Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz SG3rg0 #26048 üzenetére
miért adta be szervizbe, és miért nem hívta ki házhoz a prémium szervizest - díjmentesen -, aki azonnal cserélte volna az akkumulátort? már amennyiben rendes gyártói gari van a telefonjára...
egy bizonyos akkumulátor széria (kínai) érintett a problémában.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz SG3rg0 #26051 üzenetére
persze, hogy elfogadták, ha gyártói garis a készülék, de akkor sokkal gyorsabb és egyszerűbb lett volna kihívni házhoz a szervizest, aki percek alatt adott volna egy új akkumulátort, és mindent díjmentesen, garis kereteken belül!
-
legenda
válasz SG3rg0 #26386 üzenetére
nem is igazán a második 12 hónaphoz kell a regisztráció, hanem a 12 + 12 hónap utáni +2 hónaphoz.
az előző tulaj tudja tötörlni a regisztrációt és te újra beregisztrálod saját adatokkal, de ahhoz tudni kell minden szükséges infót.
a 12 + 12 hónap gyártói garancia alapban jár a készülékhez, ha ahhoz adott a (magyar nyelvű) samsung jótállási jegy - illetve bizonyos esetekben a számla is szükséges.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz SG3rg0 #26388 üzenetére
itt történik a regisztráció; link
imei és sorozatszám kell, továbbá a vásárlás ideje és helye...stb, csináld végig, hogy engedi vagy sem.
magát a garancia tényleges meglétét nem ellenőrzi, azért is kell hozzá a gyakorlatban a jótállási jegy, de azt talán kiszúrja, ha adott imei és sorszám alapján már regisztrálva van a telefon.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kengyel
nagyúr
-
Szakiii
addikt
válasz SG3rg0 #26478 üzenetére
Azzal az a gond oldalt nem véd Ez viszont komoly.Vagy ez ha már csúsztatós.
[ Szerkesztve ]
-
Revesz
aktív tag
válasz SG3rg0 #26478 üzenetére
S-view a legrosszabb az egy hátlap és arra van ráapplikálva az előlapi rész. Semmitől sem véd az a tok és ha nincs fólia akkor egy idő után összekarcolja a kijelzőt. A protectiv cover+ hátulja meg kemény műanyag mereven tartja a telefont, én is farmerben hordom és jó feszesben nem mellesleg xD és idáig semmi baja sincs, ja de karcos a tok egy picit mert az asztalon tologattam.
Amit Szakii linkelt az bitang egy jószág xD, sztem pont neked való lenne, nem kéne félni Semmitől sem.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz SG3rg0 #26485 üzenetére
Nekem most hogy láttam, a második link ami bejönne de feketében.
kengyel
-
zlatan77
aktív tag
válasz SG3rg0 #26551 üzenetére
De egy jó minőségű tok+fólia szerintem minden létező védelmet ellát.
Persze nem akarlak győzködni,ha így érzed biztonságban a telefont,akkor is jó.
Egyébként korábban én fólia ellenes voltam és csak bebújós tokban hordtam a telefonokat.
Aztán mikor S3-on megjelentek a mikro karcok,annak ellenére,hogy végig tokban volt, megbarátkoztam vele.
Por és homokszem nagyon sunyi tud lenni. -
Gyula84
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz SG3rg0 #27779 üzenetére
Sensirion Temperature & Humidity, Ambient. Pontosan mér, de amint már írták, csak ha nem a kezedben fogod a telefont és ha nem használod különösebben. A kezed hőjétől és a proci hőtől nem mutat valós adatokat, de ha békénhagyod egy darabig a telefont, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest