Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy fog e jönni a gyári 5.0 erre a készülékre?
-
Levmen
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Tudja gyárilag az S4. Nekem is villogott sms-kor és híváskor a neo, egy program segítségével. ( Flash Alerts 2)
Play Áruházból letölthető ingyen. -
Levmen
tag
Rendelgettem pár tokot a telóhoz és ezek megmaradtak. Ha esetleg valakit érdekel valamelyik, írjon rám!

-
Levmen
tag
Sziasztok!
Mostanában a neo sokszor csinálja azt, hogy nem tudom feloldani és csak az alsó szélső gombsor világít. Csak akku ki és berakással tudom orvosolni.
Lenne valami ötlet? Telenoros és 4.4.2-es legfrissebb gyári android fut.
Okozhatja valami program? Kamera hiba is szokott lenni, csak újraindítás segít.
-
Levmen
tag
Ha mindent leszedtél és az nem segített, akkor 1-2 alkalmazást le kell tiltani amit használ és ami fölösleges. Ki kell taktikázni. Bár ha használtál tisztítóprogramot is(pl CM) és nem segített, akkor passz. Vagy töltés után újraindítani és megnézni reggelre. Nálam 2-3% merül egy éjszaka.
-
-
Levmen
tag
válasz
petranatasa
üzenetére
Helló!
Köszi a nagyon hasznos információt.
Nálam is kamera hiba volt és a rising alkalmazás törlése után, újraindítás nélkül ment is a kamera. Nem jöttem volna rá, csak hosszú idő múlva, amíg az összes appot végigteszteltem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- iPhone 17 Pro Max 512gb Cosmic Orange
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nálam is kamera hiba volt és a rising alkalmazás törlése után, újraindítás nélkül ment is a kamera. Nem jöttem volna rá, csak hosszú idő múlva, amíg az összes appot végigteszteltem volna.