- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
toza
senior tag
hello! Samsung Galaxy SIII LTE i9305 hez 4.1.1 et keresnek! hol lehet leszedni!? koszonom
szegyen a futas,de faraszto...
-
Levis2103
csendes tag
Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy megrootoltam én a telefonomat e szerint:
https://www.youtube.com/watch?v=owTON9d3gd4
https://www.youtube.com/watch?v=SiFc-KXD_BI
Volt fent nekem sok ideig egy CM11 4.4.2 őő de végül visszaraktam rá a gyári romot e szerint:
https://www.youtube.com/watch?v=U_7BHqfTah4
Jó minden megy a telefon de nincs rajta hálózat ha beírok egy számot és telefonálni akarok akkor olyat ír ki hogy "nincs regisztrálva a hálózaton"
Már itt sz.r.akodok vele egész nap és nem tudom hogy mit lehet ilyenkor csinálni..
Kérlek segítsetek nekem Nagyon szépen köszönöm előre!! -
kosaj177
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm telefonja teljes tégla lett.. Ha bekapcsolja a telefont samsung logó jön csak be.. és azután lefagy.. Szeretnék gépen keresztül szoftvert újra rakni! Milyen programmal tudnám? és hogyan csináljam vele??
-
z123456789
addikt
Sziasztok!Az mitöl lehet hogy egy indukciós töltö nem tölti az s3-at?
Számít az Android verzió szám?4.1.2 van rajta.
Ez hardveres dolog nem?Müködnie kellene.Elöre is köszönöm a választ!Megtaláltam, külön hátlap kel igaz?
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Egyik ismerősömnek betört a kijelzője, nem is érzékel semmit, csak világít alul a gombnál.
Mi lenne ott a cserés? Kijelző?
Mennyibe szokott lenni? -
Mr.X.
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná Nekem mondani valaki, hogy hol kell kikapcsolni az exponáló hangot fényképezéskor?
Néztem a beállításokat de nem találtam sajna.Köszi előre is!
Mr.X.
-
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok
Én is egy S3 boldog tulajdonosa lettem
Érdeklődnék, hogy melyik a legfrissebb Jelly Bean amit rá lehet frissíteni erre a telefonra és honnét tudom letölteni? 4.2.2 vagy 4.3 ? és ilyenkor mit kell lementeni róla, h ne vesszenek el a képek stb róla?http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
halisa
tag
válasz ZoliGamesHD #164 üzenetére
Húúú nagyszerű ! Már várom, letölti majd magát és frissíti magát gondolom. Nexus 7 -en az van és nagyon jó. Mondjuk pár kolléga már használja a 4.3-at.
-
halisa
tag
Lesz-e rá 4.2.2 frissítés vagy egyből 4.3 lesz?
-
ZoliGamesHD
tag
Nagyon jó telefon csak jót lehet róla mondani
Samsung Galaxy S3 bemutató : http://www.youtube.com/watch?v=JFR7UF0wByw
Samsung Galaxy S3 vs Iphone 4s : http://www.youtube.com/watch?v=vKCSkLRKccAyoutube.com/user/zoligameshd
-
Kerio
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
duda1978
tag
A google play ha bejelentkezem kilép.... mit csináljak? gyári rotolatlan a telló
-
Soldika30
tag
tök jó ide nem jár fel senki?
Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Soldika30
tag
Sziasztok egy S3 boldog tulaja lettem.
Hogy működik ez a tekintet felismerés? ha tudtok segitsetek. köszönöm szépenRadeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Antee
tag
Sziasztok!
Lehet nagyon amatőr a kérdésem, de szeretnék venni egy S3-at és nem igazán értek egy dolgot, mert egyértlműen nem találtam meg eddig... Nevezetesen hogy mindegyik típus LTE-s? Illetve honnan lehet tudni, ha pl használtam akarok venni és mondjuk az eladó nem egy technikai guru?...
Köszi előre is!
Ami ingyen van, az minden pénzt megér!
-
ouzohuto
senior tag
szerintetek ez a dock jó lehet?Valaki használ esetleg?
De most látom van még ilyen is, ez talán nagyon jónak is nevezhetném
Ja és még valami, sokszor felfigyeltem erre a kijelentésre de a választ nem tudom(sajna suliban nem voltam erős ebben).
Na szóval a bedugott töltő, persze úgy hogy nincs rajta a telefon tölt-e, dolgozik-e szóval fogyaszt-e áramot?Én értelmezésem szerint ez soros kötésnek minősül, de amiket hallok látok nem ezt támasztja alá :S
[ Szerkesztve ]
XiaomI RedmI Note|||
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valakinek sikerült frissítenie a rendszert Jelly Bean-re?
Hivatalos dátumot nem találtam, esetleg tudna ebben segíteni valaki?Üdv,
GBoy -
cirkus
aktív tag
esetleg magyar manualt lehet hozzá találni valahol ?
-
zsoltti
senior tag
Ha használod biztos, de eddigi készenléti idő megdöbbentő!
Nem is próbáltam kímélni, és simán kiviszi az 5 napot!
naponként kb 10%-ot veszít csak, ha nem nyúlsz hozzá! és folyamatosan hálózaton van.
[link][ Szerkesztve ]
-
zsoltti
senior tag
válasz gameresboy #146 üzenetére
Én ebay-ről kb ezer ftért szotam az ilyeneket megkapni
Amit én szeretek az a fekete soft rubber , laza szilikonos -gumis anyagból van, nem kemény -
Tirexi
addikt
válasz gameresboy #146 üzenetére
Nekem egy sima noname körül ölelő tok van hozzá ami átlátszó.
Teljesen meg felel az igényeknek.
Sztem bármelyiket választhatod ez tényleg már csak a dizájn kérdése. -
gameresboy
aktív tag
-
turbobusa
senior tag
Mikorra várható, hogy lemegy az ára 126e alá? Mozaik S-be venném meg csak még drága egy kicsit. Iphone5 esetleg Note2 lenyomhatja az árát?
-
turbobusa
senior tag
válasz ouzohuto #140 üzenetére
Sajnos eddig nem így csináltam, mindig 3 évente váltottam és utána akkor meg nem tudtam úgy eladni vagy el sem adtam, tehát nagy ráfizetés volt, de most már nem csinálom ezt, hogy valamit megszeretek azt hagyom, hogy lemenjen az ára a béka segge alá.
Note 2-vel akkor nem fogok bajlódni, maradok az S3-nál. Sokszor jól jönne az 5,5-ös kijelző, de ez is olyan dolog, hogy 4,8 mellett lehet érezni, hogy na igen nagyobb.
Még azon is filóztam így utólag, hogy lehet baromi erős lesz a phablet, de az egykezes használata lehúzza a kezelését, tehát egy kézzel nem fogsz tudni úgy görgetni, stb. -
ouzohuto
senior tag
válasz turbobusa #135 üzenetére
nincs értelme a +1g ramnak mert soha nem lesz kihasznalva szerintem. a kijelzo beegese lehetetlen, de ez a gorilla glass valahogy tenyleg nem a legjobb, akarhogy is nevezik lehet gg8is... sajnos
es az s3 meg tenyleg egykezes a vekonysaga miatt, ha baratnom ateri akkor...XiaomI RedmI Note|||
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Mobilt akarok venni és S3 mellett tettem le a voksom, közben az új Note is izgatni kezdett. Nagy kijelző és plusz egy giga ram rögtön megfogott, de rá kellett jönnöm, hogy nem egykezes használatra való, így maradnék az s3-nál.
Nem tudom Ti Note-ot vennétek inkább?S3-al kapcsolatosan lenne egy olyan kérdésem, hogy a kijelzője mennyire hajlamos beégni vagy egyéb érdekes problémákat összeszedni?
Üdv.
-
zsoltti
senior tag
nem is tudtam az említett vezeték nélküli töltésről, De ahhoz nem csak töltő kell, hanem másik hátlap!
[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
túlszaturáltság?! Ezt most komolyan írtad vagy csak poénkodsz. Most komolyan tedd egymás mellé egy másik telefont és nézd meg a különbséget. Egyszerűen nem érnek a nyomába az samolednek és köpködi a többi gyártó(én is ezt tenném...) Amúgy nekem az új Sonyk kijelzője jön be nagyon.
XiaomI RedmI Note|||
-
turbobusa
senior tag
S3 kijelzője mennyire gyengébb az iPhone-éhoz képest?
Eldöntöttem már, hogy Samu lesz, de idegesíteni kezdett a kijelző élettartama, mennyivel gyengébb az almájéhoz képest... -
turbobusa
senior tag
Elengedtem ma az almát.
[ Szerkesztve ]
-
nikilauda
senior tag
válasz cashzoli #119 üzenetére
Én is iphone4 után vagyok. (Megvan még)
Nem akarom azt használni, mert egyszerűen az S3 nagyon szuper. Nekem sokat számít a kijelző mérete is. Azt mindig is kicsinek találtam. Mondjuk én nem vagyok oprendszer hívő. Ha valami jó azt elismerem. Az iphone szuper, de valahogy most az S3 a nyerő nálam. Szerintem már ugyanolyan használható az Android,mint az ios. Természetesen megfelelő hardverrel. -
turbobusa
senior tag
válasz GeneraL_XTX #116 üzenetére
egyik ismerősöm is ezen a véleményen van, meg hogy mobilba jobban jön a plusz tudás.
neki htc one x van meg ipad2. -
xlife11
senior tag
válasz GeneraL_XTX #116 üzenetére
Na ebben igazad van.
-
GeneraL_XTX
veterán
"4S-re tippeltem, i4 után S3?"
Csak azért nem, mert közben vettem egy iPad3-at, telefonon mindenképpen más operációs rendszerre szerettem volna váltani, szerintem felesleges (unalmas) két mobil eszközön ugyanaz az op rendszer.
turbobusa: első körben igen negatív volt, csak kényszerből tartottam meg az S3-at, de végül egy kis idő után átszoktam, és most már igencsak szeretem
[ Szerkesztve ]
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
~Psycho~ Ha elfelejtek privire válaszolni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet! :)
-
turbobusa
senior tag
válasz GeneraL_XTX #112 üzenetére
Írsz egy privit, hogy mi milyen így személyesen, főleg Apple után?
-
turbobusa
senior tag
válasz GeneraL_XTX #110 üzenetére
Mire váltottál egyébként? -
cashzoli
aktív tag
válasz ForRedGlory #107 üzenetére
ühüm
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
xlife11
senior tag
válasz ForRedGlory #104 üzenetére
70-80 körül alig tudják eladni, újonnan pedig 120-130 körül volt.Az neked nem sok?
-
turbobusa
senior tag
-
cashzoli
aktív tag
válasz turbobusa #99 üzenetére
Hát az i900 kihagyásával tényleg jól jártál, nekem volt. Hát ott aztán volt buhera rendesen...megtanultam romolni, touch panelt cserélni, folyton visszaállítgatni az automatikusan, időről-időre elromló dolgokat (win 6-6.5 hülyeségek, pl ikonok vmiért rossz helyre hivatkoztak és emiatt az appok nem mentek). Volt, hogy az autóutat hazafelé külföldről romtelepítéssel töltöttem
És ezek ellenére szerettem a telefont, iPhone-ra nem volt píz és a maga idejében egy ilyen pda nagyon klassz volt.
Én egy-másfél évente cserélek telefont, általában mielőtt elértéktelenedne. Figyelem a piacot+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
turbobusa
senior tag
K750i óta én is rajongok a mobilokért, nem cserélgetem évente, általában három évet várok mindig, addigra vannak olyan újítások általában, hogy van értelme frissíteni. Mondjuk ha valakinek van egy csúcs mobilja az nagyon sok évig kiszolgál, főleg ha vigyázol is rá.
K750i után hat évvel később 3gs-re váltottam, valamivel egy-két évvel hamarabb i900-ra akartam frissíteni, de örülök, hogy nem tettem meg. Apple jó, szeretem, de 4g-től irtó drága és a szoftver ugyanaz, kijelző meg kamera jobb ami számottevő. Volt aki fanatikusként emlegetett, sokáig csukott szemmel jártam, hogy csak az iPhone. Most úgy érzem kell váltani másra, S3 személyeben, mert hiába gyengébb a ppi-je a kijelzőnek meg másabb a menüstruktúrája amit mondjuk szifonnál nagyon kedveltem, ez mind nem számottevő. Lehet pozitívumként említeni, de emellett annyi dolog van amit fan-ként ellene említenék. Valahogy nem nyújt már sok újat az iPhone, szerintem az új is bukta lesz ilyen téren és ezt nem kekeckedésképp mondom. Szoftver lelepleződött már, gyakorlatilag semmi újdonság nincs benne a don't disturb funkciót meg egy-két grafikai elemet leszámítva. Kapott egy új térképrendszert, ami szerintem rossz döntés volt, bár idővel fejlődik az tény. 4-es lesz a kijelző, 16:9-en és nagyobb felbontáson. Többi dolog az már mind úgy néz ki, hogy ha lesz is valami újdonság nem fog akkorát szólni. Filóztam még rajta, hogy megvárom az új megjelenését és olcsóbban veszek 4s-t, de a felhasznált anyag meg az említett pár modul ellenére nem eget tépázó.
S3 legalább három évig meglesz ha nem tovább, mert minden van benne. Megkockáztatom, hogy három év után is szép státusza lesz, nem lesz elavult.Sokan mondják, hogy nem vagyok normális, hogy háromévente veszek új mobilt és akkor drágát, minthogy évente olcsóbbakat. Nem tudom, egy jó mobil az mindig megállja a helyét és nem fagy le, stb. Most ha valaki vesz évente 30-40e forintért mobilt akkor ugyanott van.
[ Szerkesztve ]
-
-
turbobusa
senior tag
nagyon megfogott most az s3, lehet benevezek egyre iphone helyett.
-
turbobusa
senior tag
Nekem régebb mikor bajom volt T-be vittem a mobilt, adtak cserekészüléket és két hétbe tellett a procedúra. Első héten visszamentem, mondták nem tudták még megcsinálni így kell még egy kis idő, mert valami nem jó továbbra sem. Második héten mondja a pali búskomoran, nem tudtuk megcsinálni sajnos, majd nevetve mondja, de kap egy zsír új készüléket ebből.
Helyfüggő a dolog, meg persze az alkalmazottak is számottevőek.Cserekészüléket szerintem előbb kapsz szolgáltatóknál, nekem legalább is eddig olyan tapasztalataim vannak e téren.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Ez a szervíz (a képen) nem mobilokkal foglalkozik, hanem tévékkel.
Ide vidd a mobilod, ha gond van vele.
Mellesleg a képen látható szervíz cserélte ki a 200e-s tévémben a kijelzőt 1-2 napon belül szó nélkül gariban, úgy, hogy még ebbe a boltba be sem kellett fáradnom. Na ennyit számít kb., hogy hogy is néz ki az üzlet. Ja és a bejárata meg hátul van, nem ott, ahol a kép mutatja.exDigi
-
-
joey04
titán
válasz ForRedGlory #80 üzenetére
szervizes szempontból minden gyártó igen negatívan szerepel a szememben (még az alma is, hiszen csak 1 évet ad alapból). de itt a samsungról van szó.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ForRedGlory #80 üzenetére
Samsung szervízbe vittem,ők mondták többször is visszakérdeztem h biztos ez? A válasz
Na ennyit arról hogy a legjobb lenne. Semmiben se jobb a samu szervíz mint a többi. Sőt....
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Te nagyon kesz vagy bakker... a link cimebol is az derul ki hogy oda az ir aki utalja a Samsungot es lol te azt mervadonak tartod. Ezek szerint az ajfon szerviz is szar ha linkelek neked egy utaljukaziphonet internetes oldalt? Gratulalok te is ugyes gyerek vagy. Erdekes hogy nem olyanokat linkelgettek amikor valaki egy alapbol garanciaveszett (ergo frissitett) telefont visz be es szo nelkul megjavitjak... ja persze mert az pozitiv szinben tuntetni fel a Samsungot es bantja a ajfon hivok lelki vilagat. Kerdezd meg itt kmisi99 tortenetet utana okoskodj. Az is .ilyen erdekes hogy itt mar megint megjelennek trollkodni az almasok es alma erzelmu, rozsassin vilaghan elo emberk akik egyetlen celja a Samsung fikazasa.
-
joey04
titán
válasz GeneraL_XTX #77 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz GeneraL_XTX #77 üzenetére
Ugyes vagy...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ForRedGlory #76 üzenetére
Samsung szervize talan a legjobb es leghumanusabb.
Jah hát persze. Amikor egy töltőegység hibája miatt be kell adni az egész telefont. Tényleg humánus....
-
ForRedGlory
félisten
válasz turbobusa #75 üzenetére
logouton is van par cikk S3-rol, pl enyem
Epp most keszult el mobilarenan egy cikl a kamerarol, csalodni nem fogsz a S3 erzekelojeben.
A kopas meg nem szeriahiba hanem egyedi, de gariban cserelik ha gond lenne. Amugy is Samsung szervize talan a legjobb es leghumanusabb. -
turbobusa
senior tag
Eddig Apple-t használtam, amit szeretek a mai napig is, de szeretnék mást is kipróbálni. Nyilvánvalóan Android platformot néztem s ezen belül is a top high-end szegmenst. S3 személyében találtam ezt meg. Néhány dologgal nem vagyok teljesen tisztában és szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben.
Mennyire hajlamos a kopásra a mobil? Tennék rá egy szilikon hátlapi tokot, de az eleje továbbra is ugye védelmen kívül lenne. Így használtam a 3gs-t is és semmi baja nem lett.
Kamera színhűsége milyen? Kijelzője mennyire részletgazdag és "pixelmentes"?
Akku mennyire bírja?Gondolkodtam, hogy mire kellene cserélnem, Apple tetszik, de valahogy sokkal nem okosabb a rendszer miatt a készülékei, inkább kamera, kijelző tekintetében mutatkozik meg.
Szeretem mert tényleg nem volt így bajom vele, könnyen kezelhető, mégis látványos elemekkel van tarkítva.S3-nál tetszenek a dolgok, egyedül a rendszer miatt visszakozok meg a burkolat tántorít el valamelyest. Nem tudom az utóbbi mennyire idegesítő?
Most ha megvárnám az új szifont, akkor gyakorlatilag drágábban lenne egy olyan mobilom ami jó, de nincs semmi újdonság benne, hisz az ios6 már kint van és leleplezett mindent. Minőségérzet biztos ugyanúgy lesz, de nagyjából ennyi.
Mondjatok valamit ez ügyben létszíves!
-
kiakirály:D
csendes tag
Szerintem már elég jó kis teló.
-
ZeroLimit
tag
nagyon jó telefonnak néz ki de az ára is nagyon jó az biztos jó teszt
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Köszönöm mindenkinek a dicséreteket!
~Psycho~ Ha elfelejtek privire válaszolni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet! :)
-
Tirexi
addikt
válasz ForRedGlory #68 üzenetére
Igen persze nyilván elrontom a saját telefonomnak a képét... de miért is tennék ilyet?
Neked van ilyen telefonod? Az milyen képet csinál hasonló környezetben?
Ha jobbat nálam a hiba, ha nem akkor ez van ezt kapjuk 170-ért.Tessék most csináltam: [link]
Hogyan néz ez már ki ott a TV-nél? Ez minden csak nem szép...
Valaki csinálhatna belső képeket is ne csak külsőket, ott nekem is szép képeket csinál.
-
Nekem Satio-m volt és gyengébb fénykörülmények között oda vissza vágja az S2-m olyan isteni képeket lőtt a Xeonnal +12MPX-el.Ha +0,5mm lenne bármelyik csúcsabb tapifon akkor dobnának bele Xeon-t,de úgy elveszne a szupervékonyság (szvsz megérné ,legalábbis nekem)
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
válasz GeneraL_XTX #60 üzenetére
Én az S2-vel voltam így: Első hónapban nagyon nagyon vigyáztam rá,és a hó végén valahogy megkarcolódott a kijelző a puha zsebemben puha tartóban(semmi nemvolt benne) Most,hogy már nem vigyázok rá annyira,ugyanolyan állapotban van,mint 1 éve..., szvsz nem értem a mai napig hogyan karcolódhatott meg
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Örültem volna,ha jobban összeveted az S2-vel,hogy miért éri meg váltani róla vagy érdemes e egyáltalán.Így is korrekt cikk lett,egyelőre maradok az S2-nél aztán majd kiderül mit hoz a jövő. Grat
Vannak dolgok...
-
Gergosz2
veterán
most olvasom , hogy európába is érkezik LTE változat de 4 magos processzorral.
Szerény 750 €-t kérnek érte
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tirexi
addikt
Ilyen telefonom van tudom miről beszélek...
Ezt a képet fényes nappal készítettem úgy, hogy a szobában még a lámpa is égett.
Ez egy shit...
Lámpa nélkül is ilyen, vakuval meg még rosszabb volt.A külső tereket megfelelő fényviszonyok mellett tökéletesen rögzíti de ez.. annó az N95-öm jobb képet csinált.
A videó hangja főleg a beszéd vissza hallgatása nagyon rossz. Mintha egy doboz lenne és ezt több kommentelőm is észrevette.
Nézzél meg egy rendes kamerás felvételt beszéddel meg nézzél meg egy S3-at amit linkeltem. Ég és föld a rendes kamera javára.(#55) Gergosz2:
Nekem esett már le padlóra 1 méterről és semmi baja nem lett.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz GeneraL_XTX #50 üzenetére
Mármint hogy sérülékeny?
Össze-vissza karcolódik tok nélkül , vagy egy kis koccanásra is reped?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Motion_Blur
félisten
Egy az egyben sem cserélném le rá az S2-t
amúgy grat a cikkhez!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ouzohuto
senior tag
"Galaxy S tulajok nem fognak futni a boltba mert nem volt nagy változás"- Nem akarok okoskodni, de Iphone 4-4S? Na aközött volt nagy különbség?
XiaomI RedmI Note|||
-
addikt
-
nfsu17
veterán
Csak kérdeznék, mert valami van a fejemben, de lehet hülyeség és ha nem kapok rá választ, akkor mindig motoszkálni fog bennem.
"...hogy a Samsung ki fogja dobni a Google Holo témáját.....A felület eldobása többek között utóbbinak is köszönhető, mivel a kék színt kevésbé szereti a SAMOLED panel, hisz az kártékony hatással van annak élettartamára..."
Olvastam valamit még anno, hogy a samoled nem szeret valami színt, de akkor a nexus-ba miért tették be azt?
A Nexus az nem SAMOLED-es? Ott a 4.0 az a gyári kék felület volt, nem?
exDigi
-
mark77
tag
Kicsit nagyra sikeredett. Egy kisebb méretű, de részletgazdagabb kijelző jobb lett volna. És egy mini HDMI csatlás.
Cannibal Corpse
-
twine
veterán
Még esetleg érdemes volna megnézni, hogy BT headset-el exponál e a telefon....
"Nállunk" a HTC one X-nél ez működik... Elképzelhetőnek tartom, hogy ez nem márka specifikus, hanem opció a droidban....
(persze azért erre nem fogadnék, csak bedobtam ötletként, annak akit zavar hogy nincs dedikált expo. gomb)
Mikor a cikk megjelent sokan ugattak hogy micsoda fölösleges hülyeség....Ehhez képest én imádom ezt a funkciót,,,rengeteget fotóztam igy a telefonommal pld. nyaralás alatt!
Nem kell visszaszámolni, és odarohanni .....stb....csak kitámasztom a telefont, odacsattogok az asszony mellé és kényelmesen exponálok amikor akarok
Ugyanez téma fotózásnál,,,nem kell a képernyőt "bökkdösni" kockáztatva hogy bemozdul a telefon....
Szóval ha amúgy is van egy BT headset a zsebedben, érdemes kipróbálni -
Segal
veterán
Ha nem a gyári romot használod a telefonon akkor simán megoldható hogy a hangerő gombra (is) exponáljon a telefon.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
raper
senior tag
Köszi a cikket. Sokat segít a későbbi döntésben.
-
leslie_smith
aktív tag
Jó cikk lett! Vigyázz a telóra.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
norbx
aktív tag
a cikk jo lett,viszont nekem akkor is egy tepsi nem tetszik
-
Tirexi
addikt
"És végre bekövetkezett, lerántotta a leplet a Samsung a nagy sikerű SII utódjáról"
Végül is csak pár hónappal ez előtt jelent meg a telefon és a cikk úgy íródik mint ha a mai napon lett volna lerántva a lepel.
Ettől függetlenül egész jó lett minden benne van.Amúgy a kameráját nagyon elrontották belső félhomályos helyen eszméletlen zajos képet csinál a legkisebb ISO-n még villanóval is, a videó felvétel hangjának meg tiszta doboz hangja van. De jó telcsi netre kiváló ilyen kijelző mérettel.
-
Beri78
őstag
jó cikk
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
kiszi07
senior tag
Jó kis cikk lett grat
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
zelma
aktív tag
-
geezer
aktív tag
Jó teszt, tényleg összeszedett, gratula!
Én személy szerint pár napja vettem meg a Nexust, és igazából SGS3 lett volna a másik befutó.
Amiért mégsem: csúnyácska felületű készülékház, Touchwiz (hányok tőle...), viszont a Nexus: szebb formavilág, és gyári, sima Android, valószínűleg sokáig megkapja még a frissítéseket elsőnek (hiszen ref. modell).Szerintem.
Más szerint persze nem így van, de nincs ezzel semmi baj.A lényeg, hogy az SGS3 is hihetetlen jó gép, és arra nem mondhatja az Epöl sem, hogy koppintás lenne. Hál' istennek.
-
zelma
aktív tag
Legalább a prémium szegmensben ügyelne a a gyártó a külsőre és az anyagra.
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
Gergosz2
veterán
ösz környékén tervezek egy ilyen telefont beszerezni, de kicsit sokallom 143k-t érte amit elkérnek tmobilban.
Reméljük kicsit lejjebb kúszik az ára, mert jön az új szifon is.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
gpek
tag
Azért ha gondolod meghívlak egy kávéra hogy megnézzem azt az egykezes kezelést, én mondom mit csinálj és te csinálod, a másik kezedben egy 2 literes Fantát adok és csak a kupakot foghatod, ja és nálunk az 5. emeleten kint az erkélyről kitartva a készüléket kellene kezelned. hagyjuk ezt az egykezes dolgot szerintem. Amúgy a Samu az összes promóciós videóján 2 kezes kezelés mutogat.
Gpek
-
Carlas
senior tag
válasz ForRedGlory #24 üzenetére
Teljesen igaz én is ezt mondom. A frissítés óta nem jelenteném ki hogy fürgébb mert nem lehet megállapítani ahogy teszteltem mindkét telefont (a frissítés elött az s3 jobb volt ez tuti), nekem mások voltak fontosak amiben a onex joval jobb. az a pár pont különbség ami már nincs is, ugysem számított volna mert ahogy írtad vérpistikéknek való . Mindkét telefon nagyon jó és bármelyiket veszed jól jársz, mindkettőnek van olyan tulajdonsága amiben jobb.
[ Szerkesztve ]
Több mint 16 éve a Hardveraprón!
-
Nazara
őstag
Na és én akkor a Note-tal mit mondjak? Érdekes, de egy kézzel tökéletesen tudom használni a "kis" tepsit a magam 188 cm-ével. Plusz az az eddig 10 millió másik Note vásárló? Meg az S3 rekordokat döntő eladásai? Úgy érzem, hogy nem hiába növeli a Samu a képernyőméretet - egy bizonyos pontig, ami pl. a Note alatt van, kisebb embereknek tényleg nem való. Igy is viszik, mint a cukrot. Különben én is remélem, hogy hasonló hardvert pakolni fog kisebb kijelzővel szerelt készülékbe is!
A tesztet olvasva kicsit kedvet kaptam az S3-hoz, de aztán megnéztem egy összehasonlitó videót a Note-tal, és irtó kicsi... --- egérmozi
Az irás jó, összeszedett, az akkumulátor üzemidejét lehetett volna kicsit jobban részletezni, és láthatóbb helyre tenni.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
-
ForRedGlory
félisten
Ezek a tesztek SOSEM lesznek mérvadóak, csak a vérpistikéknek való, hiszen egy adroidos készülék a teszt közben is máködik, frissít, vagy bármit csinálhat a háttérben. Akkor lenne reálisabb, ha repülő üzemmódban készülnének a tesztek, mert akkor legalább nincs net, nincs frissítés, bár a progik szerintem ha ütemezve vannak, ugyanúgy megpróbálnak csatlakozni, ami pedig erőforrás. Mindig kinevetem azt, ha valaki szóráshatáron belül menőzik hogy neki több a pontja. Nem rád gondolok természetesen.
Pontok ide vagy oda, az S3 fürgébb.
-
JoeYi
őstag
designed for humans: na persze 195 magas vagyok, ezzel arányos tenyér mérettel és egy kézzel nem érem el a képernyő minden pontját. Hát milyen embereknek lett ez tervezve? 230 centis fekete amerikai kosarasoknak?
Az utolsó használható telefon méret az SGS2 volt. Nekem senki ne próbálja megmagyarázni hogy ennél nagyobb telefon kényelmesen használható. Legalábbis nem az emberiség 90%-ának. Ami 4.3 inchnél nagyobb, az tablet, mivel csak két kézzel használható...
A samsungot belehajszolta a konkurencia a lapátfon gyártásba, és félő hogy a jövőben ebből már nem vesznek vissza. Csak remélni merem, hogy hasonló hardverral jön ki majd 4.3-as samu is a jövőben. (idén nem érdekel, mert SGS2 bőven elég, de majd jövőre, vagy azután)
-
FET-MEN
veterán
Végre láttam interneten normális képeket erről a telefonról,ebben a színben, köszi a cikket jó lett, a telefon az meg überbrutál
Iphone 7
-
Arcképgyáros
anyag használat 3/10
-
Luser2000
addikt
engem is zavar nagyon, hogy nincs dedikált exponáló gomb.
de hozzászoktam. sőt, mostanában ha "önfotót" készítek, akkor átkapcsolok előlapi kamerára, az is kielégítő minőséget ad, ráadásul még azt is látom, hogy mit fotózok le vele.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Carlas
senior tag
Jó teszt csak aktualizáld a ONE X az utsó frissítéssel jobb számokat ér el Antututban és a többiben is mégis ezt írod "nem beszélve az Antutu-ról, ami 12112 ponttal végzett, és ezzel mindenkit agyonvert" én huzas nélkül jobb pontot értem el ugy hogy fullra van rakva a telo mindenféle hülyeséggel, de ezt nagyon sok oldal írja már hogy az S3-nál már gyorsabb az update-el.
Egy kép az Antutu tesztről ha valaki nem hinné:
Apropó nem mint ha számítana ez a sok hülye teszt a használat során, én személy szerint baromságnak tartom, mert a teló nem ettől lesz jó, vagy jobb mint a mások ez a mobilarena is leírta az összehasonlításban.
[ Szerkesztve ]
Több mint 16 éve a Hardveraprón!
-
Lenry
félisten
válasz tomee007007 #9 üzenetére
vagy inkább a Pureviewnak
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
rankesz
veterán
Kis pontosítás kamera téren.
Igaz hogy maradt 8 mpixeles, viszont megkapta az i4s által is használt Sony gyártmányú BSI szenzort, ami sokkal jobb minőségű képeket lő még az S2-nél is. A videó felvételnél meg már végre nem tapasztalható az elődnél tapasztalható autófókusz pulzáló keresése, meg nincs fps esés sötét helyen történő kamerázáskor, és újrafókuszáláskor.
-
nikilauda
senior tag
Jó lett a cikk.
Annak is örültem,hogy kevés rész szólt a One X és SGS 3 összehasonlításáról.i4 tulajként visszatértem az Androidhoz a Samsung miatt. Nem csalódtam benne. Viszont mára a marketing és a nagy titkolózás, majd leleplezés szükséges lett a csúcskészülékekhez.
-
tomee007007
őstag
Grat a cikkhez, nagyon összeszedett.
Szó esett egy kicsit a legjobb fényképezős telefontól, azért ezt a címet sztem nyugodtan adhatjuk a Nokia N8-nak
-
Lenry
félisten
letettem a hajam
nem a telefontól, azt már olvastam legalább 20 helyen, hogy mennyire faja, hanem a cikkedtől. nagyon össze van szedve, minőségi, mondhatni hibátlan. jó volt olvasni.gratulálok
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
xcbiker
addikt
Akinek minden másnap odalöknek egy ilyet, az természetesen nem is vigyáz rá annyira, mint aki megdolgozik érte.
Bár nem feltétlen csak az ő hibája.
Hozzánk behoztak a notebook szervizbe egy olyan iphone-t, amit karácsonyra kapott a kiscsaj és másnap a 4. emeletről ki is ejtette.
Jó pár elem cseréjével újra működővé tettük szerencsére.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Destructo
senior tag
Jól néz ki a telefon,nekem már a menüje stb stb nem adja.Unokatestvéremé volt nállam 1-2 napig mert már megunta... (1,5 hetes volt és már összetörte felül az üveget rajta).....de ők csiliárdosok ott máshogy megy a gondolkodás!
-
xcbiker
addikt
Én baromi mérges vagyok a Samsungékra!
Az S2-nél is zavart már hogy szenvedni kell ha fotózol, mert nincs egy gomb kihelyezve az oldalára...
Erre kiadnak egy még jobb, még nagyobb telefont és még mindig szerencsétlenkedni kell az érintő kijelzős gombbal! Ekkora f..ságot!!!Egy ilyen nagy telfonnál, pl ha magatokat lőnétek le mondjuk az Eiffel torony előtt, marha macerás érintő képernyőn tenni ezt.
Sosem fogom megérteni... tök szép képeket csinálnak az S-ek és ilyennel eltolják... ráadásul nem olvastam olyan tesztet, ahol ezt felrónák...pedig nem hinném, hogy csak engem zavar.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Psytech
őstag
Jó cikk lett, köszönjük és gratulálok hozzá
De.. A konklúzióval nem értek egyet, igenis elfért volna 1,5-2 giga ram a telefonba. És nem azért, hogy azzal is előbbre legyenek specifikációban a többieknél. Rengeteg extra szolgáltatást és segítséget pakoltak bele a sw-be - ahogy írtad is - de ezek folyamatos háttérben futásához igenis elkélt volna a plusz RAM. Erre gondolnia kellett volna Samsungnak, akkor talán meg lett volna idén is az a bizonyos lépéselőny a többiekhez képest, amiért abszolút csúcs pozíciót foglalhat el a hibátlan és gondtalan működéssel. -
JoceeHunt
őstag
Jó kis cucc, és grat a teszthez!
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...