- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borg76
tag
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a S3 NEO-t, nem fogsz csalódni. Kijelzőn nekem gyárilag volt fólia, azóta is az van rajta, így nem tudom mennyire karcolódik. Valami tokféle biztos kell, mert a fényes hátlapon még a hajszálkarcok is hamar látszanak. Maga a működése hibátlan, hasít ahogy kell, mindig van elég memória. A gyári launcher is teljesen jó, azzal használtam, most Novát raktam fel. Térerő, wifi, gps, kamera hibátlan.
Ami negatívumot meg lehet említeni, az akksi és a melegedés. Ha egész nap nyúzod este biztos tölteni kell, és érezhető a melegedés, de eddig nem volt hatása a működésre.
A G2 mini-t gyorsan felejtsd el, nem lehet egy lapon emíteni a két telefont.
Minden telefonom rootolva, buherálva volt, hol csak kiváncsiságból, hol meg azért mert, másképp nem volt használható. Itt most nem érzem még szükségét, teljesen jó úgy ahogy kiveszed a dobozból -
zsoika
addikt
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Szia! Van rajta fólia gyárilag de az ujjaid lenyomatától szellemképes a kép, én lecseréltem.
Igen melexik kb 1/2,3/4 óra net facebook és 58-60 fokos. Érezni hogy meleg a hátulja alul.(függetlenem van 2simes) Nem idegeskedek rajta meleg azt kész.
Nem lassul de valóban 80% körüli a RAM használat a gyári 4.4.2vel.
Tok az jódolog de azzal még hamarabb meleg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest