Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
SZiasztok, megvettem a telót EURONICSban, 65+9 E ft az 5 év kiterjesztett garival, ami az eladó szerint nagyon jó, mert ha bármi van javítják, kijelző repedés esetén cserélik a kijelzőt, esetleg az egész telót... szerintetek ez igaz? 2 évre tervezek kb a telóval, de meggyőzött... pedig nehezen tudom elképzelni, hogy pl 4 év múlva valaki ilyen telót javíttasson, vagy ennyire időt álló lesz?
Én core plus után váltottam, ami nem volt rossz, de kevés alkalmazás után is, szinte alapból a gyári dolgok + facebook+ messenger már sok volt neki, marhára lassult, akadozott... ez viszont bivaly, jó fotókat csinál, szóval tetszik... cégben vettel, szóval így áfa nélkül 60 körüli ára elég jó... én eddig csak ajánlani tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Star Wars rajongók
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi