Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4.3 dowgrade lehetetlen! Akkor gari ugrik! (Hacsak nem alaplapot teszed utána tönkre!
) Én is Nexus 5-ről váltottam. Nem érzek ilyen nagy különbséget, mint amiket írtok. Én minden szir-szart letiltok, lehet azért? Full smooth! Persze Nexus 5-re bármikor visszacserélném ettől függetlenül!
-
az a jobbik eset, ha törlik eladáskor, te pedig újra beregisztrálod, immár magadnak, de ha végképp nem megoldható a törlés, akkor zongorázd le telefon útján, kimennek úgy is.
az sem megoldható az eredeti tulaj részéről, hogy a regisztrációkor kapott igazolás linkjét átküldje neked e-mail útján? bár most nézem, az is névre szól. -
mgTerminator
veterán
Igazából nekem teljesen mindegy hogy tele van vagy nincs, amígmindent a mmemóriában tart és nem akad...
Hogy legyen valami új téma is... hogy a fenébe lehet kikapcsolni a fülhallgató ikonját, hogy ne ajánljon alkalmazásokat? S2ben ki lehet kapcsolni, S3ban nekem sose jelezte, itt meg nem találom a megoldást...
-
így igaz, de ha nem tartalmazza, és xeh jelölésű firmware megy fel, alapban akkor sem a xeh áll be sajnos, hanem jellemzően a dbt az alapértelmezett.
az előző félrement...b.bela1; nagyon szélsőséges esetben előfordulhat, hogy visszaáll az eredeti állapot, tehát függű - és esetleg letiltott - lesz a készülék, vagy elszáll az imei, és semmilyen hálózatra sem jelentkezik majd fel.
-
b.bela1
őstag
NOVA ügyesebb, gyorsabb mint a TW, a koppintásos irányítás a legjobb. Kár, hogy elveszi a gyári widgetek egy részét. Amúgy gurul rendesen, nem nagy.
Nem akarok folyton MHA, XEH-t reklámozni, de egy hét használat után baromira beállt. Sehol sem akad, jó az aksiidő, elég gyors. Tudom ajánlani. Kell neki az egy hét. Eddig a legjobb. 4g-t bírja.
-
b.bela1
őstag
Elég jónak tűnik. Egyszerű mha-ból 4h10min kijelzőt tudtam ma kihozni. Most kérte ezt a jó kis töltőt. 15% még van, de ebből 5h nem lesz. Érdekelne, de nem szeretném elcseszni a telenoros 4g-t. Amíg hozzá lehet férni, nem variálok. Addig még a 4.3 sem kell. Szóval 5h az patent.
-
bee_jay
tag
Szia!
Ez a VISION X ROM elég tetszetős. Lehet, hogy én is kipróbálom. Nekem még a gyári MGA van fent, de egy-ként dolog nagyon zavar benne (legjobban a telefonkönyv laggolása).
A kérdésem az lenne, hogy ebben már javítva lett-e ez a probléma. Illetve használat során milyen hibával találkoztál ebben a romban? Mivel jobb a gyárinál? Esetleg mivel rosszabb? -
mycso
veterán
Nekem nem is a romokkal, hanem a modemekkel van bajom.
Az MF4 bár sokkal jobb, mint az első romokban lévő, de az MF8 fényévekkel erősebb.
Viszont wanam rom amit használok, az MF4 alapra épül, így szépen lecseréltem a modemet MF8-ra.Jó is a térerő, 3g/H hálózatot is jobban talál ott is, ahol MF4-el csak edge volt.
Viszont sokszor ha ki-be kapcsolom az adatkapcsolatot, vagy a wifi kapcsolatot megszüntetem és szeretnék adatkapcsolatot használni semmi nem történik, nem áll fel a netkapcsolat, csak a restart segít.
Aztán ez naponta akár 4-5× már picit zavaró.
Így most visszaraktam az MF4-et.Bár lehet felrakom a gyári MF8-at, ha wanam nem ad ki MF8-as romot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest