Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
egy i4s melle teve olyan mintha az appleben lenne 22 mag es 8 giga ram. egyszeruen lassu hiaba a hardver..
tele van laggokkal mindenhol, de nemelyik appban meg a processek is lassabban futnak vegig.
nem termeszetes fenynel ocska kepeket csinal.
sok ember panaszkodik a fulhallgatok pattogasara nagyobb hangeron.
eleg gyenge terero
fekete hatternel gorgetes kozben elmosodas, tulszaturalt kijelzo
azt nem teszteltem mas telefonokkal de a lila szin a fenykepeknel es videoknal a szeleken jo de a kep belsejeben elmosodnak a szinek
rengeteg program nem naprakesz meg erre a kutyure.
gmailben nem lehet az emaileket teljes meretukben latni csak gorgetessel ide oda (nem csak s4)
keves belso tarhely az appoknak
meg mindig nincs photosphere
fenykepezesnel nem lehet a fenymerest bizonyos pontra beloni, videozas kozben nem lehet bekapcsolni a fenyt, csak mielott elinditod.
lassan menti a kepeket, lassan lep be a galeriaba, lassan lep be a kontaktokba
hirtelen ennyi jut eszembe[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Ha van pecsét a garancia jegyen akkor a blokk is elég lesz. Hisz valahol az minősül számlának. (Mondjuk lehet csak lusták egy fránya számlát kitölteni. De ha megnézed a blokkot és szerepel rajta a telefon tipusa vagy imei szám. Esetl3g mind a kettő +cég név , akkor az a számla)
s24U+15p
-
rolcsibácsi
őstag
Lehet csak en vagyok tul paranoiás de en nem vennek hasznaltan akkor sem ha az osszes letezo papir megvan a telohoz, meg ha szerzodest is irtok, otthon nemtudom mennyire elterjedt ez a dolog de itt angliaban eleg fasza biztositasok vannak igy ha barmi problema van a teloval pl beazik vagy elvész (vagy epp eladja az ember) majd hivja a biztositot hogy vmi tortent vele akkor azt letiltjak es kap egy ujat. Szoval csak megbizhato forrásból vedd.
-
heidrich
senior tag
Gondolom fel húztak rá egy másik romot Odinnal. Én tegnap egy Nordic (NEE) ME2-t raktam fel és valamiért BTU volt nekem is a product code de atallitottam NEE-re.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
Ha gyárira gondolsz akkor értelemszerűen az ME2 mert az a legújabb. Nagyon gyors, lagmentes.
Custom romokhoz még nem volt szerencsém de nem hinném, hogy sokkal gyorsabbak lennének.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Vangelis
félisten
Rólam szintén.
Én telefonon rendeltem és még az átvétel napját is lefixáltuk mindent.
Aztán úgy jártam mint te az S4-el.
Csak nekem még külön egyedi 0ft-os áram is volt a Advence.re.
Nézz át a telenor topicba ott leírtam mindent.
De még nem fejeztem be, hatóságokkal is felvettem a kapcsolatot.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
zseko
veterán
Nekem sikerült megvennem 111.990.-Ft áron, a 7790Ft-os havidíjjal. De én nem most rendeltem meg, hanem rögtön mikor bejött és először akciózták április 20-26 között. Még problémám is volt, mert 22-én vonták a havidíjat, amit nem tudtak lekönyvelni, így be kellett mégegyszer fizetnem. Nem is egyet, mert 2 telefon van a nevemen, de ez hosszú és macerás leírni. De eléggé vicces, hogy a csekken befizetett összeg egy héttel hamarabb beér hozzájuk mint a csoportos díjbeszedési megbízással a bankszámláról átutalással vont pénz... volt vele utánjárásom rendesen mire el tudtam intézni.
HR24.hu
-
s4hu|SyD^
addikt
Sok gondolkodás és nézelődés után úgy döntöttem, hogy fehéret fogok venni. Itt(Anglia) kicsit drága, 565 font a 3 szolgáltatónál, kártyafüggetlen, vagy netről 500 körül, de picit zsákbamacska nekem. Nem értek az e-bay-hez meg az Amazon-hoz sajnos. Sosem rendeltem még róluk, nem tudom miket kell néznem, amúgy 2 év garival, bontatlan, független kerül 500 fontba vagy kevesebbe. Aki esetleg szintén Angliában van ha beleférne az idejébe nézhetne nekem valami megbízhatót 1-2 nap szállítással, 2 év garival, független, bontatlan, i9505, fehér, stb. Valamiért az Amazon szimpatikusabb nekem. Ha már a telefonra költök ennyit vennék slim tokot is meg valami borítást, védőüveget vagy fóliát meg talán egy 32 vagy 64 gigás memóriakártyát is.
Az üzletekben a tokok kétszer annyiba kerülnek, mint neten.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Nx
csendes tag
De, én kaptam.
Bilux: a lila utánhúzás ismert jelenség, nem kapcsolnak be elég gyorsan a subpixelek, illetve nem azonos sebességgel (azt hiszem a zöldek késnek, azért lila). Állítólag már készül a javítás, bár félek, hogy az csak annyi lesz, hogy nem kapcsolja le teljesen a subpixeleket, és akkor nem lesz tökéletes a fekete. Van egy Screen Adjuster nevű program play-en, ami gyakorlatilag ezt csinálja, kipróbáltam, annál láthatóan szürke lesz tőle a fekete (értesítési sávnál látszik jól, amikor ki-be kapcsolgatom), és nekem úgy tűnt, hogy laggol is tőle, pl. névjegyekben scrollozás (a program az egész felület fölé rajzol egy áttetsző réteget, hogy arra kényszerítse a telefont, hogy ne kapcsolja le a pixeleket, ez nyilván plusz erőforrásokat igényel)
Az USB beállításokat én sem találom, csak az értesítési sávban jelennek meg, amikor rádugod a telefont. Egyébként nincs benne USB mass storage mód (mint ahogy az S3-ban sem volt), nem lehet, hogy azért nem látja a TC?
-
Pipiripi
senior tag
Az egyik havernak előbb megvolt a telefonja, és feltettem neki az UK szoftvert, mondván, hogy az sűrűbben frissül. Aztán nem működött az LTE neki, és visszatettem a T-mobile-ost, így az LTE megjavult. Aztán meglett az én telefonom is, és akkor észrevettem, hogy az övé utánhúz, viszont az enyém nem. Eszembe nem jutott, hogy a szoftverezés miatt van. Most magamnak is megcsináltam, és az enyém is elkezdett utánhúzni. Nem értem hogy lehet, hogy a gyári szoftverrel nem csinálta, és egy másikkal viszont igen. És hiába teszem vissza a T-mobile-ost, az utánhúzás mégis megmarad.
-
joe357
tag
Ha leveszitek a hátlapot a teló tetejénél látható hogy az oldalsó keret egyben van a hátsó egy részével és a keret szélénél a festés ködölte a nem festendő részt innen nekem az jön le hogy műanyag plusz a sarkoknál összecsapási vonalak vannak ahol a szerszám záródott.
[ Szerkesztve ]
-
joe357
tag
Tegnap feltettem de ugyanolyan. Erősen idegesít mert note 10.1-em is software bugos (kézzel átlósan húzott egyenes vonalat hullámosnak rajzol de dúrván és tollal is csinálja) szervíz kijelzőt cserélt ua. és a végeremény a papíron válaszként hogy soft hiba majd a köv rom javítja, na ennek fél éve. Kicsit tartok attól hogy hasonló lesz a helyzet. Na jó nem károgok tovább csak 190-ért a kedvenc márkámtól bosszant.
-
veterán
-
metosz
csendes tag
Gondolj bele, hogy én több mint 9 éve villamos MEOsként tevékenykedem, és ha én ilyen beremdezéseket engednék a piacra, a jelenleg létező 3-4 konkurenciánk rövid időn belül tönkre tenne minket.
Mellesleg nagyon tetszik a készülék több szempontból is, de az nagyon látszik hogy a határidő nem csak nálunk a király, hanem Samuéknál is, pedig az "eksz" német fönököm is megmondta már, hogy: Das Qualität ist über alles übergeordnet!
Bárcsak így lenne ez mindenhol -
mycso
veterán
Emlékszel annó a 10.1-es tabra....az akkor volt a megahipercsúcs táblagép, aztán akkor egy délután alatt gyorsan bele is szaladtam(tunk) 3db pixelhibásba is.
Ilyen ez a nagy üzemi gyártás, de amíg szó nélkül javítják-cserélik granciában, addig minimális problémának látom (bár mindenképp probléma).“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
vick33
tag
a böngézőmás mint az S3 ban az még a jelly bean böngészőn alapult, ez már chrome 18-on annak az összes előnyével és hátrányával... A lapok betöltése chrome alatt nagyon gyors, de a görgetés meg a zoom az már más tészta. Én inkább a chrome beta firefox beta combót ajánlom plusz esetleg a boat browsert. A chrome bétában a problémák jelentős részét már kikalapálták. A firefox meg meglehetősen gyors lett az utóbbi pár frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest