Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki2000
csendes tag
Sziasztok ! 2 hete vagyok S4 tulaj és egy kis segítségre lenne szükségem. Ha beirom a *#1234# kódot ezek jönnek fel AP: i9505xxugng8 cp ugyan ez de a csc: i9505phngnf1. Ez mit takar? Válaszotokat előre is köszi.
-
szaki2000
csendes tag
válasz awakening87 #57259 üzenetére
Köszi. És azt honnan lehet tudni, hogy mennyi idős lehet a telefon? Akitől vettem annyit mondott, hogy gyári független, de azt nem közölte, hogy honnan van. Letöltöttem a phone info samsung appot és akkor tünt fel, hogy nem magyar független. Május óta hirdette én június 15-én vettem. Maga a telefon frankón működik semmi bajom nincs vele. Csak ez aggaszt hogyl holland. Azt nem tudja valaki, hogy a holland függetlenek jelölése mi? Jelenleg telenoros kártyával megy, de az biztos, hogy független. Vagy azt honnan lehet tudni hogy hpgyan lett független? Legálisan vagy illegálisan?
-
szaki2000
csendes tag
Sziasztok! Ha ilyen a telefonom, lehet rá magyar lollipopot tenni? Független s4.
-
szaki2000
csendes tag
Sziasztok! Nekem melyik frissítést kellene letöltenem ha így néz ki: AP: I9505UGNG8 CP: I9505XXUGNG8 CSC:I9505PHNGNF1
-
-
-
szaki2000
csendes tag
Sziasztok! Olyan hibával találkozott valaki, hogy a play áruházból nem hajlandó semmit letölteni vagy fríssíteni a telefon? Először 194 hibakódot írt utánna meguntam vissza állítottam a playt a gyárira de mostmár semmit nem tölt le. Más működik viber, opera, chrome. Volt újra indítás kivettem az akksit simet de semmi. Válaszotokat előre is kösszi.
GT-I9505 4.4.2 -
szaki2000
csendes tag
Szia! Köszi megvolt de így sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest