Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz Piloss #44292 üzenetére
4.4re lesz a közeljövőben root? Egyelőre még 4.3-on vagyok, bár a frissítést már letöltöttem de még nem frissítettem. Gondolkozok rajta, mivel a roottal sok hasznos dolgot elérhetnék (többet közt ezt a bootanim cserét is)
Gari szempontjából, rendben van a root? i9506
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
goodboy007
senior tag
válasz Piloss #44309 üzenetére
KitKat-tel miért nem működik ez a módszer?
JellyBean-en ezt megcsinálod, rootolt telód lesz, de marad 0x0 a KNOX, ha pedig ugyanezt KitKat-en viszed végig, akkor 0x1-re vált?
Mármint, ha ez a helyzet, akkor menjenek a búsba, hogy ez a legnagyobb gondjuk, hogy ne lehessen rootolni a készüléket garvesztés nélkül -mondom ezt úgy, hogy 2 éve root nélkül használok Advance-et-.Vagy eleve csak másik root működik 4.4.2-vel, -olyan, ami már 4.3-nál is 0x1-et okozna- a towelroot nem?
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
-
tatu611088
tag
-
Carline
őstag
válasz Piloss #50009 üzenetére
Nálam ez ott bukik el, hogy " Install the latest Android 4.4 KitKat Galaxy S4 LTE-A's bootloader and radio"
Nálam 4.3 bootloader és modem van fenn, azzal használom az arter97 féle CM12-t már kb. két hónapja.
Rendszeresen frissíti, javítja a hibákat.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest