Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #26270 üzenetére
Erre akartam utalni tegnap. Lehet, hogy szar az aksi. Nem veszi a töltést.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #26209 üzenetére
Szarul a aksi lefelé?
Nem olvassa lassan a videót. Gagyi kártyával mondjuk lehet.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #26203 üzenetére
Már notesszal húzok.
De én mindig gyár töltőt, gyári rohmot használok. Abból nem lehet macera. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #26199 üzenetére
Gps status and toolbox-ot tedd rá, kalibráld és jó lesz. Én is szívtam vele. De szerintem a maps nem tökéletes.
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #25797 üzenetére
Csak picit...
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #25683 üzenetére
Hóógyne! Egyértelmű, gyors visszajelzést ad.
Előtte kapcsold be.
Próba?sunfleur: és mit mondtál öcskösnek?
-
b.bela1
őstag
Átjelentkeztem notesz 3-ba.
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #25343 üzenetére
Hunitthunott?
-
-
b.bela1
őstag
Az atomvillanást úgyis észreveszitek.
Az "üljön át másik autóba" meg jön sms-ben. Jó. -
b.bela1
őstag
válasz
sector1978 #24989 üzenetére
Kali útbaigazít.
-
b.bela1
őstag
válasz
sector1978 #24909 üzenetére
Hát ha rootolni akarod, akkor semelyiket. Most van egy tiszta alapod. Mivel 0×1 van, csináld a kettes szerint. Ha mindent jól csinálsz, lesz root, és küzdhetsz tovább a widgettel. Húzz ki minden mást előlapi usb legyen.
-
b.bela1
őstag
válasz
nfsu17 #24900 üzenetére
Ha nem tettél bele külön, külső karit, akkor igen. De felmentheted felhőbe, vagy kimásolod. Ha esetleg ki volt pipálva a lehetőség adott helyen, akkor már rég lementette picasába.
De jobb ha mented, mert belsőről törlődni fog.A Te külső kártyádat nem bántja. De az nem volt benn. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24886 üzenetére
Igazából igen, csak ha már bent van húzzuk ki valahogy.
Kerülhetünk fosba mi is -
b.bela1
őstag
válasz
sector1978 #24875 üzenetére
Nem. Egy sima gyári visszaállítást csinálj. Mentés nélkül. Az törli az eddigi variációkat. Utána romcsere. Lépésenként.
Meg kábelcsere. Ha már végigpróbáltad az usb-ket. -
b.bela1
őstag
válasz
sector1978 #24862 üzenetére
Akkor nincs root. Anélkül ez nem fog menni.(igazából nem értem miért kell ez a widget) Próbálj kábelt cserélni, húzz ki minden mást, tedd másik usd-be. Ha még mindig nincs, visszaállítás, mert lehet valami akadályoz, és megint root.
-
b.bela1
őstag
válasz
sector1978 #24858 üzenetére
Szerintem azért nem, mert ez a gyári widget.?
Root, ha pass lett jónak kell lenni. SuperSU megvan? Ha nincs töltsd rá play-ről, hátha megjelenik.
Esetleg Root Checker-t próbáltad? -
b.bela1
őstag
válasz
sector1978 #24851 üzenetére
Húha! Volt garid?
-
b.bela1
őstag
válasz
Don't Panic #24735 üzenetére
Nem megfelelő sim, vagy rom. Ha minden ok. magától felmegy.
-
b.bela1
őstag
válasz
Revesz #24703 üzenetére
Jaja! Szinkronizálás is bent van. De alk. frissítés pl. nem. Mondjuk szép lenne you tube-ot lesegetni hálóról. Azt még én is várom.
zseko: viber mindíg megy. Már az ikont is levettem a sávról. Nagyon ki lett már találva, alig eszik.
180gb a multim. Ha azt terheli is belefér egy hónapban. Ezért nem is tudom mit terhel. Soha nincs vele gond. -
b.bela1
őstag
válasz
Gizmo94 #24679 üzenetére
Mondjuk nem egy lovat ülünk. Telenornál ha megnézed milyen telók vannak... Két évente vehetek nagyon olcsón. Kösz! Két hónapja még s4 mini volt a full. Csak azért vagyok ott, mert pont fasza csomagom van. Valódi korlátlan net, tehát sosem lassít. Ilyent meg sehol sem találok.
-
b.bela1
őstag
válasz
Gizmo94 #24671 üzenetére
Visszatérve az eredeti témára.
Szó sincs róla, hogy félni kell a szolgáltatóstól. S2 nekem is az volt. Alig vártam leteljen a két év.
Telenor sem jeleskedett frissítésben. Ezért nem kell nekem a szolgáltatós.
Arról nem is beszélve, hogy mibe kerül mire a végére érsz, és már rég elavult. Persze attól még nem rossz. -
b.bela1
őstag
válasz
Don't Panic #24404 üzenetére
Külsőleg semmi. Inkább optimalizálás. Minimális eltérés alk. kezben, bekerült a gugliújság, jobb vétel (én ezt nem tapasztaltam). Elég nagyméretű, inkább belső dolgok. Most még pörög, friss, ropogós, majd használatnál kiderül. Gond nincs.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24394 üzenetére
Aha. Mondjuk én nem használom, egyszer véletlenül maradtt bepipálva resetnél. Akkor az egy db. wifikódot hiánytalanul visszaállította.
Szép kis bizt. ment. lenne, ha csak ezt-azt állítgatna vissza. Na majd kiderül.
Legalább azt a négyet járd le.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24390 üzenetére
Akkor nem b@sztál rá! Most próba képpen járkáld körbe a 30 wifit. Tudod! Kontrol.
Csak négyet? Akkor mégis gáz?
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24381 üzenetére
Próbálj egy új indítást. Alaposn olvasd végig. a meglévő fiók hozzáadása nélkül nem megy. oda mentett mindent. Első amit keres, úgyis a wifi. Csak akkor kezd el, ha van wifid, Jónak kell lennie. Még ha másik telót veszel, arra is visszaállít minden.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24376 üzenetére
Amikor először indítod, valahol kérdezi, hogy vissza akarod-állítani. Pipáltad?
Ha mentve volt, meg is van valahol. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24237 üzenetére
Alkalmazások, azok beállításai, mentegetései, internetes dolgok, rég nem használt, elfelejtett beállítások.
Lehet az is visszakerül, ami miatt a jóembernek resetlni kellett. 30 wifi az mondjuk nyomós indok. De így nem lesz teljesen tiszta.
Nincs erre valami a play-en? Biztos hogy van. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24234 üzenetére
Visszaállnak a wifik, csak ugye a többi szart is visszataeszi amit közben mentegettél.
Szóval szerintem csak a wifi miatt nem érdemes. Persze ha nem tudod a kódokat az más. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24230 üzenetére
Ha mentéssel állítod vissza, akkor igen. Csak az otthonit használom, de annál ment. Tehát több wifinél nem tudom, de ebből kiindulva valószínű.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24220 üzenetére
Akkor most visszamenőleg két hónap köpködő hozzászólásait lehet törölni. Mindenkinek meglett a vágya. Lassan nullázni is lehet. Vagy nem.
Milyen fasza teló ez az S4.!
Liberty! Freedom! -
b.bela1
őstag
válasz
scapegt #24212 üzenetére
Egyébként igazad van. Még egyszer sem próbáltam hanggal vezérelni.
Nálam ott lett felejtős mikor meghallottam, hogy:
-Hájj gelexyy
na itt kidőltem a röhögéstől.
Pedig ebben az esetben hasznos lehet. Lehet megpróbálom.A gyerekek macskája az utolsó, aminek köszönök, mert megkövetelik. A telónak aztán már végképp nem fogok!
-
b.bela1
őstag
válasz
falijja #24209 üzenetére
Elég nehéz, mert ilyen távolságon (közelségen) már a kéz apró remegése is elmosódást okoz (esetleg egy feles segíthet).
Bal mutatóval szoktam rákattintani, kiélesdik,jobb hüvelykel pedig lekapom.
Lehet nem szabályos, de működik. Kis gyakorlás. Elég jó képeket lehet csinálni.
Kinagyítva porszemek ilyesmik simán látszódnak. Próbálj párat, aztán ráérzel.
Többet szoktam csinálni, amelyik nem remegett be, azt szoktam megtartani. -
b.bela1
őstag
válasz
FIREBLADE78 #24187 üzenetére
Full vírusos. Telóra is telepít. Xda-ról állítólag levették. Nem a legjobb ötlet.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24174 üzenetére
Már hozzák a noteszt. Ha zsebre tudom vágni, átnyergelek. Ha meg macerás, visszaváltok S4-re.Vagy kivárom az 5-öt. Szóval van pár opció.
-
b.bela1
őstag
válasz
nfsu17 #24148 üzenetére
Roló le, jobb felül négy kis négyzet. Oda katt. ? Ott van valahol. Ha nincs bekapcsolva, akkor tényleg hibás. Minden ez csak nem sárga. ( szar 4.3
van fenn? 4.2.2-ben lehet nem is volt. Nem emlékszem)
Bazz! Rajzversenyeket nyertem. Csak tudom mi a sárga.
G4ula84: na felraktál valamit?
-
b.bela1
őstag
válasz
nfsu17 #24140 üzenetére
Nincs bekapcsolva az olvasás üzemmód???
Hát akkor sárga.
Majd kifolyik a szemem, de nem látom sárgának. (Mégegyszer mondom nem fizet nekem a samu.)
Viszont ha bekapcsolom, totál sárga, de az direkt van. olyan mint a papír. ?
(Kék még csak rendben, van egy kis beütés, de sárga kizárt) -
-
b.bela1
őstag
válasz
Gyula84 #24103 üzenetére
Ha már úgyis rootolva van csc changer-el állítsd XEH-ra. Triangl nullázás megvolt, mehet fel az odinos 4.3 XEH. Gyáti vissz., 4.3 fel, gyári vissz.
Ezután már knoxos lesz, de gondolom gari úgysincs, akkor meg mindegy. ( továbbra is állítom, hogy a minőség ellenőrzés alján végzett telókat, kelet Európában értékesítik. A tied nem az, nem lesz baja.) -
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #24081 üzenetére
Itt hiányzik egy menüpont. ?
-
b.bela1
őstag
válasz
bulikavagyok #24034 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ürítés után kicsit köhög. Net gyorsabb, de hamar visszatelik arra a szintre, ahol előtte volt. Úgyanúgy a többi tisztított alk. is. Ezután szépen kisimul a működés. Lehet, csak nálam. Én tegnap töröltem a tisztítót. Nem sok értelmét láttam.
-
b.bela1
őstag
válasz
zlatan77 #24003 üzenetére
Ezt a kérdést már én is feltettem. Bár ezek "kényelmi funkciók" nagy része csak kacat. Legtöbb dolog böngésző könyvjelzővel megoldható. Üzemidőben amivel még lehet hozni, az az, ha nem bonyolódunk bele a ramvadászatba. Ami csak ritkán van használva, azt ok. ki lehet lőni, de a folytonos ürítgetés elvesz az aksiból. Jobb lenne, ha ramra rá sem lehetne nézni. Pl. apex van fenn, ha bekepcsolom a memóriában tartást, csak napi 2% aksti igényel. Ha kiveszem a pipát, felmegy 3-4%-ra. Ugyanezt kipróbáltam másnál is. Szóval hagyni kell működni. 5-6h kijelző sima ügy. A linkelt cuccok mondjuk nálam sem mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest