Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
sVoice-t az alkalmazáskezelőből gond nélkül letilthatom ? Illetve most nézegetem, mik vannak még itt alkalmazáskezelő/mind és találtam, ilyet is Match3vs ez tudja valaki micsoda ? Meg ez sem tudom, hogy lehet benne, mert semilyen pokeres játékot nem tettem fel, illetve emléxem ez már az első perctől jelen volt, mikor megvettem a telót. Com2uSPoker
3njoy the Lif3
-
-
veterán
válasz b.bela1 #19204 üzenetére
Pedig az svoice pont az, ami eléggé idegesít, mert időnként valami bill kombinációra felugrik és roppant idegesítő... A másik 2őt már letiltottam, de kipróbálom az svoicet is letiltom, aztán , ha fagyás vagy egyéb gondom lesz, akkro engedélyezem újra.
mgTerminator: Szerencsére én többet nem találtam
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Gaben06
tag
Sziasztok.!
Vissza olvastam a fórumban, egy pár napja, hete téma volt ez a Biztonsági irányelv frissítése.
A mai nap folyamán Nekem is felugrott ez az üzenet. Megoldást sajnos nem találtam rá. Hogyan lehet ezt az irányelvet frissíteni? Mert hálózati hibára hivatkozva nem frissít. Eltüntetni nem lehet. Mi a megoldás? -
b.bela1
őstag
Hát kb.. lehet hogy nem zavar be, csak ez megint ilyen guglis, s-es dolog. Ezek meg akarják egymást. Tegyél próbát. Pár nap alatt kiderül. Ja! Meg ez ugye a hangalapú bevitel meg ilyemi(jobb alsó sarokban gomb) azért ez akaratos lehet.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
gatto_
senior tag
Én letiltottam az Svoice-ot. Ahol hibát vettem észre, az a fényképezésnél a hang aktiválás kifagy tőle. Viszont ezt a funkciót nem használtam amúgy sem, úgyhogy nem zavar. A többi hangos dologban nem találtam hibát. Lehet neki diktálni, hanggal keresni, stb. A hangvezérlést is kinyírja a kisegítő lehetőségeknél.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
Nektek is 6 óra mire feltölti a gyári akksitöltő a telefont? Piszkosul lassan tölt, pedig 2A-os. Az akku üzemidőm átlagos. Kb.4. óra kijelzőidő, tehát az akksi nem lehet rossz szerintem.
Ja, nem replika a teló, hanem hivatalos T-s."Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
b.bela1
őstag
Kb. hat, de legalább öt s4-et lehet egyesével ennyi idő alatt feltölteni. Valami nem kerek. Lehet hülyeség, de nézz bele a mikro részébe. Nekem hiányzi egy fog. Tölteni tölt, de gépre nem csatlakozik. Csak ötlet. Próbálj másik kábelt.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
nggabi
félisten
válasz mgTerminator #19216 üzenetére
én is kiszedtem vagy 50-60 appot tegnap. aztán ma még találtam párat
most van egy érdekes jelenség, amikor feloldom a kijelzőt segélyhívás felirat van egy pillanatra, aztán telenor hu... nálatok minden oké? ezt "csak gsm" módban műveli. sejtésem szerint a kiváló qualcomm chipnek köszönhető.
"szenyor dzsíííí"
-
b.bela1
őstag
válasz mgTerminator #19216 üzenetére
Úgy néz ki, erre a kérdésre mindenkinek megvan a saját tutija. Az a lényeg, hogy mindenkié működjön. Akkor lenne követendő egyik, vagy másik irány, ha valaki azzal áll elő, hogy van három nap töltés nélkül. Meg harminchat óra kijelzőidő. Szerintem orbitális eltérés nem nagyon van. ?
-
b.bela1
őstag
Ezt viszont kipróbálom! http://www.youtube.com/watch?v=h4NoXvtdUx0
-
Kunsztler
senior tag
Látom sokan unatkoztok
Minden rendbe van miért kell cseszegetni?
Komolyan nem értem.......Nexus 5
-
zola-
őstag
válasz mgTerminator #19223 üzenetére
Na kész van már a telód?
-
zola-
őstag
válasz mgTerminator #19225 üzenetére
Aha
-
kavics325i
őstag
Előzőleg Ota-n frissítettem és utána csináltam teljes visszaállítást is. A hibát ugye tudjuk.
Most odinnal fel raktam amit küldtél és utána sem volt jó csak miután teljes visszaállítást csináltam most is. Most úgy tűnik rendben van" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
legenda
válasz mgTerminator #19196 üzenetére
lassulás/akadás esetén más gondra tippelnék, nem a kevés ram tehet arról.
kavics325i; kell a gyári visszaállítás odin után is, ha nem re-partition képes a firmware, adott verzió pedig nem az.
nggabi; sok telenoros panaszkodik, hogy el-, elugrál a hálózat...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zola-
őstag
válasz mgTerminator #19227 üzenetére
Nekem le van véve a szín teljesen film üzemmódba és még így is sok.
[ Szerkesztve ]
-
Maquuu
tag
I9505XXUDMHA_I9505OXXDMI3_I9505XXUDMHA most raktam fel ezt a romot. Rootoltam a fentiek szerint, átneveztem, kitöröltem a dolgokat és nem megy a wifim. Mit lehet tenni? Gyári beállítást is csináltam, az sem segített.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz mgTerminator #19233 üzenetére
mert úgy kinyomtad a beragadt, vagy más módon problémás folyamatot/alkalmazást, amit a rendszer normális módon nem tudott.
Maquuu; mit neveztél át és töröltél ki? húzd újra odin által, és utána nyomj gyári visszát.
van egy root folyamat, ami után problémás a wifi, ahhoz van wifi fix.[ Szerkesztve ]
-
Maquuu
tag
Keressük meg a com.sec.knox.seandroid és com.sec.knox.store könyvtárakat és nevezzük át őket: 000.com.sec.knox.seandroid és 000.com.sec.knox.store -ra
4, Ezután a gyökér /system/app/ mappából töröljük a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk és KNOXStore.odexLehet másik módszerrel kellett volna rootolni? Vagy a root nem befolyásolja a wifit?
Újra rakom odinnal de elég csak az 1 fájlos rom? -
legenda
válasz mgTerminator #19237 üzenetére
akinél elfogy a 2 gigabyte ram, annak nem okostelefon kell, mindjárt meg is nézem, hogy milyen régiségek vannak a szekrényben, és felajánlom...
nem akarok más csúcskategóriás telefonokat itt trollkodni, de hirtelen több típus is adott, ahol tiszta firmware alatt is sokkal kevesebb a szabad ram a belakást követően, mint az s4 alatt.[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
válasz mgTerminator #19239 üzenetére
Mondom, toljal egy omegat, vagy egy wanam romot. Nem lesz rendszerhasználat....(inkább a wanamlite-ot rakd..)
-
mgTerminator
veterán
Igazából nekem teljesen mindegy hogy tele van vagy nincs, amígmindent a mmemóriában tart és nem akad...
Hogy legyen valami új téma is... hogy a fenébe lehet kikapcsolni a fülhallgató ikonját, hogy ne ajánljon alkalmazásokat? S2ben ki lehet kapcsolni, S3ban nekem sose jelezte, itt meg nem találom a megoldást...
-
legenda
válasz mgTerminator #19239 üzenetére
a rendszer alapban nem, hanem azon keresztül akármi, ami utólag épült be...
alap úgy, hogy fut a böngésző is több megnyitott lappal, és semmi sincs kilövöldözve;
tisztítás után;
mobilról vagyok, ezért nem kicsinyítettem a képeket, elnézést a mobilinternetesekről.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz nggabi #19222 üzenetére
Szerintem hálózati hiba, nekem a napokban a netet dobálta. Illetve olyat csinált, hogy volt térerő, ott volt a H/H+ de nem tudott semmilyen weblapot megnyitni, szinkronizálni, stb. Majd pár perc múlva ment tökéletesen.
Meg nálam mostanság a Poweramp szarakodik: megy a zene, majd pár perc múlva csontrafagy a teló, fekete képernyő és újraindul....nem annyira élvezetes.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
nagyz1987
csendes tag
Sziasztok! S4 tulaj vagyok, sose rootoltam sose mahináltam a telefonommal...de most szeretném rávarázsolni a google editionos 4.3at de fogalmam sincs hogy kezdjek bele...tudna-e esetleg valaki valami nagyon szájbarágós leírást vagy esetleg segíteni ebben...előre is köszönöm
-
gatto_
senior tag
válasz mgTerminator #19244 üzenetére
Ha lefagyasztod a pagebuddynotisvc programot akkor rendben leszel. Tegnap kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok