- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz
rdanika #3514 üzenetére
Amikor a céghez hoztak automata autót, akkor kétszer fejeltem le a kormányt, mert a bal lábamat arra használtam, amire szoktam: kuplungoztam.
Sz@r az automata!
S10 után, de inkább mellette Note 10+ lett. Nem volt jobb oldalt gomb, amivel lekapcsoltam volna a kijelzőt. Volt bal oldalon, ezzel meg az volt a gond, hogy a S10-en bekapcsolta bixbit. Sz@r a Samsung!
Gyerekkoromban becsipte a p@cs@met a falepke...
Kétszer! Sz@r a falepke!
Nem! Megtanultam, hogy kell a lábamat managelni az autóban, megnézem, melyik teló van nálam és harmadszorra nem ültem rá a falepkére...
Hidd el, ugyanolyan tanulnivaló ez, mint minden más. Az olvasó olyan, amilyen, ha ésszel használod, működik az. Korábban írtam, írtuk, hogy alkalmazáson belül pedig pöpec, pöccröff működik, csak az alvó képernyőn valami miatt lassabban reagál. Ha megteszed azokat a lépéseket (mind a négy szabad ujjnyomat helyet felhasználni ugyanarra a két-két ujjra, fejjel lefelé, meg mit tudomén, milyen tippeket lehet olvasni még) amik szükségesek és odafigyelsz a használatára, hidd el, rögtön másban találsz hibát...!
Sz@r a Samsung!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest