Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Az S4 teljes fényerőn nappal mennyivel marad alul a HTC One-val szemben? Nagyon vészes? S4 et szemeltem ki, csak ugye nappal, utácán és kocsiban kocsiban sokat használom s nem tudom mennyire számottevő a különbség.[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Most vettem meg, kibontottam minden ok, de egy bajom van, ha felteszem az internetre akkor minden eszköz belassul internetileg. Próbáltam csatornát váltani 11 ről 6 ra akkor is fennáll. Természetesem a mobilon sem megy az internet. Elfelejtettem vele, majd újra csatlakoztam, akkor kb 1 percig jó volt, majd megint belassult minden internet, ill megállt.
Csak ennél a telefonnál van, minden más okés. D-Link-655 ös router van. -
xrvman
őstag
válasz kavics325i #11802 üzenetére
Igen Wi-Fire kapcsolódtam, mert ugye frissítéseken csak nem fogom a mobilnettel intézni.
Amúgy megoldódott a probléma, a router kapott egy firmware frissítést, amit az előző hszben írtam. Jó lett!
Nem csak nekem hanem másoknak is probléma volt az S4 és Dlink router párosítással.
[link][ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Milyen elemlámpa alkalmazást ajánlotok ehhez? Gyárilag nem találok rajta semmit, ami a led villanót használná.
A másik meg névjegyeknél ha rábökök a képre, a gmail levelező nincs ott, csak a sajátja hogy lehet odavarázsolni a gmailt?
Naptárnál nem látom a saját bejegyzéseimet amit a google naptárban hoztam létre.
szinkronizálásnál a személyi adatok szinkronizélásánál hiba van. Megoldás van?[ Szerkesztve ]
-
-
xrvman
őstag
Térképből hova tűnt a labs? Jó lett volna, a szövegek nagyítása miatt, mo meg a + - jelet is kitettem volna, hoyg egy újjal is tudjak nagyítani.
Sőt a koordináták is kiestek... ejj.[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Egyelőre nincs SD kártya benne, mert még keresem a megfelelőt bele.
Futó programot hova másoljuk? Én a számítógépről felmásoltam egy mappát a telefon memóriájába az az ES File managernél hol látszódik? mnt\sdcard? -
xrvman
őstag
Szmájlik hol vannak ezen a billentyűzeten?
A térkép alkalmazásból hova lettek a saját helyek?[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
válasz ._.Dante._. #12294 üzenetére
Egyes helyeken nincs kiírva mellé a + .
Létezik plusz nélküli változat is vagy csak ez az egyfajta van, csak más színekben?Samsung Protective Cover+ S4
-
xrvman
őstag
Ebbe a telefonba érdemes Class 10 MicroSD -t venni?
-
xrvman
őstag
Samsung Accountot érdemes létrehozni?
-
xrvman
őstag
-
xrvman
őstag
Ti mernétek használni SEALABOX 3XL-t? A 3XL elvileg S4 kompatibilis.
-
xrvman
őstag
Sziasztok
Valahol csak simán Samsung Protective Cover for S4 van írva, ki van hagyva a + jel.
Samsung Protective Cover + for S4.
Létezik ebből sima változat is vagy csak a pluszos? -
xrvman
őstag
válasz kengyel #13388 üzenetére
Igen azzal szemezgettem, de közben ezt is láttam
#13384) obga: Fényt is mér, jó lesz, köszi
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
válasz heidrich #13687 üzenetére
Én végül is az iponban vettem meg. Nem kellett várnom több mint 1 hetet, másnapra megjött, olcsóbbért. jah és plusszos
Töltök fel mindjárt képeket róla(#13695) wmarci
Bemész a szolgáltatódhoz és kérsz microSIMet. Ha te neveden van a SIM, akkor csak személyi kell és a régi SIM.
Én a Telenornál csináltam meg a múlthéten, nem kellett fizetni semmit.[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Jó lesz várni a 4.3-ra
-
xrvman
őstag
őőő nem a linket szúrtam be felettem levő hsz a jó link, nggabi, köszi
De újfent beteszem, immár helyesen, tehát érdemes várni a 4.3-ra. -
xrvman
őstag
Most elképzeltem, amint egyes, nem is tudom hogy hívjam ilyenkor őket, nekiállnak és buher, kiálló bordájú hűtést csinálnak neki. (Kb. Kocsi motorháztetőből kiálló beömlőnyílás)
-
xrvman
őstag
válasz manokaki #13893 üzenetére
Ez szerintem abban az esetben fordulhat elő, ha éppen le vagy korlátozva mobilnettel. Rendes nettel ilyet nem tapasztalok, se wifi, se mobilnet esetén.
Én még azt is megcsináltam, hogy meg se vártam míg betöltődik az origo, egyből húztam le, akkor is csak az első kettő lehúzás/ujjazás üres. -
xrvman
őstag
válasz dani0113 #13952 üzenetére
Bocsi, de nem értem miért a drágábbikat nyomatod, amikor Iponban ugyanaz a Samsung S4 Protective Cover + tok olcsóbban megvan? Az Iponban webről lemaradt a +. Ott vettem és az amit lehet kapni, más nincs, csak egyfajta van az üzletekben. Nem létezik belőle + nélküli verzió
-
xrvman
őstag
#14547 kengyel
#14540 ricsi0307és akinek T-Home szolgáltatós mobilnete van, és elmegy a mobilnete, nyugalom, semmi gond.
Fejlesztéseket eszközölnek a hálózaton, előfordulhatnak egy, -több órás leállások, de akár egész napra is kimaradhat.[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Nekem eltűnt a Google Playból a "telefonom" amikor bejelentkezem, nem tudok onnan telepíteni, mert nincs eszköz. 1 hónapja vettem az S4 et, akkor benne volt, most pedig nincs.
Mi a ... lehet?
A régi ugyan bent van, de azt eladtam és a pipa nincs bent, hogy ne látszódjon. -
xrvman
őstag
Ott se. (Megnéztem a saját gépemen, és a Notebookon, de ua.)
Ugyanúgy csak a régit látni, ami előtt nincs pipa.
Félreértés elkerülése végett a telefonomon ott a play, onnan tudok telepíteni. Ám a PC-ről webről nem, mert nincs benne az eszköz.Ok megpróbálok ki be jelentkezni a telefonon, Bár most telepítettem onnan egy DOTS játékot pl. szal minden működik ott, értesít is ha van frissítés stb.
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
válasz Gizmo94 #14993 üzenetére
Helyesen a Cover Link az iponhoz.
-
xrvman
őstag
HTC féle Zoe funkciót itt hogy nevezik, netán,ha esetleg van olyasmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest