Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
SZiasztok, megvettem a telót EURONICSban, 65+9 E ft az 5 év kiterjesztett garival, ami az eladó szerint nagyon jó, mert ha bármi van javítják, kijelző repedés esetén cserélik a kijelzőt, esetleg az egész telót... szerintetek ez igaz? 2 évre tervezek kb a telóval, de meggyőzött... pedig nehezen tudom elképzelni, hogy pl 4 év múlva valaki ilyen telót javíttasson, vagy ennyire időt álló lesz?
Én core plus után váltottam, ami nem volt rossz, de kevés alkalmazás után is, szinte alapból a gyári dolgok + facebook+ messenger már sok volt neki, marhára lassult, akadozott... ez viszont bivaly, jó fotókat csinál, szóval tetszik... cégben vettel, szóval így áfa nélkül 60 körüli ára elég jó... én eddig csak ajánlani tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- PayPal
- Alkoholista nevelde
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő