Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Az korábbi telemen is cm volt, ezért írtam, ezt szoktam meg, ennél mire megszoktam a gyárit jött a cm11-12. Gyárival se lenne gond, ha nem lenne teli mindenféle kacattal. Igen tudom dupla lezárást, nem használom.
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza.