Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
-
Ateszpapa
addikt
http://www.hirado.hu/2014/06/16/ne-vegye-meg-kinai-okostelefon-kaphato-beepitett-kemprogrammal/
-
coleen
aktív tag
válasz mgTerminator #38301 üzenetére
Úgy érted, hogy maga a vírusirtó rajta a kártékony?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz mgTerminator #38304 üzenetére
Itt ugyanez.
-
kissandras20
aktív tag
válasz mgTerminator #38306 üzenetére
Én az enyémet 79-ér árulom, de nem hiszem hogy el tudom adni. Fél éve vettem 100e-ér karcmentes független patika állapotban. 100ér akkor tudná eladni, ha bontatlan...
-
FtcFeki
csendes tag
Akitől én vettem annak a neve spigen volt. Amcsiból jött 6000 + 3000 posta. Minősége kiváló. Egyszer ejtettem le a telót eddig, de tökéletesen védte. Hátlapot nem karcolja. A leejtéstől a műanyag része a toknak egy helyen karcos lett, de nem zavaró. Ebay-en árulnak ugye cégek is. Ez most vagy a cégtől jött, vagy az egyik ott dolgozó spájzolta be magának a raktárból, mert több száz volt neki készleten.
-
shuttle
tag
válasz mgTerminator #38306 üzenetére
nem rég vettem 75 ezerért makulátlan, garis ,papiros t-s készüléket a 100 az tényleg sok.
– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
shuttle
tag
válasz mgTerminator #38312 üzenetére
hát nézzél szét alaposan sztem. 80 nál többet én nem adnék még független készülékért sem.
– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
Kanczy
veterán
válasz mgTerminator #38312 üzenetére
Egy hónapja 80ért vettem 1 év garis, makulátlan, függetlent. Nem mondom, hogy ez az átlag, de az a 100 szerintem is nagyon elrugaszkodott a valóságtól.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Weeman1
veterán
-
kissandras20
aktív tag
válasz mgTerminator #38315 üzenetére
125-140 ér már ki lehet fogni itt az aprón!
-
mgTerminator
veterán
válasz Weeman1 #38316 üzenetére
Miért, mennyibe megy? De annyival akkor sem jobb / tud többet, akárki mit mond...
Eddig a Z2 tetszett nagyon, de sokan panaszkodnak, na meg az is addig vízálló amíg be nem ázik, utána kuka, szó szerint.... Nem kizárt hogy a következő telóm kínai lesz... OnePlus One hivatalos Cyanogenmod-al pl...
[ Szerkesztve ]
-
kissandras20
aktív tag
válasz mgTerminator #38318 üzenetére
Nekem a por és víz állóság és a jó aku megérne annyit. Nem beszélve az S4 trágya fényképezőjéről. S3-am jobbat csinál ugyanolyan beállításokkal. Nem is értem miért kellett így elcseszni.
-
Weeman1
veterán
Felettem írták mennyi,
de szerintem sem ad annyi pluszt amennyivel drágább.Xiaomi 11T Pro
-
mgTerminator
veterán
válasz kissandras20 #38319 üzenetére
Szerintem az S5 is csak addig vízálló amíg be nem ázik
-
silentkiller
senior tag
Végre megérkezett a Black Edition hátlap! Nagyon jó fogása lett... nem csúszkál és szebben néz ki, mint a gyári grafit színű.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
kissandras20
aktív tag
válasz mgTerminator #38321 üzenetére
Engem azért megnyugtatna ha esőben is elővehetném, és nem kéne tartanom a víztől. A kameráját meg tényleg mindenhol dicsérik. Tény hogy kinézetre nem hoz nagyot. A hátlapnál szerintem note 3 szebb.
A többi az hasonló mint S4. -
migabi24
nagyúr
válasz silentkiller #38323 üzenetére
Mázlista, én még várok a fehér verzióra
-
mgTerminator
veterán
válasz kissandras20 #38324 üzenetére
Esőben is nyugodtan előveheted, nem lesz semmi baja...
bb.bocs: az csak az aksinak a hőmérséklete
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz FtcFeki #38309 üzenetére
Én a Speedshop-ban vettem 6500-ért.
[link][ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Rascally81
aktív tag
Üdv!
Milyen agyagból van?Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
migabi24
nagyúr
válasz Rascally81 #38329 üzenetére
Műanyag
-
brownus
veterán
udv,
kb egy honapja van meg a s4, es tegnap vettem eszre, hogy a telefon bal felso sarkanal az uveg felemelkedett, elengedett a ragasztas mert korben van egy picit kimagaslo perem. ugy kepzeljetek el, hogy ott majdnem egy szintben van a peremmel. a telefon tokeletesen mukodik,minden funkciojaval. de azert idegesito, megha nem is latom allandoanmert tokban van....
vigyem gariztatni? vagy varjak egy ideig, es ha elkezd nem rendeltetes szerien mukodni akkor vigyem be?ja, a telefon zsir uj, fuggetlenul vettem. edigitalos.
-
vrgkrisztian
aktív tag
erről jut eszembe,én nemrég egy bazmegyei témobilban jártam,még mindig ki van téve az s4,és úgy fel van már puffadva,hogy a home gomb már nem kiáll az üvegből,hanem be van süllyedve. az egész előlap kb 2-3miliméterrel magasabban van,mint kéne. oldalról belátni alá...(látni a kijelzőt hátulról)
na ott szépen felpuffadt az akksi
de még mindig működik pedig a hátlap is el volt már torzulva,kb az eredeti vastagságának kétszerese volt így a telefon[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz vrgkrisztian #38334 üzenetére
Pár fényképet igazán csinálhatnál
-
Maxentius
addikt
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz mgTerminator #38335 üzenetére
most nincs normális telóm,csereutalványt kaptam az s2-ért,pont ma hozza a futár.
s4et pedig tesómnak adtam
amúgy nóta3-ra akarok váltani nemsokáramondjuk a váltás,na az még messze van,csak a témobilnál tudom levásárolni az utalványt,és a nóta3 kibszottdrága,várok még egy ideig,hátha leesik az ára.most 190k dominoban tök jó,mert még függetlenül is olcsóbb gyári garival egy jobb helyen,csak ott nem tudom levásárolni
[ Szerkesztve ]
-
FtcFeki
csendes tag
Korábban írtam, hogy az új frissítés óta fél nap alatt lemerül a telóm. Csináltam egy gyári visszaállítást. Két napig minden rendben is volt. Ma pedig szörnyen elkezdett merülni az akku. Képet alább csatolok. MI lehet a probléma? Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz FtcFeki #38338 üzenetére
google helymeghatározás kikapcsolva?
google+-ból ki vagy jelentkezve?
a google fiók felesleges szinkronizációit kilőtted? books, magazins frissítések, stb.
playből is vedd ki a frissítések elől a pipát, hogy ne frissítse a progikat.
wifi beállításokban ne legyen pipa a "keresés eng. mindig" előtt.
ilyen nyomonkövetése baromságok előtt se legyen pipa.
használd csak GSM módban, a wifi meg csak akkor menjen, mikor a kijelző is megy. -
FtcFeki
csendes tag
válasz nfsu17 #38342 üzenetére
Az a vicc, hogy a helymeghatározáson kívül minden úgy van beállítva ahogy leírtad. A frissítés előtt is így volt minden beállítva és akkor két napot vígan kibírt a teló. A további amit észrevettem, hogy iszonyat melegszik most normál használat mellett is a telefon. Akku töltése közben pedig szó szerint éget... tehát telefonálni töltés közben nem lehet.
-
csabám
addikt
válasz brownus #38341 üzenetére
Ha van nekik akkor kapni fogsz (Galaxy Ace volt régebben a cseretelefon).
Megrendeled a mysamsungon a futárt, jön érte, majd két nap múlva ha minden jól ment hozza is vissza.
Persze ez csak akkor érvényes, ha a készülék gyári garanciás.„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
SG3rg0
őstag
Milyen anyagból van? Bőrhatású?
-
bb.bocs
őstag
válasz kissandras20 #38347 üzenetére
Én is ott vettem és a 2 hónapot nem adták meg mert h e digital külföldről hozott vlmi telo bolttal ahogy látom. Fura.gondolom akkor hozzám nem jönnek házhoz? Vagy ez ettől független inkább? A plusz garira jó lenne valami.
-
FrankMonzano
őstag
http://www.sammobile.com/2014/06/16/towelrool-hack-roots-verizon-and-att-galaxy-s5-other-samsung-phones/
Errol tud valaki valamit ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest