket a Telemaxhoz akkor már a Budaörsi Tesco előtti parkolóban levő kisebb épületben elhelyezett Samsung ügyfélszolgálati helységben teheted meg.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz juuzer #32133 üzenetére
Postára bemegy
Samsung mobil szervizeltetéséhez kér hibabejelentő lapot/samsung oldaláról kinyomtat és kitölt
Postásnak odaad
Kapott zacskóba belerak mindent, amit kell
Kapott ajánlott szelvényt hazavisz
Vár egy hetet
Problem solvediPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest