Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6251) sipoczgabor válasza kaciokos (#6249) üzenetére


sipoczgabor
tag

én gizzmo-s exo skint tervezek rátenni, oldalaira is, alapvetően úgy akarom használni majd tok nélkül, nem vagyok az a leejtős fajta csak hát az oldala is fekete meg hát ha mégis tokba raknám, maga a tok is képes mindent összebaszni, kíváncsi leszek mennyire lesz barátja a tokoknak, max ilyen multigéppel trimmelek a tokok éleiből hogy beférjen :D

(#6252) pető bá' válasza st3v3np3t3r (#6250) üzenetére


pető bá'
őstag

annnnnnnyira jó lenne, tényleg; soha senki sem írt még erről.. :DDD baszki :DDD

mind alig várjuk hogy jöjjön még egy kis tapasztalat, hogy mennyire kell közel lakni a toronyhoz, szabad-e kimozdulni a lakásból, 5Ghz vs 2.4 Ghz wifit kell-e használni, milyen appokat kell/lehet letiltani rendszer szinten, és egyébként milyen appokat használ/nem használ az illető, automatikusan 2G-re vált-e amikor wifin van, úgy egyébként milyen rutinokkal lehet optimalizálni a használatot, 0-nál magasabban van-e a fényerő, megy-e a 120hz, van-e akkukímélés.

azt is bírom, hogy megszűntek a melegedési problémák is - basszus tél van, rosszabb helyeken 18 fok beltérben, szabadban 5-10 fok. Kevesebbet süt a nap (egyébként is állandóan borult), alacsonyabb fényerő is elég mindenhol. De nyilván javulhatott a telefon, csak objektíven nézve talán többet változott a környezet meg a felhasználói szokások az időjárás, évszak miatt.

Olyan ez mint egy autó fogyasztása - ha valaki ezen pörög, hogy nehogy fékezni kelljen, mindenhol kilométereket kigurul, behajtja a türköket, leveszi az ablaktörlőt hogy csökkentsen a légellenálláson, akkor nyilván akár literekkel is kevesebbet fogyaszt mint az aki "csak" használja az autóját, netán néha siet, vagy nem gondolkozik előre 3 forgalmi helyzettel.

"... and I hope you have a great day!"

(#6253) Hallosz válasza autotaxmo (#6186) üzenetére


Hallosz
senior tag

A dobozán az IMEI számos részen

Mert lakni, muszáj.

(#6254) Hallosz válasza Gyurmacko (#6192) üzenetére


Hallosz
senior tag

Én maradnék a Snapis verziónál, van hónapokra visszamenő használati tapasztalat az S20FE mindkét verziójáról. Annyira, hogy nyáron vettünk egyet a rokonságba a Snapis-ból, a SES-né.

Kipróbáltam a Pixel hetet is. Baromi pörgős, jó a térerő, jó a fotó. Viszont nincs VoLTE sem 5G sem wi-fi hívás, pedig kiírja, hogy ő azt tudja és javasolja. De ez csak placebó, nincs 5G nincs Wi-fi hívás, nincs VoLTE - legalábbis Telekomon biztos nincs.

[ Szerkesztve ]

Mert lakni, muszáj.

(#6255) dnelb válasza autotaxmo (#6233) üzenetére


dnelb
veterán

nekem ez mapsnal látszik erősen, sosem arra néz amerre nézek, hanem más irányba. Sokszor végig sem engedi a maps a kalibrálást, 2.lépésnel megakad.. Erre sincs megoldás.

(#6256) autotaxmo válasza dnelb (#6255) üzenetére


autotaxmo
őstag

Ott ezt még fura modon nem tapasztaltam

(#6257) autotaxmo válasza pető bá' (#6252) üzenetére


autotaxmo
őstag

Azert azt szerintem elismerhetjuk, hogy az S22-k kozott akksi ugyileg elegge nagy a szoras itt. Persze magyarazhatjuk azzal, hogy a beallitasok, meg kulonbozo okossagok miatt van a kulonbseg, de nem hiszem, hogy akiknek 7-10 oras SOT-juk van de kozben kozel ugyanugy hasznaljak mint akik 3-4 oras SOT-okat kapnak az normalis jelenseg. Nagy valoszinuseggel nem ugyanott vagy nem ugyanaz az akksi kerult bele mint akinek "rekord" idoket produkal a keszulek

(#6258) autotaxmo válasza Hallosz (#6253) üzenetére


autotaxmo
őstag

Koszi

(#6259) jeni válasza autotaxmo (#6257) üzenetére


jeni
félisten

hardverileg mind egyforma,ám lehet 5% teljesítmény különbség a S22 között ez lehetséges,de ez nem jellemző.
mert itt inkább az van,hogy ki milyen körülmények közt tartja,miként tölti,mennyiszer tölti,miket telepít,mit és hogyan használja alkalmanként,stb...
gyári minőségi szűrés ezen az S szériában szerintem magas,során,összeszerelés ,maga az alkatrészek közt is.
de ez érvényes a többi típusokra is.
szerintem meg kell lépned,hogy bevizsgálásra beadod a telódat a márkaszervizbe.

(#6260) autotaxmo válasza jeni (#6259) üzenetére


autotaxmo
őstag

Nagyon sok a balf*sz szervizes, csere telefonom sincs most hogy 2 hetig mellozzem sajnos. Ismeros kozul volt aki bekuldte szervizbe, ultek rajta masfel hetig, aztan visszaadtak enyhen karcos keszulekhazzal. :(( persze bizonyitani nem tudod, mert nem mindenki fotozza le bizonyiteknak a telefonjat atadas elott tokeletes megvilagitassal hogy latszodjon is vmi. Nekem jo az akksim amugy mar egy ideje a sok update frissites vegett szerencsere, csak most a gyroscope hulyult meg, de emiatt meg tuti nem kuldenem be. Majd remelem jon ra egy update

(#6261) st3v3np3t3r válasza pető bá' (#6252) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

és ezt kultúráltabban nem tudtad volna leírni...sebaj...remélem egyszer valaki leiratja majd veled végtelenszer megszakítás nélkül, hogy "kultúráltan válaszolok"

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#6262) Dnalorr válasza st3v3np3t3r (#6261) üzenetére


Dnalorr
tag

MInden tiszteletem, de tényleg kezd már kicsit unalmassá válni ez az állandó akkuidőn lovaglás. Eszem ágában nincs egy csúcstelefont megszorításokkal meg különféle varázslatokkal használni, éppen ezért nem is méricskélem a kijelzőidőimet, mert felesleges. Ha kell töltöm, pont. Hálistennek legalább van viszonylag gyors töltési lehetőségünk, amivel 15-20 perc alatt tudsz elegendő "százalékot" belepumpálni. Tisztában voltam azzal mielőtt megvettem, hogy nem lesz egy akkuidőbajnok, és nem is az. Ha meg tényleg szórás van az akksik között, ahogy autotaxmo írta, akkor ha megerőszakolod se lesz olyan kijelzőidőd, mint a másiknak. :R

(#6263) sipoczgabor válasza mar@cuja (#6195) üzenetére


sipoczgabor
tag

Galaxy app bostert probald, nalam bevalt a laggokra

(#6264) Shyciii válasza st3v3np3t3r (#6250) üzenetére


Shyciii
veterán

Úgy hogy nem használja a ki a telefont. ha megnézed, akkor Reddit, Facebook, és egy kis böngészés. Konkrétan nem is telefonált. Ha mégis, akkor 20 percnél kevesebbet. Fotózás, videónézés szintúgy semmi. Gyakorlatilag ebooknak használta. Nyugodj meg, neki se lenne ilyen magas, ha a telefont telefonálásra is használná, fotózna vele, videó, kivetítés, több emailfiók szinkron, bluetooth, gps aktív használata (waze, maps, lépéskövetés stb).

Amúgy most már nekem is kezd elegem lenni ebből a folyamatos SOT értékek utáni nyavalygásból ezen a fórumon.

(#6265) Sir Riccio válasza Shyciii (#6264) üzenetére


Sir Riccio
addikt

El kell fogadni, hogy rendes használat mellett ebben a telefonban három óra SoT van. Ennyi.

Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

(#6266) mar@cuja válasza sipoczgabor (#6263) üzenetére


mar@cuja
lelkes újonc

Hálám örökkön örökké üldözni fog, Szkeptikus voltam, mert sosem hittem az androidos csodafegyverekben, de ez tényleg műxik. Mindenkinek bátran ajánlom egy próbára.
Nagyon xépen köszönöm! Kicsit gyerekes, de konkrétan boldog lettem tőle. :R :DD

(#6267) autotaxmo válasza Shyciii (#6264) üzenetére


autotaxmo
őstag

A facebook, samsung bongeszo, reddit masszivan volt hasznalva, amugy ilyenkor kivancsi lennek, hogy pl. ilyenkor egy oldal van megnyitva es leteszi az illeto az asztalra a telefont es ott felejti soha ki nem kapcsolo kepernyovel? Olyan irreallisan keves ha jol emlekszem 12%-ot harapott ki az akksibol kozel 3 ora samsung bongeszes de itt tenyleg az lehet hogy csak nyitva van egy oldal es ugy van lerakva. A Redditrol nem is beszelve

(#6268) Shyciii válasza autotaxmo (#6267) üzenetére


Shyciii
veterán

Hagyjál már a masszív használattal. A Samsung böngésző nekem is irdatlan keveset fogyaszt. A facebook app se olyan már mint régen, és a Reddit megint nudli. A masszív használat nem az, hogy egy alig fogyasztó programot járatsz hosszú órákon át, hanem az sorolható ide, hogy egy olyan programot használsz, ami meg is izzasztja a telefont, tehát terheli, és nem zsigerből unatkozósan futtatja neked. Ezer helyen mondták már, hogy nem CSAK a sot-ot kell figyelni, hanem hogy mire is használta az illető. S22-esből (meg másból is) hoztam már ki 6 és fél óra kijelzőidőt, és hoztam ki alig több mint 3 órát is. Akkor most szar az S22? Nem. Egyszerűen más volt a használat.
Ha valakinek ez nem megfelelő, akkor el kell adni, és venni egy másik telefont, mert az hogy itt folyamatosan megy a vinnyogás, az nem visz előbbre semmit, és senkit.

[ Szerkesztve ]

(#6269) bkri válasza Shyciii (#6268) üzenetére


bkri
tag

:C

(#6270) Omis válasza Sir Riccio (#6265) üzenetére


Omis
senior tag

Ennyi (sajnos ez nem iPhone 12pro max )

(#6271) akos_ur válasza sipoczgabor (#6263) üzenetére


akos_ur
aktív tag

Ezt egyszer lefuttatod és utána letörölhető az egész Good Guardians? vagy te fent hagytad?

(#6272) Szellem. válasza thomas92 (#6228) üzenetére


Szellem.
nagyúr

És nem karcolta meg eddig a telefont az esetlegesen alámenő kosz? Még milyen tokod van hozzá?

(#6273) sipoczgabor válasza akos_ur (#6271) üzenetére


sipoczgabor
tag

En nem toroltem. Elfer a 256 gigan. Es nalam is csodat csinalt. Ujjonnan egybol telepitettem az osszes frissitest, utana ujrahuztam majd smart switch, de laggos volt. Kis netbujas utan talaltam erre ami mukodhet. Es nagyon is mukodik

(#6274) sipoczgabor válasza mar@cuja (#6266) üzenetére


sipoczgabor
tag

En se hittem hogy mukodni fog, es en is orulok neki:D szivesen :D

(#6275) pető bá' válasza st3v3np3t3r (#6261) üzenetére


pető bá'
őstag

Most tényleg ne vedd magadra, de van topiklakó aki már háromszor írta le, hogy mit-hogy állít be a telefonján, beállításról beállításra, ezt leszámítva 8/10 thread erről szól. Ez után fakadt ki belőlem a fenti, erre a mondatra:

"De mostmár jó lenne az is, hogy akinek ilyen brutálisan kimagasló kijelzőideje van, az leírná, hogy hogyan érte el..."

Most hirtelen rá kellett szűrnöm, hogy új vagy-e a topikban, mert akkor tényleg nem lett volna korrekt egyből egy ilyen válasz (előtte kellett volna egy "olvass vissza" :D); de nem, úgy látom elég régóta követed a voodoo-zást.

De majd igyekszem nem használni csúnya szavakat; azt leszámítva nem tudom mi nem ütötte meg a kulturált válasz definícióját - vagy már az irónia is durva?

"... and I hope you have a great day!"

(#6276) akos_ur válasza sipoczgabor (#6273) üzenetére


akos_ur
aktív tag

na, máris kipróbálom :D ... a 13-as update óta nekem is laggos, volt FR is, de sok változás nem történt... meglátjuk, köszi

(#6277) akos_ur


akos_ur
aktív tag

Van valakinek gyári bőrtokja a telefonhoz? Ha igen, akkor mi a véleménye róla? A fő kérdés, hogy mennyire csúszik így a kézben a telefon, illetve nem nagyon vastag -e mag a tok. Most egy vékony szilikon tokom van, jó lenne rá valami jobb/szebb, de nem akarom, hogy nagyobb legyen tőle a telefon.

(#6278) Omis válasza akos_ur (#6277) üzenetére


Omis
senior tag

Nem csúszik , viszont a világos szürke nagyon kényes.
És nem lesz tőle batár nagy a telefon.

(#6279) akos_ur válasza Omis (#6278) üzenetére


akos_ur
aktív tag

köszi köszi, a feketén gondolkodom

(#6280) thomas92 válasza akos_ur (#6271) üzenetére


thomas92
aktív tag

Én fent hagytam és időnként lefuttatom rajta az App booestert, frissítések után, mindig.

A napokban engem is utolért az Instagram fagyás, futtattam egy App boostert és láss csodát, helyre is rakta az appot és azóta megint tökéletesen működik.

Szerintem nagyon hasznos app.

[ Szerkesztve ]

(#6281) mar@cuja válasza sipoczgabor (#6274) üzenetére


mar@cuja
lelkes újonc

Nézegetem alaposabban. Még nem tökéletes, de sokkal jobb. Azok a hatalmas akadások már nincsenek. Egy-két neccesebb helyen nem teljesen fluid, de zongorázni lehet a különbséget.

(#6282) Omis válasza akos_ur (#6279) üzenetére


Omis
senior tag

Nagyon jó választás.
De még a zöld is.

(#6283) sipoczgabor válasza mar@cuja (#6281) üzenetére


sipoczgabor
tag

Szerintem ennyit tud, ketlem hogy letezik olyan telefon amin fokepernyon balra huzva akadasmentesen beion barmelyik bongeszos oldal :D nekem ott kezdett furcsa rendellenesnek tunni a dolog amikor aod-ra akadosan jott az ertesites

(#6284) thomas92 válasza Szellem. (#6272) üzenetére


thomas92
aktív tag

A hátlapnak semmi baja, a kereten van alig látható pöttyösödés, de szerintem az sem a tok miatt, mert időnként tok nélkül is használom.

Ezek a tokok vannak nekem S22-re:
gyári szilikon,
gyári átlátszó,
gyári átlátszó kitámasztós,
gyári keretes tok
Silion lebomló,
Ringke matt szilikon,
és egy noname magsafe tok.

[ Szerkesztve ]

(#6285) mar@cuja válasza sipoczgabor (#6283) üzenetére


mar@cuja
lelkes újonc

Az EMUI fluidabb, pedig az évi flagshipem nem is volt. Mindig az épp akcióst szoktam volt venni, ami általában az előző az új bemutatásakor. Az én használati szokásaimnak - nem játszom - ez volt a legracionálisabb. Most is a 180-as ár rántott be.
A Spotify pl. soha, de soha nem döccent meg. A menüben a futó szolgáltatások görgetése, vagy az Insta ott sem volt tökéletes, de általános laggolás vagy nagyobb döcögés egyáltalán nem volt. Sok mindent nem szerettem benne, de a gördülékenységet iPhone-tulajoknak is bátran mutogattam. Ráadásul érzelmileg sem fogott meg egy kínai márka, ott még sokáig nem fogunk tartani. Szóval nem vagyok elfogult. Sőt, az S22 szeretni akarom, mert tetszik is, végre normális méretű, hosszabb távra gondolkodom benne, nem egy évre. Nagyon morcos voltam, mikor először megláttam, hogy konkrétan szaggat. Most kicsit nyugodtabb vagyok, de nem ezt vártam. Várom a kábeleimet, hogy legyen adb-m, kiirtsam a bloatware-eket stb. Hátha az is javít a helyzeten.
Az viszont, hogy a speckó gesztusvezérlő appomat tökéletes működésre bírtam egy sima témázással, így nem akad össze semmi gyári feature-rel, az óriási piros pont. Nekem ez alap, mert 5 éve használom, másik telókat kb. nem is tudom már. :DD És nem ettől laggol, mert ezt később sikerült megoldani.

(#6286) Szellem. válasza thomas92 (#6284) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Köszi.
És melyikkel vagy a legjobban megelégedve, illetve a gyáriak közül melyiknek mi a hátránya?

(#6287) autotaxmo válasza Shyciii (#6268) üzenetére


autotaxmo
őstag

Hidd el, hogy a samsung bongeszo, facebook tud fogyasztani masszivan. Probald ki es teszteld le. Ha betoltogetsz oldalakat mert ugye szorfolsz a neten, facebookon sztorikat porgetsz, beagyazott videokat, fotokat nezel meg, maris nem lesz irdatlan keveset fogyaszto alkalmazas.

(#6288) mucsgyver70


mucsgyver70
aktív tag

Elég jó áron beszerezhető most a samsung oldalán kuponokkal.

(#6289) Essien válasza mucsgyver70 (#6288) üzenetére


Essien
aktív tag

Nem rossz ár de sokkal olcsóbban is hozzá lehetett jutni :R Én nyáron 170re kuponoztam de azt hiszem nemrég is 180 körül lehetett megvenni . Volt aki 140-ért vette :D

(#6290) Aksomatic válasza Essien (#6289) üzenetére


Aksomatic
senior tag

140 szerintem sosem volt

(#6291) Sir Riccio válasza Aksomatic (#6290) üzenetére


Sir Riccio
addikt

156-ért vettem. :D

Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

(#6292) Essien válasza Aksomatic (#6290) üzenetére


Essien
aktív tag

Volt , valaki befényképezte a számlát a BB fórumon. Lehet hogy több darabot kellett hozzá venni vagy valami ilyesmi már nem emlékszem. Már párszor ez is ki lett vesézve , engedjük is el a témát :R

[ Szerkesztve ]

(#6293) OCTAMD válasza Aksomatic (#6290) üzenetére


OCTAMD
őstag

141000 volt pedig

Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit

(#6294) mar@cuja


mar@cuja
lelkes újonc

Műxik az adapter. Tehát, ha más is járt úgy, hogy nincs a PC-jén USB C, és nincs másik gyári kábele, és így nem látja a gép a telóját, annak ajánlom ezt az adaptert. Olcsó, gyors, és az összes emagos rendelés közül ez jött meg először, előbb Romániából, mint a hazaiak.
[link]
Na, indulhat az adb-zés. :DD

Ugyanitt: utálom a kuponhalmozókat, akik olcsóbban vették, mint én. Sajnos, mikor ment, más projektben voltam.

(#6295) BLC


BLC
tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Samsung Pass szeretném használni és az indítás után kiírja az alábbi szöveget:
"A Samsung Pass ideiglenesen nem
használható. Próbálja újra később."

Mit tudok tenni, hogy használható legyen számomra?

Válaszokat előre is köszönöm.

(#6296) Shyciii válasza autotaxmo (#6287) üzenetére


Shyciii
veterán

Köszi, már rég letesztelve, ugyanis használok Samsung böngészőt pont azért, mert alig fogyaszt (Chrome, Brave, DuckDuck Gó sokkal többet fogyaszt), és ezt már kitárgyaltuk egyszer, csak nyilván akkor is azzal voltál elfoglalva, hogy már megint milyen kicsi a kijelzőidőd.

(#6297) Essien válasza Shyciii (#6296) üzenetére


Essien
aktív tag

Valahogy át lehet vinni a Chrome-ból a jelszavakat? :R

(#6298) Dnalorr válasza Essien (#6297) üzenetére


Dnalorr
tag

Az engem is érdekelne, hogy át lehet-e szinkronizálni a dolgokat Samsung böngészőbe.

(#6299) viewdetails válasza Dnalorr (#6298) üzenetére


viewdetails
addikt

Igen, kell hozzá egy asztali Chrome meg a Samsung internet bővítmény és egy aktív Samsung fiók.

Más. Kint van EUX-ra a BVKC (gondolom decemberi biztonsági) de egyelőre csak SmartSwitch-el látja.

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#6300) autotaxmo válasza Shyciii (#6296) üzenetére


autotaxmo
őstag

:DDD sok mindent targyaltunk itt ujra es ujra, a kijelzoido a legkevesebb. Engem pl. kvara nem erdekelnek a tokok, hogy milyen design, milyen fogas, milyen vonalvezetes, stb. de még sem elegedetlenkedek hogy mar igy meg ugy unom a temat... Pedig azt is az utobbi idoben agyon veseztek egyes userek.
Akik meg meltatlankodnak, azoknak meg csak annyit kene tenni, hogy tovabb gorgetnek. Ilyen egyszeru

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.