Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandor476
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Új vagyok itt a forumon. Egy gt-i9515-ös tulaja vagyok lassan egy éve. Kicsit mostoha gyereknek érzem samsung tulajokat a többi androidos tulajokhoz képest. talán ez is oka annak hogy sokan probálnak okoskodni a teló op.rendszerével. Lassan nekem is megérett a gondolat hogy nem várok tovább.
Olvasgattam a forumot és sok dolgot találtam. Néha sokat is :-) Valaki aki benne van jobban mint adna egy összefoglalot mit érdemes és hogy? -
Vandor476
csendes tag
Hello!
A Towelroot apk szeretném valahogy feljuttatni a telóra!!!! Egyenlőre masszívan ellenáll!
Ötlet? Ha sikerül akkor kell még valamit engedélyezi a szokásos dolgokon kivül hogy sikerrel járjak? -
Vandor476
csendes tag
Szia!
Web oldal oké, rákattint a lambda jelre, csak egy oldalnyi szöveg jön és nem történik semmi!!! Probáltam wifi-vel mobil nettel de semmi. A pc-re letöltött apk-t nem hagyja felmásolni a telóra. Amiket mondtál azok mind megvannak!! A telo egy gt-i9515-ös 2014 juliusi.
-
Vandor476
csendes tag
Hello.
Van olyan forumtárs aki i9515-höz másfajta romot használ mint a gyári? Ha igen akkor milyet? Valaki tudja hogy mi a különbség a i9505 és a i9515 között romolás szempontjából?
-
Vandor476
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki próbált már I9515-re olyan frissítést feltenni ami I9505-re lett kiadva?
[ Szerkesztve ]
-
Vandor476
csendes tag
Hello mindenki!
Egy kérdés csak! A google play zenét hogy lehet kikapcsolni, kiirtani?[ Szerkesztve ]
-
Vandor476
csendes tag
válasz sebijani1982 #52569 üzenetére
Szia!
Van, lengyel. Nekem két napja lesz fenn lassan. Nagyon jó!!! Knox nem ugrik, odinnal feltéve.
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9515[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest