Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
szerintetek ez a dock jó lehet?Valaki használ esetleg?
De most látom van még ilyen is, ez talán nagyon jónak is nevezhetném
Ja és még valami, sokszor felfigyeltem erre a kijelentésre de a választ nem tudom(sajna suliban nem voltam erős ebben).
Na szóval a bedugott töltő, persze úgy hogy nincs rajta a telefon tölt-e, dolgozik-e szóval fogyaszt-e áramot?Én értelmezésem szerint ez soros kötésnek minősül, de amiket hallok látok nem ezt támasztja alá :S
-
ouzohuto
senior tag
válasz
turbobusa #135 üzenetére
nincs értelme a +1g ramnak mert soha nem lesz kihasznalva szerintem. a kijelzo beegese lehetetlen, de ez a gorilla glass valahogy tenyleg nem a legjobb, akarhogy is nevezik lehet gg8is... sajnos
es az s3 meg tenyleg egykezes a vekonysaga miatt, ha baratnom ateri akkor... -
ouzohuto
senior tag
túlszaturáltság?! Ezt most komolyan írtad vagy csak poénkodsz. Most komolyan tedd egymás mellé egy másik telefont és nézd meg a különbséget. Egyszerűen nem érnek a nyomába az samolednek és köpködi a többi gyártó(én is ezt tenném...) Amúgy nekem az új Sonyk kijelzője jön be nagyon.
-
ouzohuto
senior tag
"Galaxy S tulajok nem fognak futni a boltba mert nem volt nagy változás"- Nem akarok okoskodni, de Iphone 4-4S? Na aközött volt nagy különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest