Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
-
dzsi23
addikt
Az új android sajátja, valszeg lollipop volt rajta, de a gyártók eddig is testreszabhatták a menü színeit, ikonjait, felépítését, stb. Nem értem, miért nem lett fekete háttere az S4 menüjének, mert amoled kijelző esetén kevesebbet fogyaszt a fekete. Az már más kérdés, hogy szerintem jobban is néz ki fekete háttérrel, a szemet sem bántja annyira.
Nem tudom, hogy témával át lehet-e állítani a menü színét, nem is tudom, hogyan lehet témázni, én csak a launchert cseréltem le, arra raktam egy témát, de a menüt (értsd: Beállítások) ez nem befolyásolja, ugyanolyan marad. Te már témáztad, változott tőle a menü? Ha igen, akkor megvan a megoldás, keress másik témát hozzá. Ha nem, akkor marad a mókolás.
-
lucifer15
tag
A DLNA hiányát hogy lehet pótolni? Ugyanis én ki szoktam a képeket ill. a videókat nyomatni a hálózaton keresztül a nagy Samsung tv-re.
A Gorilla Glass is nagyon fog hiányozni mivel a mostani /S Advence/ telefonba van és 2 év használat után egyetlen egy hajszálnyi karc sincs a képernyőn.Fólia soha nem volt rajta,igaz flip flop tokban volt végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Formula-1
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung kuponkunyeráló
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 PRO 5G
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest