- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
SZiasztok, megvettem a telót EURONICSban, 65+9 E ft az 5 év kiterjesztett garival, ami az eladó szerint nagyon jó, mert ha bármi van javítják, kijelző repedés esetén cserélik a kijelzőt, esetleg az egész telót... szerintetek ez igaz? 2 évre tervezek kb a telóval, de meggyőzött... pedig nehezen tudom elképzelni, hogy pl 4 év múlva valaki ilyen telót javíttasson, vagy ennyire időt álló lesz?
Én core plus után váltottam, ami nem volt rossz, de kevés alkalmazás után is, szinte alapból a gyári dolgok + facebook+ messenger már sok volt neki, marhára lassult, akadozott... ez viszont bivaly, jó fotókat csinál, szóval tetszik... cégben vettel, szóval így áfa nélkül 60 körüli ára elég jó... én eddig csak ajánlani tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest