Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
-
dzsi23
addikt
Az új android sajátja, valszeg lollipop volt rajta, de a gyártók eddig is testreszabhatták a menü színeit, ikonjait, felépítését, stb. Nem értem, miért nem lett fekete háttere az S4 menüjének, mert amoled kijelző esetén kevesebbet fogyaszt a fekete. Az már más kérdés, hogy szerintem jobban is néz ki fekete háttérrel, a szemet sem bántja annyira.
Nem tudom, hogy témával át lehet-e állítani a menü színét, nem is tudom, hogyan lehet témázni, én csak a launchert cseréltem le, arra raktam egy témát, de a menüt (értsd: Beállítások) ez nem befolyásolja, ugyanolyan marad. Te már témáztad, változott tőle a menü? Ha igen, akkor megvan a megoldás, keress másik témát hozzá. Ha nem, akkor marad a mókolás.
-
lucifer15
tag
A DLNA hiányát hogy lehet pótolni? Ugyanis én ki szoktam a képeket ill. a videókat nyomatni a hálózaton keresztül a nagy Samsung tv-re.
A Gorilla Glass is nagyon fog hiányozni mivel a mostani /S Advence/ telefonba van és 2 év használat után egyetlen egy hajszálnyi karc sincs a képernyőn.Fólia soha nem volt rajta,igaz flip flop tokban volt végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez a kocka tényleg izgalmas lett
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest